Yeni yılda bebek sahibi olmak isteyenler(2013)

kız bebek mi istersiniz, erkek bebek mi? :)

• Ankete Katılan
    129
  • Anket Kapalı .
Doğru canım zaten bebisimsu bana umut kaynağı oldu diyebilirim. Bugün testi yaptıracağım bir gün sonra sonucu alabiliyorum . Yurt dışında yaşıyorum o nedenle burda test sonuçları erken çıkmıyor malesef dilerim hamisimdir de sizlerle güzel haberleri paylasabilirim bende . Destek olan tüm arkadaşlara çok teşekkürler iyi ki varsınız insan kendini daha iyi hissediyor burda....

biz hep burdayız tatlımm
iş beklemez...
iş ekmek demek...
bol kazançlar canımm

Yok o hanife değil galiba:)
Sen ne zaman gelcen İzmire?

hımmm
evet yaa hanifeleri karıştırdım birde uzun zayıf bir hanife vardı onumu diyorsun acabaaa
bilemedim yav
neysee
tatlım bizim tam net değil ama ben haziran ortası gibi düşünüyorum eşim ekim gibi gelicek...
belki temelli döncez
sözleşmemiz yenilenirse
tekrar kasım ayında mekkeye gelicez...
burası zor mor ama hiç dönesimde yok türkiyeye
kabe çok huzur veriyor yaa
onu bırakıp hiç dönesim yok
bakalım kısmet ne kadarsa
rabbim herşeyin hayırlsını nasip etsin hepimize...

hayırlısı olsun canımm
inşallah gelmiştir bebeğin
sımsıkı tutunsun inşallah sana
bu arada hangi ülkedesin canım?
bende gurbetteyimde

sonuçları bizimle de paylaş emi güzel haberlerini bekliyoruz :)))

kızlar öncelikle herkese mrb.. bu sitede yeniyim yararlı bilgiler ve ayrıca üyelerin sıcak kanlı olusunu duyduğm için burda bulunma gereği duydum :) ben 2 senelik evliyim daha doğrusu martta 2 sene olucak. ilk 3 ay korunduk daha sonra bıraktık . ben 23 eşim 27 yaşında. korunmamıza rağmen ne yazıkki hamile kalamıyorum. doktora GİTTİK hiç bi problem yok tüpler açıl adetim desen düzenli. arada bi 3 4 gün aksıyor ama o normal dedi doktor.. problemin olmamasına rağmen gebe kalamayan arkadaşlar var mı aranızda?? içime su serpin nolur ( çevredeki baskılar beni çok yoruyor ((

öncelikle hoşgeldin bu sitede göreceksin ki 1.denemede hamile kalıp düşük yapan da var 10. denemesine rağmen hala hamiş kalmayan da var ama ortak nokta asla umutsuzluğa düşmeden birbirimizle tecrübelerimizi paylaşıp destek olmak.Yumurtlama tarihlerine dikkat edecek deneme yapıyorsun değil mi eğer doktor bi sorun yok diyorsa öncelikle yumurtlama tarihinde deneme yapmaya dikkat etmeni tavsiye ederim ben o tarihlerlere dikkat ederek ilk denememde hamiş kaldım ama ne yazıkkı 8 haftalıkken düşük oldu sonra 2 ay korunduk ocakta yine o tarihlerde denedık bu kez olmadı sanırım kürtajdan sonrakı ılk deneme diye fazla üzülmedim kısmet :)
Şimdi yine yumurtlama tarihimi bekliyorum canım sen de moralini yüksek tut çevrendekilere de biraz kulak tıka :)))

