- Konu Sahibi perakedisi
-
- #2.121
kızlar mrh.aşılamamın 14.günü b_hcg değerim:457.2 çıktı.19.günki değerim:3524.sizce bu değerlere göre çoğul gebelik sözkonusumu.bilgisi ve tecrubesi olan yazsın lütfen...
Günaydın kızlarrrr bugün Mevlid Kandili hayırlara vesile olacak olan bugünde bol bol dua edelim kendimize,ailemize,sevdiklerimize,sevmediklerimize bile Allah rızası için dua edelim,tanıdıklarımıza,tanımadıklarımız ve zorda kalanlara dünya dualarla dönüyorsa bol bol dua edelim.Ve Doğum Günün Kutlu Olsun Efendim (S.A.V)
hepimizin kandili mübarek, dualarımız kabul olsun...
kuşum sen hamişsin yaa bize de dua et olurmuhamişin duası kabul olurmuş.. bir de başkasının başkasına ettiği dua..
elifcim etmez olur muyum edeceğim hepiniz içinisimlerinizi de sayacağım Allah nasip ederse:) doğru söylüyorsun canım, şimdiye kadar hangi arkadaşıma dua ettiysem hamile kaldı... başkasına edilen dua kabul oluyor kesinlikle:116:
kızlar mrh.aşılamamın 14.günü b_hcg değerim:457.2 çıktı.19.günki değerim:3524.sizce bu değerlere göre çoğul gebelik sözkonusumu.bilgisi ve tecrubesi olan yazsın lütfen...
elifcim etmez olur muyum edeceğim hepiniz içinisimlerinizi de sayacağım Allah nasip ederse:) doğru söylüyorsun canım, şimdiye kadar hangi arkadaşıma dua ettiysem hamile kaldı... başkasına edilen dua kabul oluyor kesinlikle:116:
bu arada dün kırmızılar teşrif ettiler bana(
zaten doğum günümdü berbat geçti
keşke iki gün sonra gelseydi de kandil gecesini hakkıyla yerine getirebilseydim(
neyse 2 gün sonra dr a gidicem bu seferde doğru düzgün bi tedavi uygulamazsa başka bi dr bulcam.
Rabbim hepinizin dualarını kabul etsin inş.
merhabalar
bende yeni yılda bebek sahibi olmak isteyenlerden biriyim.. Dün doktoruma kontrole gittim ve tek yumurtam olduğunu bugün çatlayabileceğini söyledi.. heyecanlı olmakla beraber birazda tedirginim acaba olur mu diye??
Jinekoloğum rahminde bebeğin oluşumu için çok müsait olduğunu belirtti.. Çok heyecanlıyımmmmm :)
amin canım bende bu kandil reglıyım mağlesef
bu arada dün kırmızılar teşrif ettiler bana(
zaten doğum günümdü berbat geçti
keşke iki gün sonra gelseydi de kandil gecesini hakkıyla yerine getirebilseydim(
neyse 2 gün sonra dr a gidicem bu seferde doğru düzgün bi tedavi uygulamazsa başka bi dr bulcam.
Rabbim hepinizin dualarını kabul etsin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?