- 24 Haziran 2011
- 1.483
- 1.040
- 333
- Konu Sahibi perakedisi
-
- #2.021
canımm büyük geçmiş olsunnn
annen iyidir inşallahh rabbim acil şifalar versin canım...
kıyamam bebişe canım yarabbim onada yardım etsin ailesine kolaylık versin ne zordur rabbim kimseye göstermisin böyle acılar çaresi olmayan hastalıklar vermesin yüce rabbimmm...
tatlım kedicik için üzülme... çeşme otobanını çok iyi bilirim hep birey çıkar ve çok büyük kazalar olur insan kaçmak ister direksiyonu istem dışı kırıyo sonra facia allah korusun
onun ömrü o kadarmış... eğer keçsaydın çok daha kötü şeyler olabilirdi allah korumuş canımm gelmiş geçmiş olsun...
üzülme canımm...
rabbim hepimize iyilik sağlık versin...
Canım ihityacın olan birşey varsa gönderilecek çekinme hallederim.. Yeter ki gönüller bir göbüşler bebiş dolsun
İnşallah hamilesindir canım. Kan testi kesin sonuç veriyo çoğu kez..
Hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz...
canım çok teşekkür ederim annem iyi şükür
ama ben bütün gece uyumadım bütün gece bebiş gözümün önündeydi
bide kedi ama şimdi iyiyim işe geldim çalışıyorum
sağoll tatlımmm
iyiki varsınız yaaa
ve seni iyiki tanıdım burda
belki gerçekten tanışıyoruzdur
kimbilir
günaydın tatlım
bebiş evet çok etkilemiştir eminim
sen anlatınca bile ben görünce daha da etkilenmissindir...
dua etmekten başka birşey glmez elimizden
allahım acil şifalar versin nerde yatan hasta varsa herkese inşallah canım
morelini düzeltmye çalış başka şeyler düşün gerçi marktte baya yoğun oluyorsundur
birazdan toparlanırsın
evet tatlım burda zaten hasta olmaya bile izin yok
tam sizlerler muhabbet ediyim dedim mal kamyonu geldi
dışarı çıktım ama malı teslim alıp hemen geldim
napıyım keşke imkanım olsa hiç kalkmasam psinin başından
hepinize çene çalsam seviyorum sizleri iyiki varsınız
Bebişimsu da idrar testinde görmemişti kanda 9000 çıktı hcg si :) bence hemen kan testine git canımArkadaşlar topiği uzun zamandır takip ediyordum hamile olan arkadaşları tebrik ediyorum Allah sağlıklı bir şekilde kucaginiza almayida nasip etsin inş. Benim sorunum şu adetim tam 7gün gecikti fakat ben bu sabah yaptığım testte negatifi gördüm tüm belirtilerde bende mevcut ama testte negatif çıktı kasik ve bel agrilarim yaklaşık 8 gündür var batma şeklinde özellikle anlayamadım inanın ilk kez böyle oluyor normalde regl günümden 2-3 gün öncesinden olan belirtiler çok erken başladı vede çok farklı ağrılar bilmiyorum ne yapmalıyım uyku tutmuyor stresten yarın gidip kan testi yaptıracağım dilerim hamişimdir
Hadi hayırlısı tatlım. Yalnız gebelik bulantısı 6. Haftadan sonra başlarbu sabah servisle işe gelirken acayip midem bulandı.
çıkartmamak için kendimi zor tuttum çok kötü oldum.
servistekilere belli de etmemeye çalıştım ama araba dururdurmaz kendimi dışarı zor attım.
halada bulantı az az devam ediyor.
batıma da 5 gün kaldı. hadi bakalım hayırlısı şekerler.
19 ocak nireee 22 ocak nireeeeKızlarrr... 19 ocak geçti ve ben hala kırmızıları görmedim....Ama yine de ümitlenmek istemiyorum çünkü çok da düzenli olduğunu söyleyemem günlerimin. Hafif bir heyecanla beklemedeyim:)
Özellikle sabahları regl olacakmışım gibi ağrı geliyo ama sonra geçiyo... Tuvalete gitmem sıklaştı diyebilirim... Ama yine de ümitlenip üzülmekten korkuyorum. zaten cumartesi sabahı çok kötü uyandım, bir öncekinde düşük olmuştu benim, rüyamda ikinci kez düşük yaşıyordum sabah resmen kasık ağrılarıyla uyandım nasıl kasmışsam kendimi. Çok kötü bir psikolojiyle uyandım
Cumaya kadar brşey olmazsa test yaptırıcam :)
Eminim senin için uzun bir gece olmuştur. Çok geçmiş olsun canım. Allah başka dert vermesin. Annen iyi mi şimdi?
Sonuçta aynı sokaklarda büyümüşüz kan çekiyo:)
Hatta ablam 81 doğumlu belki onunla aynı sınıfta olabilrisiniz..
Mesela İlhan hocayı muhakkak hatırlıyorsundur bence:)
Günaydın Kevokcummm
tabii canımmm :)))
onu kim hatırlamaz
beden öğretmeni aynı zamanda müdür yardımcısıydı benim zamanımda :)
kesin ablanı tanıyorumdur o zaman...
dünya ne küçük yahu :)
nerden nereyee :)))
ay allahım :)
günaydın kızlar naşılşınızbende 6 ay oldu korunmuoruz ama bebegım gelmedı bır turlu pkoyum bırde eşimdede şperm şayışı düşük varikoşel ameliyatı olmuş bekarken off takmıcam dıorum ama olmooo hep aklımda bebekkkkkkk
Rabbim tez zamanda nasip eder inşalalh canım..
Herhangi bir kür denedin mi?
Günaydın canım nasılsın nasıl gidiyor?
Evet kesinlikle..
Dur ablamın sınıfından bir kaç kişi söyliyeyim belki tanırsın...
Hanife vardı sarıfın şimdi su veznesinde çalışıyo
Zeynep vardı esmer öğretmen oldu o galiba...
Birde sizinkiler hangi tarafta oturuyo?
hımm
hanifeyi tanıyorum sanırım su ve elektrik tesisatçısıyla evlendi abisiyle birlikte dükkanları vardı
sanırım onu diyorsun
aynı sınıf değiliz tatlım onlar benden bir sınıf alttaydı
zeynep tanımıyorum belkii görsem hatırlarım
ama kesin ablanıda görsem tanırız birbirmizi:)
neden olsa ordan gelip geçmişiz dimi :))
bizimkiler tam merkezde oturuyorlar canım
çarşıda..
kızlar günaydınnnnnnnnnnnnn
ilk sayfadaki listemizde aralık batları bile var... listedeki arkadaşlardandurumlarını bildirmeyenleri çıkarıcam... ya durumunuzu bildirin ya da yeni batlarınızı söyleyin yazayım... öpüldünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?