- Konu Sahibi perakedisi
-
- #2.061
haklısın canım kısmet aslında. sadece yumrtlama dönemlerinde hamile kalamaynlarda var. arkadasım adetin bitimininin. gününde hamile kalmıstı. doktorlarda cok sasırmıstı. düzenli adet gören biri... peki ben yumurtlama dönemini nsıl hesaplayabilirm adet bitiminin 14. günü die biliyorum yanlısmı ?
teşekkür ederim canım inşallah...
hepimiz tez zamanda burdan müdelerimizi yazarız bir bir...
evet canım biz burdan eczaneden aldık türkiyede de eczanede vardır herhalde...
burdaki kızlar genelde internetten sipariş veriyorlar canım pratik kapına geliyor hemen 2 gün içinde yada ertesi gün bilemiyorum...
canım adet peryoduna göre belli oluyor hangi gün yumuşlarının oluştuğu
adet döngün 21 günse adetinin 5.gün
22 - 6. günü şeklinde gidiyo
28 - 12.
29 - 13.
30 - 14. günü
31 - 15. günü
yumuşların oluşuyor demek canım
bunu ovu testinde çok daha kolay yakalar ve anlarsın
Nasıl yani çok şaşırdım ikizin mı olacak yanııı süper haber bi tehlikesi falan yok değil mine dedi doktor yaaa garip bi durum :)
canım sitede araçlar menüsünde ovulasyon tarihi hesaplamayı kolaylıkla uygulayabilirsin :)
aaaa ben onu görmedm peki doğrumudur acaba birebir
kızlar sabah doktoruma gittim iki tane bebek gördük fakat döllenme zamanları farklı biri 7 haftalık gözüküyo diğeri 4 haftalık çok şaşırdım doktorum bu olayı milyonda bir olur dedi hala anlamış değilim şaşırdım hala şaşkınım
şuan için ikiside çok sağlıklı imiş tehlikesi yok dedi ama devamlı kontrol altında durmam gerektiğini bir ay da birden fazla yumurtamın oluşup çatladığını söledi sanırım buda yemiş olduğum incirlerin bir sonucu
kızlar sabah doktoruma gittim iki tane bebek gördük fakat döllenme zamanları farklı biri 7 haftalık gözüküyo diğeri 4 haftalık çok şaşırdım doktorum bu olayı milyonda bir olur dedi hala anlamış değilim şaşırdım hala şaşkınım
ayy canım inşallahhh
ne güzel olurrr
inşallahh süper olur valla :))))
zaman geçiverse hemen
bilsek yav oldumu olmadımı
şiştim valla
şuan için ikiside çok sağlıklı imiş tehlikesi yok dedi ama devamlı kontrol altında durmam gerektiğini bir ay da birden fazla yumurtamın oluşup çatladığını söledi sanırım buda yemiş olduğum incirlerin bir sonucu
incirler derken canım. nasıl yani faydası var mı
canım incir kürü yumurtanın daha kaliteli ve çatlamasını sağlıyor
Ay canım benim hayırlı olsun ikizmiş.. çok sevindim yaa. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin meleklerini.. canım sen kaç aydır incir yiyorsun hiç ilaç kullanmadan mı ikizin oldu kıızz
nasıl oluyo bu incir kürü canım ben de çok severim inciri belki faydası olurcanım incir kürü yumurtanın daha kaliteli ve çatlamasını sağlıyor
canım ben de bu ay incir kürüne başladım.. ama yemiyorum kürünü içiyorum 3 öğün.. sen kaç ay kullandın cnm
Şu dakikalarda olmak üzere.. Birbirlerini arıyorlar
nasıl oluyo bu incir kürü canım ben de çok severim inciri belki faydası olurDD
yaklaşık 3 4 ay kullandım şu şekilde
Yemeklerden 10-15 dak. önce aç karnına içtim 21 gün uygulandıktan sonra 7 gün ara verdim , 21 gün daha kullandım. Yani toplamda 42 gün uyguladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?