- Konu Sahibi perakedisi
-
- #2.201
denedim bakalım oldu mu acaba :)
sonunu dusunen kahraman olamaz canım
Canım http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-uygulamalar/587036-evlilik-panosu-uygulamasi.html buraya gir burda detaylı anlatıyor..
ahaha valla ha hiç gülceğim yoktu. kesinlikle çok doğru yaaay sen çok yaşa emi
Canim calismayi ara vermeden hergun mu yapayim :)
Peracim bat tarihim geçti ama henüz regl olmadım canım o nedenle bu tarihi yazmıştım eklendiğin için teşekkürlertahlil sonucumu bekliyorum yarın akşam saatlerinde belli olacak dilerim hamişimdir de burda güzel haberimi sizlerle paylaşırım bende
Teşekkür ederim oldu :)))) inşallah en kısa sürede bebişlerimiz için de böle bi takvim yaparızzzz :))))
Canim brnim cok tskr ederim darisi basina ve butun isteyenlere insallah ilk firsatta gidecez birazdan gelir ewe bakalim artik
daha önce de yazmıştım şugün doktora gidicez snra da korunmayı bırakcz diye. ama olmadı tam karar verdik eşim perşembe gecesi ve pazartesi gecesi olması daha hayırlıymış dedi tmm en yakını pazrtesi gecesydi bkleyelim 2 gün daha dedik. o gün geldi ya bn bi dua falan istesem de öylemi bşlasak manevi olark da en uygun olan zamanda olsun dedi bn itiraz ettim yok illa bgn die ama snra düşündm ne zman o bişeyi yap dese itiraz etsem aksni yapsam pişman oluyorum keşke onu dnleseydm diyom
içime o düşünce geldi tmm bkleyelim dedm. bakalım ocak ayından ümit yok şubat a kaldı bizm durumumz:)
sen yeter ki hamiş ol cnm ben eski batınla değiştiririm hemencecik
evet mümkünse
peracım naber canım bebıs nasıl?
bılyorsundur ben regl oldum bıtınce tekrar baslıycam bakalım İNŞALLAH bu ay benımde bebşim olur
yani hak verdin bana :)))
anamm keşke ankarada olsaydım o zaman :)
eskişehirdeyim malesef ve burda tanıdığım pek kimse yok :)
perakedisi, 2 kere yeni BATı yazdım buraya, düzeltmemişsin.
3. kez yazıyorum. düzeltmeyeceksen beni çıkarabilirsin.
BAT - 6 şubat - 2. ay .
bu nasıl bir üslup ve yazış tarzı mirasu anlamadım.. saygı sınırlarını hiç kimseye karşı aşmadım, aşmam da!!! 7/24 pc başında değilim!!! bilerek yapmışım gibi bir anlam çıkıyor yazdıklarından... şu mübarek günde sinirlendim...
tskrlerr cnm ınsallah bebıs wardır sonradan uzulmek ıstemıyorum en kısa zamanda tahlıl yaptırcamm ınsallahhhgözün aydınnnnnn hiç vakıt kaybetmeden git tahlil yaptır güzel haberlerini bekliyoruz ne güzel bi gün oldu bugünnnnn yaaa darısı başımıza kızlarrrr :)))
ınsallah vardır cnmm tahlıl yapar yapmaz sonucu yazcam burayaaaOhh maşallah
Vardır bebiş vardır inşallah..
İçini ferah tut..
Hayırlı sağlıklı olsun inşallah...
Kan tahlil sonucunu söyle yapınca şöyle güzel bir halay çekelim
amin canımm inşallahh...
dua et bizim içinde
selam peracımm, benimki de gitgide fenalaşıo sankiiyiyim burcum sağol bebiş naapsın yaramazlık yapıyo...içimi dışıma çıkardı sağolsun günlerdir 2 kilo vermişim hiç bir şey yiyemiyorum...
biliyorum cnm kırmızıların geldiğini.. olsun bu ay hamiş kalırsın üzülmek ve pes etmek yok:) yeni batın ne zaman?
test sonucum sızce hamılemıyım kızlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?