Yeni ve daha büyük bir ev ama....

Amaç oğlundan ayrılmamak zaten. Eşim o kadar vefalıdır ki hep arara sorar hergun kaynanam bu pazar eşimi görmedi diye tansiyonu çıkmış sözde hayır yani oğlun evlendi artık neden kabul edemiyor

Tabiki evlatlar hayırlı olacak,ama bunu koz olarak kullanmayacak k.validelerde,artık onların da birer hayatı olduğunu idrak edebilseler varya zaten sorun kalkar ortadan..

Evet öyle yapacağım taşınmayacağım Allah günahımı affetsin ama başka çarem yok eğer olurda kaynanam olmadığı bir gün taşıncam

Tabiki evlatlar hayırlı olacak,ama bunu koz olarak kullanmayacak k.validelerde,artık onların da birer hayatı olduğunu idrak edebilseler varya zaten sorun kalkar ortadan..

Kaynanam oğlumu besledim büyüttüm sana verdi demişti bu sözü sarf edenden ben böyle birşeyi idrak etmesini beklemem muzice olur.. Ben annemim tek kızıyım annem bensiz yapıyor ama kaynanam oğlundan ayrıldı diye değerli oldu benim bildiğim kız evi naz evidir ama kaynanam geçemedim. Artık bilerek yapıyorsa Allah görüyor ben cok konustum hem eşimle hem kaynanamla ama çözümü bulmadım başka eve taşınsam sorun hallolur dedim şimdii bu sorun çıktı. Birde evi eşim üstüme yaptı ondanda kudurdu ah ah ne yapcağmı şaşırdım..

Şimdi anlaşıldı k.valide neden böyle davranıyor,ev üzerinize yapılınca tahammül edemedi tabi..

Gurur duyması gerekirken anladı tek kalacağını şimdide böyle numarala başvuruyor...

Şimdi anlaşıldı k.valide neden böyle davranıyor,ev üzerinize yapılınca tahammül edemedi tabi..

Gurur duyması gerekirken anladı tek kalacağını şimdide böyle numarala başvuruyor...

Bize söylemese de belli ediyor ama yapcak birşey yok damad kızının üstüne ev yapmıştı o zaman kızını tebriğe gitti ama ev aldığımızda oğlunu tebrik etti. Yapcak birşey yok beni kabul etse iyi olcak ama kendine yapar :)

Bu sitedeki k.valideleri gördükçe kendi k.valideme duyduğum saygı ve sevgi katlanıyor valla.

Böyle kayınvalideleri görükçe benim de "kayınvalide nasıl çıkacak acaba" diye merakım katlanıyor, hayırlısı bakalım,şimdilik uzaktan iyi görünüyor ama

Arada fark ama,o kızı siz gelini oluyorsunuz,o mantıkla hareket ediyor çünkü..

Böyle kayınvalideleri görükçe benim de "kayınvalide nasıl çıkacak acaba" diye merakım katlanıyor, hayırlısı bakalım,şimdilik uzaktan iyi görünüyor ama

Bir büyük tavsiyesi canım şimdiden mesafeni koy arana,sessiz kalırsan sorunlar çıkar umarım böyle bir şey yaşamazsın

ben 2 yıllık evliyim ama daha eşimin ailesiyle tanışamadım malesef((eşimle bir delilik yapıp gizlice evlendik.benim aileme evlendikten hemen sonra söyledik ama eşim kendi ailesine daha 5 ay önce telefonda söyledi.onu da benim zorumla yaptı malesefe((ısrar etmesem söyleyeceği de yoktu..eşim askeri personel ve şuan doğuya tayini çıktı, beni götüremdiği içinde ailrmin yanına bıraktı.ama izine geldiğinde de ailesinin yanına götürmüyor beni.onlar karadenizde oturuyorlar.neden böyle yaptığını anlayaıyorum.bazen gururum ağır basıyor ve sırf bu yüzden ayrılalım diyorum. onu da kabul etmiyor.ama onu çok seviyorum.o da sevdiğini söylüyor.sevse böyle yapar mı((

Yanlış anlamayın ama ben böyle bir durumu asla kabul etmezdim, içim içimi yerdi neden tanıştırmıyor diye.

Çok ilginç cidden tanıştırmama sebebleri ne olabilirki eşinizin?

bence de tatlım o evde kalmaya devm et aynı evde kaynanayla yaşamann ne demek olduğnu çook iyi blrm ölmdr resmen eşinnde fkrni al bu konuda o ne dşnyo

Kızın kaynanaya bakması ayıpmış anneyi bakmak görevi oğula aitmiş.. Ne derim ki bu cahil kafadan sonra..

Kim diyor bunu?
benim abimin kayınvalidesi memleketten geldiğinde oğullarından daha çok abimlerde kalıyor..Kızının evinde oğlunun evindekinden daha rahat olduğunu söylüyor, ki bizde annemle bu duruma seviniyoruz rahat ettirebildikleri için..Eli ayağı tutsada yaşlı kadın sonuçta, bir hayır duası yeter..

Hiçte abes bir durummuş gibi karşılamıyoruz biz nedense..

Dönüşümlü olarak kalabilir bencede..Kabul etmiyorlarsa bunu, sadece sizde kalıcaksa aynı evde yaşamak gerçekten zor olur..Aranız iyi ise bile ister
istemez anlaşmazlıklar çıkar..İyiyken kötü olursunuz..

ben olsam taşınmamm...en azından suan ayrı duruyorsun
sonra tahammül edemezsin hep aynı evde kalmaktan...

sen kocana söyleyemiyo musun Ben annenle aynı evde yaşamak istemiyorum diye.. Bu ne yaa.. ne komik Bi durum, yepyeni kocaman evin var ama gidip oturamıyorsun, kaynananın ne işi var. 55 yaşinda kadın Baksın kendi hayatına Bu ne ya... resmen insanı evlilikten soğutuyolar Bi rahat Bırakın şu gençleri ya Bi yalnızlıktan korkmayın Bu kadar, Bırakın onlar da aile olsun çoluk çocuğa karişsin senin ne işin var aralarında hem de evin var gençsin.. ay Benim anneannem 80 yaşinda , dayım yurtdişindan geldi karısı ve 2 çocuğuyla, dayımın ne parası var ne evi türkiye' de , neyse geldiler anneannemin evine yerleştiler, anneannem " Ben sizle yaşayamam , ev ev üstüne olmaz " dedi, Bankadan da kredi çekti anneannem, evine dekorasyon yaptirdi, evi onlara pırıl pırıl verdi çıktı gitti evden.. şuan Bizim alt katımızdaki evde oturuyor, Bizde kiracı vardı çıkardık anneannem geçti.. yani kadın 80 yaşinda olmasına rağmen, kadının evini gelip zaptetmelerine rağmen kadın onlarla oturmayi asla kabul etmedi yaaa evinden çıktı gitti hem de evini pırıl pırıl yaptırdı fayanslar seramikler Balkon demirleri hazır mutfaklar.. insan azıcık onurlu gururlu olur.. senin (Bakıma muhtaç değilsen) evladının evine yerleşmeye , onların ortasında yaşamaya hakkın yok.. Sağlığın yerindeyse asla hakkın yok ya...

ah canım sen yanmışsın..
çocuk olunca büyük eve geçelim denilecek. beraber tabiki. eşin ve annesi bunu düşünmüştür bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…