- Konu Sahibi perakedisi
-
- #2.161
kızlar benim batıma son dört gün kaldı.
sabırsızlıkla bekliyorum bakalım bu ay gelicekmi bebişim.
hiç bir belirtimde yok. hayırlısı bakalım
nacissscim silikleşmemiş daha.. silikleşene kadar ve silikleşince de 2 gün yap çalışma:)
arabia dan günaydın :)))
mrb canım
bizde eşimin işi nedeniyle arabistandayız
duymuşsundur belki kabe genişletiliyor
eşim kabe projesinde çalışıyor
onun için mekkedeyiz
ben yeni sayılırım burda
9 ay oldu...
sen ne güzel yerdesin ama soğukturrr tabii
buranın en güzel yanlarından biride sıcak olması
hiç üşümüyoruzz
süper bişi
tabii zorlukları çok
ama rabbim böyle bir büyük projeyi nasip etmiş
ve bu kutsal topraklarda olmak
o zorlukları hafifletiyor...
sizde iş nedeniylemi ordasınız canım...
canım bat 14 ocak yazmışsın şubat demek istedin diye tahmin ederek 14 şubat olarak ekledim:)
Amiiiiinnnnn canım çok güzel bir dua etmişsin
allahım cümlemize nasip eder inşallah bende yeni katıldım ve AMİN diyerek baslamak istiyorum rabbim bu mübarek gece tüm dua ve dileklerimizi kabul etsin..en kısa zamanda hayırlı evletlar nasip etsin hepimize..
GÜNAYDIN KIZLAR
bende aranıza yeni katıldım bebek sahibi olmak isteyenlerden biriyim 2 düşük yaptım artık sag salim kucagıma almak istiyorum İNŞALLAHHHh
bu ayda bat 2 şubat... 3 gündür sol kasıgımda agrı gögüslerde agrı var psikolojık olabilirmi die düşünmeden edemiyorum
Günaydın kızlarrrrrrr:119::119::119::119:
Harika yepyeni bir gün bizi bekliyor...
Önce umutsuzluğu atalım içimizden...
Rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah...
Hadi bugün silelim kalbimizden umutsuz düşünceleri ve hayaller kuralım
Ne kadar güzel bir iş vesilesi ile ordasiniz ne mübarek bir proje evet canım duymuştum . Şartlar bazen zor gelsede maneviyati yetiyordur eminim. Benim eşim burada yaşıyor o nedenle viyanadayim malesef geçici değilama tabi güzel taraflarda var yok değil
GÜNAYDIN KIZLAR
bende aranıza yeni katıldım bebek sahibi olmak isteyenlerden biriyim 2 düşük yaptım artık sag salim kucagıma almak istiyorum İNŞALLAHHHh
bu ayda bat 2 şubat... 3 gündür sol kasıgımda agrı gögüslerde agrı var psikolojık olabilirmi die düşünmeden edemiyorum
inşaaalh kırmızılar gelmez :)
kandil bu gün kırmızılar gelmesin de bol bol dua et hiç gelmesin ve hamile haberlerini duyalım inş.
Ama dün gece geldi
gunaydın herkeslere
Merhaba bi sey sorucam tatlım aşkımla ben biz olalı 2 sene 4 ay 5 gün falan oldu diye çıkan imajdan oluşturmak istiyorum ne yapmam gerek yardımcı olur musun ??
Kızlar kırmızılar geldi dün gece, işim mart ayına kaldı çünkü gelecek ay yumurtlama döneminde memlekette olacağız((
olsun canım hayırlısı üzülme sakın tabi ilk bi görünce kırmızıları insan kendini kötü hissediyo yine olmadı diye ama ne olur hemen atlat yeni bi ay yeni umutlarla strese sokmadan kendini yine dene Allah büyük demek kı daha zamanı var :) Sakın çok üzülme emi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?