Yeni yılda bebek sahibi olmak isteyenler(2013)

kız bebek mi istersiniz, erkek bebek mi? :)

• Ankete Katılan
    129
  • Anket Kapalı .
kızlar benim batıma son dört gün kaldı.
sabırsızlıkla bekliyorum bakalım bu ay gelicekmi bebişim.
hiç bir belirtimde yok. hayırlısı bakalım

inşallah bu ay senın ayın olur ve bebişin gelir göbişine tabi tüm isteyenlerle bi sey sorcam bu profilden mı yapılıyo askım la evlenelı 2 yıl 10 ay 4 gün gibi düzenlemeler ben de yapmak istiyorum yapan arkadaslardan yardım istiyorum :)

Ne kadar güzel bir iş vesilesi ile ordasiniz ne mübarek bir proje evet canım duymuştum . Şartlar bazen zor gelsede maneviyati yetiyordur eminim. Benim eşim burada yaşıyor o nedenle viyanadayim malesef geçici değil ama tabi güzel taraflarda var yok değil

canım bat 14 ocak yazmışsın şubat demek istedin diye tahmin ederek 14 şubat olarak ekledim:)

Peracim bat tarihim geçti ama henüz regl olmadım canım o nedenle bu tarihi yazmıştım eklendiğin için teşekkürler tahlil sonucumu bekliyorum yarın akşam saatlerinde belli olacak dilerim hamişimdir de burda güzel haberimi sizlerle paylaşırım bende

Günaydın kızlarrrrrrr:119::119::119::119:

Harika yepyeni bir gün bizi bekliyor...

Önce umutsuzluğu atalım içimizden...

Rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah...

Hadi bugün silelim kalbimizden umutsuz düşünceleri ve hayaller kuralım

GÜNAYDIN KIZLAR
bende aranıza yeni katıldım bebek sahibi olmak isteyenlerden biriyim 2 düşük yaptım artık sag salim kucagıma almak istiyorum İNŞALLAHHHh
bu ayda bat 2 şubat... 3 gündür sol kasıgımda agrı gögüslerde agrı var psikolojık olabilirmi die düşünmeden edemiyorum

Psikolojikte olabilir adet belirtiside olabilir...
Ama elinden geldiğince kendini dinlememeye çalış..
Rabbim hayırlısını verir inşallah..

günaydınnnn kızlarrrrr :))))
bence de bugün hayaller kuralım mesala hamiş haberini aldığımızda eşlerimizle nasıl paylaşalım :)))
ben başlayayım ben güzell bi aksam yemeği hazırlamayı ve masaya iki servii bize bi de minik desenli böle bebekler için özel tasarımlı tabak catak kasık bardak takımı alıp masaya servis acıp artık 3 kişiliyiz babacım gibi bi notla haberi vermek istiyorum

Evet canım hamdolsun rabbim böyle bir güzelliği lütfetti bize hakketten şanslıyız...
gerçekten öyle burası bayaa zor
senin içinde zordur tabi ama sonuçta eşinin düzeni hayatı herşeyi orda yani kurulu bir düzeniniz var bunun çok büyük avantajları ve rahatlığı vardır canım...
inşallah kısmet olurda bundan sonraki ülkemiz avrupa ülkesi olur...
belli mi olur belki bizde oraya geliriz :)))
rabbim herşeyin hayırlısını versin...
türkiyenin neresindensin canım
ben izmirliyim?

hoşgeldin canım...
inşallah hamilelik belirtisidir canım
bu sefer sıkı sıkı tuttunsun inşallah bebişinn...

Kızlar kırmızılar geldi dün gece, işim mart ayına kaldı çünkü gelecek ay yumurtlama döneminde memlekette olacağız ((

Ama dün gece geldi

olsun canım hayırlısı üzülme sakın tabi ilk bi görünce kırmızıları insan kendini kötü hissediyo yine olmadı diye ama ne olur hemen atlat yeni bi ay yeni umutlarla strese sokmadan kendini yine dene Allah büyük demek kı daha zamanı var :) Sakın çok üzülme emi :)

öyle zamanı vardır bu ay ilk ayımızdı zaten :),

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…