Yeni yılda bebek sahibi olmak isteyenler(2013)

kız bebek mi istersiniz, erkek bebek mi? :)

• Ankete Katılan
    129
  • Anket Kapalı .

sen yeter ki hamiş ol cnm ben eski batınla değiştiririm hemencecik

daha önce de yazmıştım şugün doktora gidicez snra da korunmayı bırakcz diye. ama olmadı tam karar verdik eşim perşembe gecesi ve pazartesi gecesi olması daha hayırlıymış dedi tmm en yakını pazrtesi gecesydi bkleyelim 2 gün daha dedik. o gün geldi ya bn bi dua falan istesem de öylemi bşlasak manevi olark da en uygun olan zamanda olsun dedi bn itiraz ettim yok illa bgn die ama snra düşündm ne zman o bişeyi yap dese itiraz etsem aksni yapsam pişman oluyorum keşke onu dnleseydm diyom
içime o düşünce geldi tmm bkleyelim dedm. bakalım ocak ayından ümit yok şubat a kaldı bizm durumumz:)

hayırlısı olsun canım ama cok uzatmayın derım sonucta hemncık tutacak dıye kesın bıey yok

peracım naber canım bebıs nasıl?

bılyorsundur ben regl oldum bıtınce tekrar baslıycam bakalım İNŞALLAH bu ay benımde bebşim olur

iyiyim burcum sağol bebiş naapsın yaramazlık yapıyo... içimi dışıma çıkardı sağolsun günlerdir 2 kilo vermişim hiç bir şey yiyemiyorum...
biliyorum cnm kırmızıların geldiğini.. olsun bu ay hamiş kalırsın üzülmek ve pes etmek yok:) yeni batın ne zaman?

perakedisi, 2 kere yeni BATı yazdım buraya, düzeltmemişsin.
3. kez yazıyorum. düzeltmeyeceksen beni çıkarabilirsin.

BAT - 6 şubat - 2. ay .

iki mesajı da özellikle koyuyorum. hatam varsa söylersiniz.

Ne var uslubumda? hakaret mi var, küfür mü? gayet normal yazdım, neden kızıp listeden çıkardın? saygı sınırlarını aşan ne var burada? yazıyı nasıl okuduğuna göre anlam çıkartmışsın. sanki abuk subuk smile, noktalamalar eklemişim, saygısızlık yapmışım gibi cevaplamışsın.
koyduğun ünlemler ve smile ile saygısızlık yapmışsın bile. saygı anlayışımız farklı gerçekten.

2 mesajda özellikle adına yazıp, düzeltmeni istemiştim. hem belirtilen düzeltmeleri yapmayıp hem de'' arkadaşlar bat ları söyleyin, söylemeyenleri çıkaracağım'' derken saygısızlık olmuyor da, benim yazdıklarım mı saygısızlık oldu?
biz yazdığımız halde senin gözden kaçırdığını anlayıp mesajlara göz atman gerekirdi bence. sen gidip listeden çıkarmışsın. keyfin bilir.

bu topiği ve buradaki arkadaşları sevmiştim ama artık burada olmam doğru olmayacak.
hamile olanların bebeği Allaha emanet, olmayanlara da Allah kısa zamanda nasip etsin.
bu topiğe bir daha yazmayacağım(cevap hakkı doğmadıkça).

Son düzenleme:
denizkiziii

sana özel mesaj atamıyorum mesaj sayım yetersizmiş. buradan yazmak zorunda kaldım.

yürüyüşün bir zararı olmuyor.
yürüyüş birşey yapmaz ama çok yorma kendini.
dans, koşu gibi hareketler hoplamalı zıplamalı ise zararı olur, hafif tempolular birşey yapmaz demişti doktor.

bence koşu yapmasan daha iyi. birşey olmamıştır inşallah ama sonrasında dikkat et.

test sonucum sızce hamılemıyım kızlarr

Eklentiler

• $1359037962604[2].webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 36
gözün aydınnnnnn hiç vakıt kaybetmeden git tahlil yaptır güzel haberlerini bekliyoruz ne güzel bi gün oldu bugünnnnn yaaa darısı başımıza kızlarrrr :)))
tskrlerr cnm ınsallah bebıs wardır sonradan uzulmek ıstemıyorum en kısa zamanda tahlıl yaptırcamm ınsallahhh
Ohh maşallah
Vardır bebiş vardır inşallah..
İçini ferah tut..
Hayırlı sağlıklı olsun inşallah...
Kan tahlil sonucunu söyle yapınca şöyle güzel bir halay çekelim
ınsallah vardır cnmm tahlıl yapar yapmaz sonucu yazcam burayaaa
amin canımm inşallahh...
dua et bizim içinde

canım benımm hep dua edıyorumm rabbım hepımıze bu guzel duyguyu yasatsınn kımseyı mahrum bırakmasın ınsallahh ben bu duyguyu onceden tatmıs bırı olarakk bu hayattakı dunyada kı en guzel sey ewlat dıyebılırım rabbım onları bıze bagıslasın acılarını gostermesınnn bazen dusunuyorum da oglum hayatıma gırmeden once nasıl yasıyordumm ben bu hayattan nasıl tat alıyordumm.. gercekten tarıfsız bı duygu ne kadar yazsamda anlatamıyorumm... yasamak lazımmm .allahım bu guzel duyguyu hepınıze yasatır ınsallah

selam peracımm, benimki de gitgide fenalaşıo sanki

inş. en kısa zamanda geçer cnm kendine dikkat et şu ilk 3 ayı bi atlatsaydık iiydi
test sonucum sızce hamılemıyım kızlarr

büyük ihtimalleeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…