Yeni yılda bebek sahibi olmak isteyenler(2013)

kız bebek mi istersiniz, erkek bebek mi? :)

• Ankete Katılan
    129
  • Anket Kapalı .
kızlar benim BAT yarın ama ben dayanamayıp
bugün erken gebelik testi yaptım
ama sonuç malesef hüsran

cnm bende bata bır gun kala dayanamayıp test yaptım sonuc negatıftı bugun adetım gecıkelı 3 gun oldu test yaptım sılıkte olsa ıkıncı cızgı belırdı fotosunu ekledım bı bak ıstersen cnmm

cnm bende bata bır gun kala dayanamayıp test yaptım sonuc negatıftı bugun adetım gecıkelı 3 gun oldu test yaptım sılıkte olsa ıkıncı cızgı belırdı fotosunu ekledım bı bak ıstersen cnmm

canım keşke öyle olsa
ben ultra erken gebelik testi yaptım
ama hiç bişey çıkmadı
gerçi bendende ümit çıkmadı hala var ama insan üzülüyo işte

Bugün aksam adeti geciktigi icin kuzenimin esine zorla test yaptirdim veee sonuc hamileeeeee :) hemen kan verdik 2345 cikti degeri,yani haftaya keseyi goruruz belki pitpit bile duyariz.. Allahim cok mutlu oldum,daha dusunmuyolardi,hatta kacamagin üstüne ertesi gün hapi bile icmis. Ama Rabbim dileyince tüm engeller kalkiyo ortadan. Allahim en yakin zamanda sizle birlikte banada nasip etsin ins.. cok bekletmesin.. benim bat 2subat, ama zaman durdu sanki,hic gecmiyo anasini satiyim :) dusunmemeye calisiyorum,ama nafileeeee...

Arkadaşlar regl günüm dokuz gün geçmişken kan testi yaptırdım. Sonuç beta hcg 0 şok durumdayım ağrılar çok berbat kasiklarim çok ağrıyor ve farklı bir ağrı bu 4 gündür regl olacak gibiyim ama hala olmadım anlayamıyorum ne olur bilen biri varsa yardım etsin bu arada regl günlerim çok düzenli değildir ama hiç bu kadar gecikmedi bugün 11 gün geçti ve ben hala kırmızıları görmedim ...

cnm bnce sen bı doktora gorunn bellıkı adetın duzensız o yuzden gecıkmıs muayne ol en ıyı o yardımcı olur sana

cnm bnce sen bı doktora gorunn bellıkı adetın duzensız o yuzden gecıkmıs muayne ol en ıyı o yardımcı olur sana

Canım ben en son ayın 7sinde gidip tüm kontrollerimi yaptırdım hatta adetim 3 gün geçtiğinde de gittim sorun yoktu doktor bekle adetini dedi sonra da 16. Günden itibaren bir ilaç falan verdi hatta bilmiyorum nedir bu durum ağrılar öyle garip ki dün 15 dakika yürüyüş yaptım eve geldiğimde sol kasigim batiyordu resmen belim akıntı göğüslerim falan inan çok zorlanıyorum adet olacaksam bir an evvel gelsin istiyorum artık

18 ınde oldum tatlım 1 gun erken oldum tarıhte cok nadır.herhalde 18-19 subat gıbı olurum tabı umarım olmam
am nıyeyse bole sevkım azaldı gıbı kendımı mutsuz hıssedıyorum

Kızlarrrr, Listede benim ismimin yanına da göbüşlü anime istiyorum... Çünkü 2043 BetaHCG değeri ile hakettiğimi düşünüyorum :):):):) HAMİŞİM :)

Perakedisi ne uğurlu elin varmış...

Son düzenleme:
Kızlarrrr, Listede benim ismimin yanına da göbüşlü anime istiyorum... Çünkü 2043 BetaHCG değeri ile hakettiğimi düşünüyorum :):):):) HAMİŞİM :)

Perakedisi ne uğurlu elin varmış...

Gözün Aydın bhcg'en bol olsun Su topun hayırlı olsun Allah isteyen herkese nasip etsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…