Yeni yılda bebek sahibi olmak isteyenler(2013)

kız bebek mi istersiniz, erkek bebek mi? :)

• Ankete Katılan
    129
  • Anket Kapalı .

canım belli olmaz. bazen fazladan yumurtlayabiliyor kadınlar.
ayda 1-2 güne şans tanırsan ihtimali çok düşürürsün.

tatlım kaçırma değerlendir bence bebeğin gelir inş hemen

canımm bence süper yaaa
keşke bende iki kez yumurtluyor olsaydım
hiç kaçırma iyiki fark etmişssin
hadi tatlım güzel güzel haberler gelsin senden
kolay gele

canımm bence süper yaaa
keşke bende iki kez yumurtluyor olsaydım
hiç kaçırma iyiki fark etmişssin
hadi tatlım güzel güzel haberler gelsin senden
kolay gele

Canım daha 2 kez yumurtladıgım kesin deilki belki bu ay erken yumurtluyorumdur 13. gunde 21 gunde tekrar olmaz yumurtlama
Evet canım farkettım ve evde cok sukur testım vardı bı kac saat bekleyıp yaptım. İnş hepimiz guzel haberlerle geliriz .

canım belli olmaz. bazen fazladan yumurtlayabiliyor kadınlar.
ayda 1-2 güne şans tanırsan ihtimali çok düşürürsün.

canım haklısın ama benim bır kez oluyor sanırım hatta olmuyormu acaba diyede clomid kullandım 2 ay ve ovu testinde yumurtayı görüncede mutlu olduk çalıştık sonra çizgi silikleşti diyede bıraktık
zaten önceki aylar bayaa yoğun geçirdik nerdeyse aralıksız bu ay ilk kez böyle bişi yaptık
bide o kadar yorulmuşuz ki artık
istek kalmadı yav yap yap nereye kadar
hayırlısı canım artık
beklicez görcez
seninle batlarımız yakın benim 5 şubat
inşallah seninde bu ay gelir canım...

İnşallah tatlım
hayırlısı olsun

Kızlar ya benimde bu hafta yüksek ihtimal haftam çalışmalar tam gaz devam. Ama ben sporda yapıyorum bu olumsuz etkiler mi döllenmeyi ? Bi fikri olan var mı

Peracim iki kere yazdim ama sayfalar ilerledigi icin gozunden kaciyo sanirim. Bat 2 subat 2. deneme. Guncellersen sevinirim.. ayrica diger arkadaslarda biran once guncel bilgilerini verseler,liste ddaha heyecanli olacak :) opyrm sekerim

İnşallah sende tez zamanda kurtulur bebiş çalışmalarına başlarsın canım.
Ben vajiyi yener yenmez başladım çalışmaya ama hala bişey yok

hayırlısı olsun canımm
inşallah gelmiştir bebeğin
sımsıkı tutunsun inşallah sana
bu arada hangi ülkedesin canım?
bende gurbetteyimde

Canım ben viyanadayım Avusturya yani dilerim gelmiştir bebeğim ... den hangi ülkedesin?

kızlar mrh.aşılamamın 14.günü b_hcg değerim:457.2 çıktı.19.günki değerim:3524.sizce bu değerlere göre çoğul gebelik sözkonusumu.bilgisi ve tecrubesi olan yazsın lütfen...

Canım ben viyanadayım Avusturya yani dilerim gelmiştir bebeğim ... den hangi ülkedesin?

arabia dan günaydın :)))
mrb canım
bizde eşimin işi nedeniyle arabistandayız
duymuşsundur belki kabe genişletiliyor
eşim kabe projesinde çalışıyor
onun için mekkedeyiz
ben yeni sayılırım burda
9 ay oldu...
sen ne güzel yerdesin ama soğukturrr tabii
buranın en güzel yanlarından biride sıcak olması
hiç üşümüyoruzz
süper bişi
tabii zorlukları çok
ama rabbim böyle bir büyük projeyi nasip etmiş
ve bu kutsal topraklarda olmak
o zorlukları hafifletiyor...
sizde iş nedeniylemi ordasınız canım...

Merhaba kızlar nasılsınız.....
Uyanın bakalım hadi:119::119::119::119::119::119::119:

Bugün Mevlid kandili...
İnsanlığın kurtuluşu için gönderilen son ve en büyük peygamber, bizim Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a.s.) 571 yılında Kameri aylardan Rebiü'l-evvel ayının 12. gecesi doğmuştur. Bu mübarek geceye "Mevlid Kandili" denir.

Herkesin Kandili mübarek olsun..
Rabbim bugünün hürmetine kimin gönlünde dilediği ne varsa hayırlısı ile nasip etsin inşallah...
Bugün bol bol dua edelim.. Yakınlarımıza komşularımıza özellikle çocuklara birşeyler dağıtalım...
Misafir edinebiliyorsak yemeğimize misafir ortak edelim..

Rabbim herkesin hayrını kabul etsin inşallah....

Varlığı ebedi olan, merhamet sahibi, adaletli Yüce Allah kendisine dua edenleri geri çevirmez.
Dualarınızın Rabbin yüce katına iletilmisine vesile olan bu gece de hepimizin dualarının kabul olması dileğiyle...
Mevlüt kandiliniz mübarek olsun arkadaşar...

perakedisi, 2 kere yeni BATı yazdım buraya, düzeltmemişsin.
3. kez yazıyorum. düzeltmeyeceksen beni çıkarabilirsin.

BAT - 6 şubat - 2. ay .

bu nasıl bir üslup ve yazış tarzı mirasu anlamadım.. saygı sınırlarını hiç kimseye karşı aşmadım, aşmam da!!! 7/24 pc başında değilim!!! bilerek yapmışım gibi bir anlam çıkıyor yazdıklarından... şu mübarek günde sinirlendim...

Peracim iki kere yazdim ama sayfalar ilerledigi icin gozunden kaciyo sanirim. Bat 2 subat 2. deneme. Guncellersen sevinirim.. ayrica diger arkadaslarda biran once guncel bilgilerini verseler,liste ddaha heyecanli olacak :) opyrm sekerim
tatlım gözden kaçabiliyor... değiştiriyorum gördükçe zaten... sen de öpüldün canım

GÜNAYDIN

rabbim şu mübarek MİRAÇ kandili gecesi
bebiş isteyen veya bebişine kavuşmuş tümkadınların dualarını kabul etsin
rabbim bu yüce gecede herkesin sevdiklerini ailesini şerden korusun hastalara
acil şifalar,sıkıntıda olanların sıkıntılarını gidersin herkesin duası kabul olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…