- Konu Sahibi perakedisi
-
- #2.081
cnmm aldiginiz ovu testinin markasini yazarmisin bana yada uzerinde ne yaziyorsa yazarmisin bana esimi yolluycam eczaneye alsin diyee mekke de olduguna gore breyda da da buluruz insallah adini yazarsan bulmamiz daha kolay olur diye tahmin ediyorummm
GEREKLİ MALZEMELER ;
* 1/2 lt su,
* 15-16 adet kuru incir,
HAZIRLANIŞI VE KULLANIM ŞEKLİ : Kuru incirleri bir kere koparıp veya bıçakla bir kez kestikten sonra kaynamakta olan suya ilave et. Kuru incirlerin dışında beyaz pudrası var ise, soğuk su altında önce yıkayıp sonra ilave et.İncirleri, kaynattığın klorsuz suyun içine at ve 20 dakika ağzı kapalı olarak , kaynat. Altını kapattıktan sonra ılımaya bırak. Ilıdıktan sonra incirlerin suyunu süz. ve yemeklerden10 15 dakika önce iç 2gün iç 7 gün ara 21 gün daha iç
ENJAB diye birşey tatlım arapça yazıyor
içinde ingilizce arapça
üzerinde isteridye resmi var içinde inciler var
üst taraında da bebek resmi var
ovulation test deyince verirler tatlım
inşallah kolay bulursunuz canım
eşim burda çok eczane gezdi
sonunda buldu...
iyiki almışız diyorum valla
çift çizgi gördüm sonunda
inşallah sende çok rahat edersin canım ve bir kerede tutturursunuz canım
canım öncelikle tebrik ederim.. aşılamayı ne kadara yaptırdın özel değilse? bir de bu aşılamanın mantığı nedir ben anlamış değilim.. spermleri tüplere mi bırakıyorlar.. ymurtaları takip mi ediyorlar... fiyatı uygunsa para biriktirip yapıcam valla.. umudum git gide azalıyor
İNŞALLAHHHH şekercimmm
6 günde döllenme gerçekleşiyormuş bildiğim kadarıyla
senin bir bilgin varmı tatlım
teşekkür ederim cnm sagol.darısı inşallah isteyen herkese...ben aşılamamı devlette(ünv.hastanesi)de yaptırdım.sadece aldığımız iğnelere para verdık.ben 12 iğne kullandım 230tl tuttu.aşılamanın mantığına gelince;dr seni adetin 3günü çağırıp yumurtalarına bakıyo ve ona göre iğneye başlıyor.bu iğneler yumurtalarını hem çogaltıyor hemde yumurtalarını buyutuyor.2-3 günde bir dr un yumurtaların durumuna bakmak için senı çagırıyor.yumurtalar istenen buyukluge gelınce çatlatma iğnesi vurunuyosun ve yumurtaların catlamaya başlıyor.iğneden 1gün sonrada eşinden sperm örneği alınıp yıkanarak en saglıklıları secılıyor.(buradada eşinin morfoloji/kuruger değerleri ne kadar yüksekse bence şansında okadar yuksek oluyor)bu seçilen spermler sonra bayanın çatlamış olan yumurtalarının yanına bırakılıyor ve daha önce kendı cabamızla denk getıremedığimiz olay gerçekleşiyor ve saglıklı sperm yumurtayla birleşiyor.işte hepsi bu cnm.umudunu hiç kaybetme.ben umutsuz baslamıştım ama rabbım ilk denemede nasıp etti....
Çok sevindim canım yaa. Allah sağlıklıbir gebelik nasip etsin
Bende olmazsa artık bişeyler denemek istiyorum gelecek ay. Ama hangisinden başlayacsğıma karar veremiyorum.
cnm cok tskr ederimm bugun benim bat im adet olmadim daha olursam aldiracam esime dun gebelik testi yaptim negetif cikti erken yaptim ama dayanamadim ne yapiyimm
teşekkür ederim cnm sagol.darısı inşallah isteyen herkese...ben aşılamamı devlette(ünv.hastanesi)de yaptırdım.sadece aldığımız iğnelere para verdık.ben 12 iğne kullandım 230tl tuttu.aşılamanın mantığına gelince;dr seni adetin 3günü çağırıp yumurtalarına bakıyo ve ona göre iğneye başlıyor.bu iğneler yumurtalarını hem çogaltıyor hemde yumurtalarını buyutuyor.2-3 günde bir dr un yumurtaların durumuna bakmak için senı çagırıyor.yumurtalar istenen buyukluge gelınce çatlatma iğnesi vurunuyosun ve yumurtaların catlamaya başlıyor.iğneden 1gün sonrada eşinden sperm örneği alınıp yıkanarak en saglıklıları secılıyor.(buradada eşinin morfoloji/kuruger değerleri ne kadar yüksekse bence şansında okadar yuksek oluyor)bu seçilen spermler sonra bayanın çatlamış olan yumurtalarının yanına bırakılıyor ve daha önce kendı cabamızla denk getıremedığimiz olay gerçekleşiyor ve saglıklı sperm yumurtayla birleşiyor.işte hepsi bu cnm.umudunu hiç kaybetme.ben umutsuz baslamıştım ama rabbım ilk denemede nasıp etti....
TEBRİKLERRRRR tatlımm
hoşgeldin
ne güzel haberlele gelmişsin
darısı başımıza inşallah
bizim içinde dua et olurmu
Tüplerden rahime ulaşmaları yaklaşık 4 gün sürüyor... Çünkü bir yandan bölünüyorlar.
Döllenmenin 9. ya da 10 gününde de rahime yerleşmesi tamamlanıyor..
kızlar yardımmm...
Ben 2 aydır ovlasyon testi yapıyorum gecen ay yumurtlamam reglımın 21. gununde olmustu .
Bu ay is bugun wc deyken uzayan akıntıyı gordum ve bı tane ovulasyon testı yaptım ve pozıtıf cıktı bugun benım reglımın 13. gunu ama bu kadar erken yumurtlamıs olabılırmıyım yoksa benım testlerde mı bı sorun var ?
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaar bebeğim benimleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee geçde olsa darısı tüm isteyenlere rabbim tez zamanda herkese versin bu arada evdeki idrar testinde çıkmadı kanda çıktı
olabilir tatlım
bazı kadınlar ayda iki kez yumurtlarmış
kaçırma derim bugünü :)
hadi inşallah tutunur bebeğin...
tebrik ederim :)))) güzel haberler almak ne hoş darısı başımızaa kızlarrrrrr :))))cnm tebrik ederimmmm.allah kucagına almayıda nasıp etsin.doğumlarımın aynı zamanlara gelıcek benimkide senden 6 gun sonra inş
canım hadi inşallahh gerek kalmaz ovu testine
inşallah gelmiştir meleğinnn
güzell haberlerini ver bizee
kızlar günaydınnnnnnnnnnnnn
ilk sayfadaki listemizde aralık batları bile var... listedeki arkadaşlardandurumlarını bildirmeyenleri çıkarıcam... ya durumunuzu bildirin ya da yeni batlarınızı söyleyin yazayım... öpüldünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?