- 20 Mart 2008
- 142.072
- 214.195
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi ebrumelek12
-
Amaç oğlundan ayrılmamak zaten. Eşim o kadar vefalıdır ki hep arara sorar hergun kaynanam bu pazar eşimi görmedi diye tansiyonu çıkmış sözde hayır yani oğlun evlendi artık neden kabul edemiyor
ay canım aman aman 500 metre evinde olsa eğer bişr odasına kaynana gelecekse taşınma derim. kendimi bir an senin yerine koydum da. akşam eve gidecem ayağımı uzatıp oturamayacağım. sigara tiryakisiyim gizligizli içecem. spor muş bakım mış özel ihiyaçlarımı yapamayacağım ay öyle ev mi olur ne anladım bu hayattan. bakıma muhtaç da değilmiş. boşver ya otur evinde ...
Kızın kaynanaya bakması ayıpmış anneyi bakmak görevi oğula aitmiş.. Ne derim ki bu cahil kafadan sonra..
Tabiki evlatlar hayırlı olacak,ama bunu koz olarak kullanmayacak k.validelerde,artık onların da birer hayatı olduğunu idrak edebilseler varya zaten sorun kalkar ortadan..
o zaman oğlu baksın tatlım sen mecburmusun?
Amaç oğlundan ayrılmamak zaten. Eşim o kadar vefalıdır ki hep arara sorar hergun kaynanam bu pazar eşimi görmedi diye tansiyonu çıkmış sözde hayır yani oğlun evlendi artık neden kabul edemiyor
Kaynanam oğlumu besledim büyüttüm sana verdi demişti bu sözü sarf edenden ben böyle birşeyi idrak etmesini beklemem muzice olur.. Ben annemim tek kızıyım annem bensiz yapıyor ama kaynanam oğlundan ayrıldı diye değerli oldu benim bildiğim kız evi naz evidir ama kaynanam geçemedim. Artık bilerek yapıyorsa Allah görüyor ben cok konustum hem eşimle hem kaynanamla ama çözümü bulmadım başka eve taşınsam sorun hallolur dedim şimdii bu sorun çıktı. Birde evi eşim üstüme yaptı ondanda kudurdu ah ah ne yapcağmı şaşırdım..
Şimdi anlaşıldı k.valide neden böyle davranıyor,ev üzerinize yapılınca tahammül edemedi tabi..
Gurur duyması gerekirken anladı tek kalacağını şimdide böyle numarala başvuruyor...
Bu sitedeki k.valideleri gördükçe kendi k.valideme duyduğum saygı ve sevgi katlanıyor valla.
Bize söylemese de belli ediyor ama yapcak birşey yok damad kızının üstüne ev yapmıştı o zaman kızını tebriğe gitti ama ev aldığımızda oğlunu tebrik etti. Yapcak birşey yok beni kabul etse iyi olcak ama kendine yapar :)
Böyle kayınvalideleri görükçe benim de "kayınvalide nasıl çıkacak acaba" diye merakım katlanıyor, hayırlısı bakalım,şimdilik uzaktan iyi görünüyor ama
ben 2 yıllık evliyim ama daha eşimin ailesiyle tanışamadım malesef((eşimle bir delilik yapıp gizlice evlendik.benim aileme evlendikten hemen sonra söyledik ama eşim kendi ailesine daha 5 ay önce telefonda söyledi.onu da benim zorumla yaptı malesefe ((ısrar etmesem söyleyeceği de yoktu..eşim askeri personel ve şuan doğuya tayini çıktı, beni götüremdiği içinde ailrmin yanına bıraktı.ama izine geldiğinde de ailesinin yanına götürmüyor beni.onlar karadenizde oturuyorlar.neden böyle yaptığını anlayaıyorum.bazen gururum ağır basıyor ve sırf bu yüzden ayrılalım diyorum. onu da kabul etmiyor.ama onu çok seviyorum.o da sevdiğini söylüyor.sevse böyle yapar mı ((
ben 2 yıllık evliyim ama daha eşimin ailesiyle tanışamadım malesef((eşimle bir delilik yapıp gizlice evlendik.benim aileme evlendikten hemen sonra söyledik ama eşim kendi ailesine daha 5 ay önce telefonda söyledi.onu da benim zorumla yaptı malesefe ((ısrar etmesem söyleyeceği de yoktu..eşim askeri personel ve şuan doğuya tayini çıktı, beni götüremdiği içinde ailrmin yanına bıraktı.ama izine geldiğinde de ailesinin yanına götürmüyor beni.onlar karadenizde oturuyorlar.neden böyle yaptığını anlayaıyorum.bazen gururum ağır basıyor ve sırf bu yüzden ayrılalım diyorum. onu da kabul etmiyor.ama onu çok seviyorum.o da sevdiğini söylüyor.sevse böyle yapar mı ((
Kızın kaynanaya bakması ayıpmış anneyi bakmak görevi oğula aitmiş.. Ne derim ki bu cahil kafadan sonra..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?