- Konu Sahibi perakedisi
-
- #2.221
Dun kandil diye es geçtik canım bugun devam edicem calısmaya
kızlar benim BAT yarın ama ben dayanamayıp
bugün erken gebelik testi yaptım
ama sonuç malesef hüsran
cnm bende bata bır gun kala dayanamayıp test yaptım sonuc negatıftı bugun adetım gecıkelı 3 gun oldu test yaptım sılıkte olsa ıkıncı cızgı belırdı fotosunu ekledım bı bak ıstersen cnmm
sende cok yasa canımmmmmmmmmmmm artık ormanamı cıkarız pınar basınamı gıderızz her yol mubah
eskişehirde ünv hastanesi, tıp fakültesi var, değil mi?
oraya gidin, ayrıntılı bakarlar her şeye.
canım keşke öyle olsa
ben ultra erken gebelik testi yaptım
ama hiç bişey çıkmadı
gerçi bendende ümit çıkmadı hala var ama insan üzülüyo işte
cnm bende bata bır gun kala dayanamayıp test yaptım sonuc negatıftı bugun adetım gecıkelı 3 gun oldu test yaptım sılıkte olsa ıkıncı cızgı belırdı fotosunu ekledım bı bak ıstersen cnmm
cnm sen kan testi yaptırmadın mı hala
Arkadaşlar regl günüm dokuz gün geçmişken kan testi yaptırdım. Sonuç beta hcg 0 şok durumdayım ağrılar çok berbat kasiklarim çok ağrıyor ve farklı bir ağrı bu 4 gündür regl olacak gibiyim ama hala olmadım anlayamıyorum ne olur bilen biri varsa yardım etsinbu arada regl günlerim çok düzenli değildir ama hiç bu kadar gecikmedi bugün 11 gün geçti ve ben hala kırmızıları görmedim ...
cnm bnce sen bı doktora gorunn bellıkı adetın duzensız o yuzden gecıkmıs muayne ol en ıyı o yardımcı olur sana
iyiyim burcum sağol bebiş naapsın yaramazlık yapıyo...içimi dışıma çıkardı sağolsun günlerdir 2 kilo vermişim hiç bir şey yiyemiyorum...
biliyorum cnm kırmızıların geldiğini.. olsun bu ay hamiş kalırsın üzülmek ve pes etmek yok:) yeni batın ne zaman?
ne olur kendini mutsuz hissetme ŞUBAT bizim ayımız olacak18 ınde oldum tatlım 1 gun erken oldum tarıhte cok nadır.herhalde 18-19 subat gıbı olurum tabı umarım olmam
am nıyeyse bole sevkım azaldı gıbı kendımı mutsuz hıssedıyorum
tebrik ederimmmmmmmmm darısı başımıza :))))Kızlarrrr, Listede benim ismimin yanına da göbüşlü anime istiyorum... Çünkü 2043 BetaHCG değeri ile hakettiğimi düşünüyorum :):):):) HAMİŞİM :)
Perakedisi ne uğurlu elin varmış...
Kızlarrrr, Listede benim ismimin yanına da göbüşlü anime istiyorum... Çünkü 2043 BetaHCG değeri ile hakettiğimi düşünüyorum :):):):) HAMİŞİM :)
Perakedisi ne uğurlu elin varmış...
ne olur kendini mutsuz hissetme ŞUBAT bizim ayımız olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?