Yeni yılda bebek sahibi olmak isteyenler(2013)

kız bebek mi istersiniz, erkek bebek mi? :)

• Ankete Katılan
    129
  • Anket Kapalı .

canım sitede araçlar menüsünde ovulasyon tarihi hesaplamayı kolaylıkla uygulayabilirsin :)

anladım canım. eczaneden alıyım o zaman bi tane dışarı cıkınca.

Nasıl yani çok şaşırdım ikizin mı olacak yanııı süper haber bi tehlikesi falan yok değil mine dedi doktor yaaa garip bi durum :)

şuan için ikiside çok sağlıklı imiş tehlikesi yok dedi ama devamlı kontrol altında durmam gerektiğini bir ay da birden fazla yumurtamın oluşup çatladığını söledi sanırım buda yemiş olduğum incirlerin bir sonucu

aaaa ben onu görmedm peki doğrumudur acaba birebir

ben çok beğeniyorum ve doğru olduğunu düşünüyorum tabi test kullanmak istersen sen bilirsin ama daha önce hiç bu tarihlere dikkat etmediysen en azından bı kere dene derim sen bilirsin tatlım :)
Benim son adet tarihim 16 ocak 30 günde bir oluyo hesapladım işte 29 ocak-2 şubat çalışmaca :))))
beklenen adet tarihim de 15 şubat çok heyecanlıyımmm isteyen herkese nasip etsin Allahım içinde benim de :))))

Oh maşallah canım...
Bizim bi tandığın da başına böyle birşey gelmişti onların çocuklarının arasında 15gün vardı.
Ama onlar tüp bebekti...
Rabbim sen nelere kadirsin.... Şükürler olsun sana...

incirler derken canım. nasıl yani faydası var mı

Süper ya Rabbim bir beklerken 2 vermiş ama bence başka bi doktora git çünkü farklı tarihler demesi garip geldi bana

cnmm aldiginiz ovu testinin markasini yazarmisin bana yada uzerinde ne yaziyorsa yazarmisin bana esimi yolluycam eczaneye alsin diyee mekke de olduguna gore breyda da da buluruz insallah adini yazarsan bulmamiz daha kolay olur diye tahmin ediyorummm

Ay canım benim hayırlı olsun ikizmiş.. çok sevindim yaa. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin meleklerini.. canım sen kaç aydır incir yiyorsun hiç ilaç kullanmadan mı ikizin oldu kıızz

Bende inciri çok severim adetimin 7 ile 12 günleri arası her gün rastgele saatlerde incir yedim.Sonra bi yerde okudum incir bazı yumurtalara iyi gelmiyormuş.Büyümesini etkiliyormuş. Bende yemeyi bıraktım. Ama bu ay bende iki kez uzayan akıntı gördüm. Belki iki kez yumurtlamış olabilirim:)

Ay canım benim hayırlı olsun ikizmiş.. çok sevindim yaa. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin meleklerini.. canım sen kaç aydır incir yiyorsun hiç ilaç kullanmadan mı ikizin oldu kıızz

yok canım herhangi bir ilaç kullanmadım incirleride yaklaşık 3 4 aydır yiyorum ikiz konusuda anne tarafında çok ikiz var nasip kısmet işte allahın olduramayacağı şşey yok o ister dilerse olur

canım ben de bu ay incir kürüne başladım.. ama yemiyorum kürünü içiyorum 3 öğün.. sen kaç ay kullandın cnm

yaklaşık 3 4 ay kullandım şu şekilde
Yemeklerden 10-15 dak. önce aç karnına içtim 21 gün uygulandıktan sonra 7 gün ara verdim , 21 gün daha kullandım. Yani toplamda 42 gün uyguladım

nasıl oluyo bu incir kürü canım ben de çok severim inciri belki faydası olur DD

GEREKLİ MALZEMELER ;
* 1/2 lt su,
* 15-16 adet kuru incir,
HAZIRLANIŞI VE KULLANIM ŞEKLİ : Kuru incirleri bir kere koparıp veya bıçakla bir kez kestikten sonra kaynamakta olan suya ilave et. Kuru incirlerin dışında beyaz pudrası var ise, soğuk su altında önce yıkayıp sonra ilave et.İncirleri, kaynattığın klorsuz suyun içine at ve 20 dakika ağzı kapalı olarak , kaynat. Altını kapattıktan sonra ılımaya bırak. Ilıdıktan sonra incirlerin suyunu süz. ve yemeklerden10 15 dakika önce iç 2gün iç 7 gün ara 21 gün daha iç

yaklaşık 3 4 ay kullandım şu şekilde
Yemeklerden 10-15 dak. önce aç karnına içtim 21 gün uygulandıktan sonra 7 gün ara verdim , 21 gün daha kullandım. Yani toplamda 42 gün uyguladım

Ay canım yaaa.. ben de küre başladım bu ay.. inşallah bende de senin gibi ikiz bebiş olur.. aman ya 1 tane olsun da gerisi önemli değil.. çok sevindim yaa.. ben de faydası olmaz diyodum oluyomuş yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…