- Konu Sahibi perakedisi
-
- #2.181
Ama dün gece geldi
memlekette fanfın yapılmaz dıye bı kanun mu varkıs aradan cıkar bı gece
memlekette fanfın yapılmaz dıye bı kanun mu varkıs aradan cıkar bı gece
öyle de rahat olamayız ki :)
bence de hem daha heyecanlı olur :)
kıs rahat olcak ne var bole dısarda tutan cok var beee bakarsın bı kerametı vardır memleketın havasının suyunun
Kizlarrrrrrrr bugun adetim geceli 3 gun oldu demin test yaptim ikinci vizgi silik olarak cikti galiba hamileyimmmmcok sevinmek istemiyorum ama elimde degilll sevincten agliyorummmmmmm suannn
Kizlarrrrrrrr bugun adetim geceli 3 gun oldu demin test yaptim ikinci vizgi silik olarak cikti galiba hamileyimmmmcok sevinmek istemiyorum ama elimde degilll sevincten agliyorummmmmmm suannn
inş. canım inş.
kan testi ne zaman yaptırcan.
ay ya ne güzel bişey Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayıda nasip etsin inş.
Amin cnm sagol esime soyluycem musait oldugu bir ara gidip kan tahlili ysptiracam insslah wardirr bebek
ayyy canımm çok sevindimm tatlım
hadi gözünaydın
az silikde olsa var demek oluyo
hadi kan testiylede taçladır
allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin caımm
bırak ağlamayı kız ara kocacığını gelsin hemen :) gidin hastaneye
gözün aydınnnnnn hiç vakıt kaybetmeden git tahlil yaptır güzel haberlerini bekliyoruz ne güzel bi gün oldu bugünnnnn yaaa darısı başımıza kızlarrrr :)))
bizde memleketlere mi dağılsak ne yapsak :))))))
ewt temız hava falan ıyı gelır belkım dımı
Merhaba bi sey sorucam tatlım aşkımla ben biz olalı 2 sene 4 ay 5 gün falan oldu diye çıkan imajdan oluşturmak istiyorum ne yapmam gerek yardımcı olur musun ??
iyi gelirde sanırım biz korkudan bişey yapamayız :d
Canım http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-uygulamalar/587036-evlilik-panosu-uygulamasi.html buraya gir burda detaylı anlatıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?