Hoşgeldin tatlım...
iyiki geldin burası moral depolama yeri, rahatlama yeri gerçekten...
öncelikle daha çok geçsiniz canım mutlaka olur stres yapmayın...
mutlaka bir zamanı vardır hayırlısıyla sağlıkla gelecektir yavrun...
ben 32 yaşındayım mesela 7 aydır bekliyoruz bizde değişik yollar deneye deney gidiyoruz bakalım rabbim ne zaman ol derse o zaman olacak onu bekliyoruz...
tatlım mesela kürlerden yararlanabilirsin keçiboynuzu kürü çok iyi diyorlar herkes kullanıyor bir problem olmasada kullanılan birşey çok iyi diyorlar.. kendin için bal çörek otu ve tarçın karşımı yap...
ovu testi kullan mesela... bunun çok faydasını gören arkadşlar var canım...
bende bu ay ilk kez ovu testi kullandım...
14. günümde koyu koyu çizgileri gördük çalıştık bakalım şimdi beklemedeyiz...
diğer arkadaşlarda mutlaka tecrübelerini aktarırlar...
üzülmek yok umutsuzluğa düşmek hiç yok
rabbim gönlünüze göre versin canımmm

Hayırlı uğurlu olsun canım benim darısı bize.. bize de dua et :)) peki belirti yaşadınmı cnm? ya da bu ay kür filan gibi özel bişi yaptınmı?

valla canım öle aman aman bir belirti yaşamdım sadece şu iki haftadir bel ağrısı çektim o kadar onun dışında hiç bir şey olmadı kür konusuna gelince birşey yapmadım

haklısın canım kısmet aslında. sadece yumrtlama dönemlerinde hamile kalamaynlarda var. arkadasım adetin bitimininin. gününde hamile kalmıstı. doktorlarda cok sasırmıstı. düzenli adet gören biri... peki ben yumurtlama dönemini nsıl hesaplayabilirm adet bitiminin 14. günü die biliyorum yanlısmı ?

kızlar sabah doktoruma gittim iki tane bebek gördük fakat döllenme zamanları farklı biri 7 haftalık gözüküyo diğeri 4 haftalık çok şaşırdım doktorum bu olayı milyonda bir olur dedi hala anlamış değilim şaşırdım hala şaşkınım

bu güzel dileklerin için çok teşekkür ediyorum. bu ay yine devam edicez çalışmalara bakalım Rabbim inş yüzümüze güler... ovu testi kullanmayalım sanırım. eczaneden alabilrmiyim acaba ? inş hayrlı bi haber alırsın

Bi aksilik olmazsa inşallah bende bu yaz yine gidicem izmire..
Aynı tarihlerde orda olursuz bi çay içeriz artık..
Belkide göbüşlerimizi severiz:)

Nasıl yani çok şaşırdım ikizin mı olacak yanııı süper haber bi tehlikesi falan yok değil mine dedi doktor yaaa garip bi durum :)

Valla olabiliyor tabi kişiden kişiye değişebiliyor ama normalde eğer adetin 28 günde birse 14.gün 30 günde birse benim öle 16.gün olarak biliyorum bu sitede yumurtlama tarihi hesaplama da var orda adet tarihlerini yazıp hamile kalmanın yüksek olduğu tarihlere ulaşabilirsin ayrıca ovulasyon testleri de var ben daha hiç kullanmadım ama kullanan üyeler sana yardımcı olacaklardır :))))

teşekkür ederim canım inşallah...
hepimiz tez zamanda burdan müdelerimizi yazarız bir bir...
evet canım biz burdan eczaneden aldık türkiyede de eczanede vardır herhalde...
burdaki kızlar genelde internetten sipariş veriyorlar canım pratik kapına geliyor hemen 2 gün içinde yada ertesi gün bilemiyorum...
canım adet peryoduna göre belli oluyor hangi gün yumuşlarının oluştuğu
adet döngün 21 günse adetinin 5.gün
22 - 6. günü şeklinde gidiyo
28 - 12.
29 - 13.
30 - 14. günü
31 - 15. günü
yumuşların oluşuyor demek canım
bunu ovu testinde çok daha kolay yakalar ve anlarsın

ilginç bi durum şaşkınlık verici gerçekten :)) mutlu bi haber ama. hayrlısı olsun canım.. umarım tehlikeli bi durum olmaz. sağlıkla büyürler inş...

Bi aksilik olmazsa inşallah bende bu yaz yine gidicem izmire..
Aynı tarihlerde orda olursuz bi çay içeriz artık..
Belkide göbüşlerimizi severiz:)

ayy canım inşallahhh
ne güzel olurrr
inşallahh süper olur valla :))))
zaman geçiverse hemen
bilsek yav oldumu olmadımı
şiştim valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…