Yeni yılda bebek sahibi olmak isteyenler(2013)

kız bebek mi istersiniz, erkek bebek mi? :)

• Ankete Katılan
    129
  • Anket Kapalı .
cnmm aldiginiz ovu testinin markasini yazarmisin bana yada uzerinde ne yaziyorsa yazarmisin bana esimi yolluycam eczaneye alsin diyee mekke de olduguna gore breyda da da buluruz insallah adini yazarsan bulmamiz daha kolay olur diye tahmin ediyorummm

ENJAB diye birşey tatlım arapça yazıyor
içinde ingilizce arapça
üzerinde isteridye resmi var içinde inciler var
üst taraında da bebek resmi var
ovulation test deyince verirler tatlım
inşallah kolay bulursunuz canım
eşim burda çok eczane gezdi
sonunda buldu...
iyiki almışız diyorum valla
çift çizgi gördüm sonunda
inşallah sende çok rahat edersin canım ve bir kerede tutturursunuz canım

Canım oncelıkle tebrikler Allahım kucagına lamayı nasip etsin .
Bu ay bende uygulamak ıstıyorum ıncır kurunu fakat bı kac sorum var bu kuru uygulamıs bırı olarak sana :) Kur için herhangi bir gun gerekiyomu adet oncesı adet sonrası gibi . Ayrıca her seferınde kuru taze mı hazırlamak gerekıyo yoksa bır kere hazırlayıp hep aynısını mı içiyoruz ?

cnm cok tskr ederimm bugun benim bat im adet olmadim daha olursam aldiracam esime dun gebelik testi yaptim negetif cikti erken yaptim ama dayanamadim ne yapiyimm

teşekkür ederim cnm sagol.darısı inşallah isteyen herkese...ben aşılamamı devlette(ünv.hastanesi)de yaptırdım.sadece aldığımız iğnelere para verdık.ben 12 iğne kullandım 230tl tuttu.aşılamanın mantığına gelince;dr seni adetin 3günü çağırıp yumurtalarına bakıyo ve ona göre iğneye başlıyor.bu iğneler yumurtalarını hem çogaltıyor hemde yumurtalarını buyutuyor.2-3 günde bir dr un yumurtaların durumuna bakmak için senı çagırıyor.yumurtalar istenen buyukluge gelınce çatlatma iğnesi vurunuyosun ve yumurtaların catlamaya başlıyor.iğneden 1gün sonrada eşinden sperm örneği alınıp yıkanarak en saglıklıları secılıyor.(buradada eşinin morfoloji/kuruger değerleri ne kadar yüksekse bence şansında okadar yuksek oluyor)bu seçilen spermler sonra bayanın çatlamış olan yumurtalarının yanına bırakılıyor ve daha önce kendı cabamızla denk getıremedığimiz olay gerçekleşiyor ve saglıklı sperm yumurtayla birleşiyor.işte hepsi bu cnm.umudunu hiç kaybetme.ben umutsuz baslamıştım ama rabbım ilk denemede nasıp etti....

İNŞALLAHHHH şekercimmm
6 günde döllenme gerçekleşiyormuş bildiğim kadarıyla
senin bir bilgin varmı tatlım

Tüplerden rahime ulaşmaları yaklaşık 4 gün sürüyor... Çünkü bir yandan bölünüyorlar.
Döllenmenin 9. ya da 10 gününde de rahime yerleşmesi tamamlanıyor..

kızlar yardımmm...
Ben 2 aydır ovlasyon testi yapıyorum gecen ay yumurtlamam reglımın 21. gununde olmustu .
Bu ay is bugun wc deyken uzayan akıntıyı gordum ve bı tane ovulasyon testı yaptım ve pozıtıf cıktı bugun benım reglımın 13. gunu ama bu kadar erken yumurtlamıs olabılırmıyım yoksa benım testlerde mı bı sorun var ?

canım benim çok sağol.. umarım gerek kalmadan olur benim de bebişim. 29 yaşına geldim olmucak diye çok üzülüyorum

Çok sevindim canım yaa. Allah sağlıklıbir gebelik nasip etsin
Bende olmazsa artık bişeyler denemek istiyorum gelecek ay. Ama hangisinden başlayacsğıma karar veremiyorum.

allah razı olsun cnm.amin inş.hiç zaman kaybetme cnm baktın olmadı.hemen dr görün o seni yönlendirir.

gözünaydın canım
tebrik ederim
rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Tüplerden rahime ulaşmaları yaklaşık 4 gün sürüyor... Çünkü bir yandan bölünüyorlar.
Döllenmenin 9. ya da 10 gününde de rahime yerleşmesi tamamlanıyor..

ooo çokmuş yav
4 günde kim öle kim kala
zaten ömürleri kısacık
çok az bir ihtimal
hadi hayırlısı bakalımm
neler olacak görcez

olabilir tatlım
bazı kadınlar ayda iki kez yumurtlarmış
kaçırma derim bugünü :)
hadi inşallah tutunur bebeğin...

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaar bebeğim benimleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee geçde olsa darısı tüm isteyenlere rabbim tez zamanda herkese versin bu arada evdeki idrar testinde çıkmadı kanda çıktı

cnm tebrik ederimmmm.allah kucagına almayıda nasıp etsin.doğumlarımın aynı zamanlara gelıcek benimkide senden 6 gun sonra inş

olabilir tatlım
bazı kadınlar ayda iki kez yumurtlarmış
kaçırma derim bugünü :)
hadi inşallah tutunur bebeğin...

Canım kafam karıstı adetlerımde 33-35 gunde bır oluyo bugun 13. gun bana cok erkenmıs gıbı geldi ama aksamdan berıde kasıklarımda bı agrı var yumurtlama aklıma hıc gelmedı erken dıye wc ye gıdınce akıntıdan anladım ve test yaptım c ve t cızgısı aynı koyulukta cıktı :44:

perakedisi, 2 kere yeni BATı yazdım buraya, düzeltmemişsin.
3. kez yazıyorum. düzeltmeyeceksen beni çıkarabilirsin.

BAT - 6 şubat - 2. ay .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…