Yeni yılda bebek sahibi olmak isteyenler(2013)

kız bebek mi istersiniz, erkek bebek mi? :)

• Ankete Katılan
    129
  • Anket Kapalı .
Günaydın kızlarrrr bugün Mevlid Kandili hayırlara vesile olacak olan bugünde bol bol dua edelim kendimize,ailemize,sevdiklerimize,sevmediklerimize bile Allah rızası için dua edelim,tanıdıklarımıza,tanımadıklarımız ve zorda kalanlara dünya dualarla dönüyorsa bol bol dua edelim.Ve Doğum Günün Kutlu Olsun Efendim (S.A.V)

Günaydın Millet... Kandiliniz mübarek olsun.. Rabbim bu güzel günün ve Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed S.A.V. aşkına isteyen herkese tez zamanda evlat nasip eylesinn.. içlerinde bana da amiinn.

kuşum sen hamişsin yaa bize de dua et olurmu hamişin duası kabul olurmuş.. bir de başkasının başkasına ettiği dua..

elifcim etmez olur muyum edeceğim hepiniz için isimlerinizi de sayacağım Allah nasip ederse:) doğru söylüyorsun canım, şimdiye kadar hangi arkadaşıma dua ettiysem hamile kaldı... başkasına edilen dua kabul oluyor kesinlikle:116:

Ayy canım Allah razı olsun senden :) az önce bir arkadaşımın da hamile olduğunu öğrendim duygulandım valla..

kızlar mrh.aşılamamın 14.günü b_hcg değerim:457.2 çıktı.19.günki değerim:3524.sizce bu değerlere göre çoğul gebelik sözkonusumu.bilgisi ve tecrubesi olan yazsın lütfen...

Gebelik yaşamadım ama bi dönem çok araştırdım bhcg değerlerini ben çoğuk gebelik olduğunu düşünüyorum. Rabbim hayırlısını sağlıklısını versin inşallah.. İkiz çoğul gebelikler forumuna bakarsan orda değerler var genelde seninki gibi...

bu mübarek mevlit kandilinin
hepimiz için hayırlara vesile olmasını
temenni ediyorum.
Allah herkesin gönlüne göre versin
dualaraımız kabul olsun inşallah bol bol dua edelim.

Anammm ne mubarrk bir kulsun peracim. Hicbirimizi unuttma olur mu. Bizi en iyi sen anlarsin. Cok ihtiyscimiz var dualara.

Günaydın millet :) herkesin mevlit kandili mübarek olsun Rabbim bu mübarek günde tüm dualarımızı kabul eder inşallah. Rabbim hastalara şifa dertlilere deva bebiş isteyenlere hayırlısıyla bebiş versin inşallah. Bu mübarek günde merhumlarımızı unutmayalım onlarlada dualar edelim inşallah. Komşulara çocuklara birşeyler dağıtalım :) kocaman öpüldünüz. Ayrıca hamişler lütfen bizlerede dua edin :)

Günaydın herkese
Mevlid Kandiliniz mübarek olsun inş.
dualarınızda bizleride unutmayın.
Dualarda buluşmak dileğiyle.
Rabbim hepimize her konuda hayırlısını versin inş.

bu arada dün kırmızılar teşrif ettiler bana (
zaten doğum günümdü berbat geçti
keşke iki gün sonra gelseydi de kandil gecesini hakkıyla yerine getirebilseydim (
neyse 2 gün sonra dr a gidicem bu seferde doğru düzgün bi tedavi uygulamazsa başka bi dr bulcam.
Rabbim hepinizin dualarını kabul etsin inş.

merhabalar
bende yeni yılda bebek sahibi olmak isteyenlerden biriyim.. Dün doktoruma kontrole gittim ve tek yumurtam olduğunu bugün çatlayabileceğini söyledi.. heyecanlı olmakla beraber birazda tedirginim acaba olur mu diye??
Jinekoloğum rahminde bebeğin oluşumu için çok müsait olduğunu belirtti.. Çok heyecanlıyımmmmm :)

amin canım bende bu kandil reglıyım mağlesef

İNŞALLAH CANIM

canım ya üzülme ne olurrrr bugün bol bol dua et kaç ay oldu deneyeli umutsuzluğa düşüp kendini strese sokma ne olur :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…