- Konu Sahibi perakedisi
-
- #2.141
Rabbim nasip etmedi bu ay inş. şubatta hepimizin yüzü güler
Yarabbim sen bizleri kucağı boş bırakma..
bu arada dün kırmızılar teşrif ettiler bana(
zaten doğum günümdü berbat geçti
keşke iki gün sonra gelseydi de kandil gecesini hakkıyla yerine getirebilseydim(
neyse 2 gün sonra dr a gidicem bu seferde doğru düzgün bi tedavi uygulamazsa başka bi dr bulcam.
Rabbim hepinizin dualarını kabul etsin inş.
canım ya üzülme ne olurrrr bugün bol bol dua et kaç ay oldu deneyeli umutsuzluğa düşüp kendini strese sokma ne olur :)))
ALLAH hepımızın duasını kabul etsın İNŞALLAH.
ovulasyon testı alıcam canım bu ayda onu denemek ıstıyorum bakalım
kızlar benim dün regl günümdü ve olmadı bugün bekliyorum sanki gelecekmiş gibi haber veriyor ama bugün olmazsa yarın test yapacağım... hayırlısıyla artık isteyen herkes bebek sahibi olsun.
4.ay olucak.aslında belliydi böyle olacağı dr gerekli tedaviyi uygulamadı bence.sadece zaman kaybetmeme boşa kürek çekmeme neden oluyor.
ya ben pkoluyum ne yumurta takibi nede başka bişey yapmadı sadece progestan verdi salladı.bebek olana kadar böyle devam edecek diyor yaa.olacak işmi.hipofizde mikroadenom var prolaktini çok yükseltiyor.bu progestan ikisinede etkili olabilecek mi.yok yok böyle olmaz başka dr bulmam lazım..
Valla Rabbim herkesin gönlüne göre versin bu bebek isteyipte hayalerinin bi müddette olsada suya düşmesi insanı yıpratıyor.zor ama imkansız değil
Hangi ildesin canım eğer ankara daysan sana ii bir doktor tavsiye edebilirim
valla bende onu denemek istiyordum ama pkolarda pek işe yaramıyor diye duydum ne kadar doğru bilmiyorum ama benim öyle bi şansım yok.
Ama inş. sen bu uygulamadan en yakın zamanda sonuç alırsın
yani hak verdin bana :)))
anamm keşke ankarada olsaydım o zaman :)
eskişehirdeyim malesef ve burda tanıdığım pek kimse yok :)
bence dene canım ya ne kaybedersınkı:26:
keşke Ankara da olsaydın neyse pekı ovulasyon testlerini denedn mi tatlım belkı işe yarar bi cok insan işe yaradiğı konusunda hem fikir ben de bu ay kendı hesabıma göre deneyeceğim olmazsa ovulasyon testını denıcem ama bu ay olsun yaaaa dua ediyorum hem kendıme hem de isteyen herkese)))
Rabbim nasip etmedi bu ay inş. şubatta hepimizin yüzü güler
Yarabbim sen bizleri kucağı boş bırakma..
allah razı olsun cnm.amin inş.hiç zaman kaybetme cnm baktın olmadı.hemen dr görün o seni yönlendirir.
Eki Görüntüle 614192
Kızlar bu testler dune ve bugune ait. dun pozitifi gorunce akşam çalışma yaptım. sizce bugunde yapmalımıyım yoksa yarın mı yapmalıyım ?
Eki Görüntüle 614192
Kızlar bu testler dune ve bugune ait. dun pozitifi gorunce akşam çalışma yaptım. sizce bugunde yapmalımıyım yoksa yarın mı yapmalıyım ?
Anammm ne mubarrk bir kulsun peracim. Hicbirimizi unuttma olur mu. Bizi en iyi sen anlarsin. Cok ihtiyscimiz var dualara.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?