Yeni yılda bebek sahibi olmak isteyenler(2013)

kız bebek mi istersiniz, erkek bebek mi? :)

• Ankete Katılan
    129
  • Anket Kapalı .
Kizlarrrrrrrr bugun adetim geceli 3 gun oldu demin test yaptim ikinci vizgi silik olarak cikti galiba hamileyimmmmcok sevinmek istemiyorum ama elimde degilll sevincten agliyorummmmmmm suannn

Kizlarrrrrrrr bugun adetim geceli 3 gun oldu demin test yaptim ikinci vizgi silik olarak cikti galiba hamileyimmmmcok sevinmek istemiyorum ama elimde degilll sevincten agliyorummmmmmm suannn

inş. canım inş.
kan testi ne zaman yaptırcan.
ay ya ne güzel bişey Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayıda nasip etsin inş.

ayyy canımm çok sevindimm tatlım
hadi gözünaydın
az silikde olsa var demek oluyo
hadi kan testiylede taçladır
allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin caımm
bırak ağlamayı kız ara kocacığını gelsin hemen :) gidin hastaneye

inş. canım inş.
kan testi ne zaman yaptırcan.
ay ya ne güzel bişey Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayıda nasip etsin inş.

Amin cnm sagol esime soyluycem musait oldugu bir ara gidip kan tahlili ysptiracam insslah wardirr bebek

Canim brnim cok tskr ederim darisi basina ve butun isteyenlere insallah ilk firsatta gidecez birazdan gelir ewe bakalim artik

gözün aydınnnnnn hiç vakıt kaybetmeden git tahlil yaptır güzel haberlerini bekliyoruz ne güzel bi gün oldu bugünnnnn yaaa darısı başımıza kızlarrrr :)))

Ohh maşallah
Vardır bebiş vardır inşallah..
İçini ferah tut..
Hayırlı sağlıklı olsun inşallah...
Kan tahlil sonucunu söyle yapınca şöyle güzel bir halay çekelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…