Yeni yılda bebek sahibi olmak isteyenler(2013)

kız bebek mi istersiniz, erkek bebek mi? :)

• Ankete Katılan
    129
  • Anket Kapalı .

hayırlısı olsun.

kızlar benim dün regl günümdü ve olmadı bugün bekliyorum sanki gelecekmiş gibi haber veriyor ama bugün olmazsa yarın test yapacağım... hayırlısıyla artık isteyen herkes bebek sahibi olsun.

canım ya üzülme ne olurrrr bugün bol bol dua et kaç ay oldu deneyeli umutsuzluğa düşüp kendini strese sokma ne olur :)))

4.ay olucak.aslında belliydi böyle olacağı dr gerekli tedaviyi uygulamadı bence.sadece zaman kaybetmeme boşa kürek çekmeme neden oluyor.
ya ben pkoluyum ne yumurta takibi nede başka bişey yapmadı sadece progestan verdi salladı.bebek olana kadar böyle devam edecek diyor yaa.olacak işmi.hipofizde mikroadenom var prolaktini çok yükseltiyor.bu progestan ikisinede etkili olabilecek mi.yok yok böyle olmaz başka dr bulmam lazım..
Valla Rabbim herkesin gönlüne göre versin bu bebek isteyipte hayalerinin bi müddette olsada suya düşmesi insanı yıpratıyor.zor ama imkansız değil

ALLAH hepımızın duasını kabul etsın İNŞALLAH.

ovulasyon testı alıcam canım bu ayda onu denemek ıstıyorum bakalım

valla bende onu denemek istiyordum ama pkolarda pek işe yaramıyor diye duydum ne kadar doğru bilmiyorum ama benim öyle bi şansım yok.
Ama inş. sen bu uygulamadan en yakın zamanda sonuç alırsın

kızlar benim dün regl günümdü ve olmadı bugün bekliyorum sanki gelecekmiş gibi haber veriyor ama bugün olmazsa yarın test yapacağım... hayırlısıyla artık isteyen herkes bebek sahibi olsun.

inşaaalh kırmızılar gelmez :)
kandil bu gün kırmızılar gelmesin de bol bol dua et hiç gelmesin ve hamile haberlerini duyalım inş.

Hangi ildesin canım eğer ankara daysan sana ii bir doktor tavsiye edebilirim

yani hak verdin bana :)))
anamm keşke ankarada olsaydım o zaman :)
eskişehirdeyim malesef ve burda tanıdığım pek kimse yok :)

keşke Ankara da olsaydın neyse pekı ovulasyon testlerini denedn mi tatlım belkı işe yarar bi cok insan işe yaradiğı konusunda hem fikir ben de bu ay kendı hesabıma göre deneyeceğim olmazsa ovulasyon testını denıcem ama bu ay olsun yaaaa dua ediyorum hem kendıme hem de isteyen herkese )))

tüh be kaçırdık iyi dr u.ama olsun ankara yakın :))))))))
pkolarda bi hormon yüksekliği nedeniyle pek işe yaramıyormuş o testlar öyle duydum.başından beri kullanmak istedim de öyle duyunca vaz geçtim.ama bu ay denicem işe yaramazsa da denedim derim aklımda bişey kalmaz.

Kızlar bu testler dune ve bugune ait. dun pozitifi gorunce akşam çalışma yaptım. sizce bugunde yapmalımıyım yoksa yarın mı yapmalıyım ?

Anammm ne mubarrk bir kulsun peracim. Hicbirimizi unuttma olur mu. Bizi en iyi sen anlarsin. Cok ihtiyscimiz var dualara.

bilemiyorum canım sebebini mübarek miyim değil miyim orasını Allah bilir artık.. ama cidden bu hep böyle oldu..

anlamaz mıyım canım ben de 6 ay uğraştım.. Allahım isteyen hiç bir kulunu evlatsız bırakmasın..

kızlar benim batıma son dört gün kaldı.
sabırsızlıkla bekliyorum bakalım bu ay gelicekmi bebişim.
hiç bir belirtimde yok. hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…