- Konu Sahibi perakedisi
-
- #2.241
Kızlarrrr, Listede benim ismimin yanına da göbüşlü anime istiyorum... Çünkü 2043 BetaHCG değeri ile hakettiğimi düşünüyorum :):):):) HAMİŞİM :)
Perakedisi ne uğurlu elin varmış...
Kızlarrrr, Listede benim ismimin yanına da göbüşlü anime istiyorum... Çünkü 2043 BetaHCG değeri ile hakettiğimi düşünüyorum :):):):) HAMİŞİM :)
saol canım destegın ıcın ama nedense kendımı bı garıp hıssedıyorum
vaybe bir hamile haberi daha çooooooook sevindim senin adınaKızlarrrr, Listede benim ismimin yanına da göbüşlü anime istiyorum... Çünkü 2043 BetaHCG değeri ile hakettiğimi düşünüyorum :):):):) HAMİŞİM :)
bana da bazen öle esiyo hele kı burcum ikizlerrrr sen düşün artık ama yine de stres yapmamak gerek zamanı vaaaarrrrrr :)
vaybe bir hamile haberi daha çooooooook sevindim senin adına
hadi bakalım darısı bizim başımıza
burcucum bu bebişler insanın şevki kırılınca daha çabuk geliyo emin ol.. benim de aynen senin gibi şevkim kırılmıştı.. son kez ovu testi alıp bir de onunla deneyeyim dedim ümitsizdim geliverdi inan.. umarım kısa zamanda gelir bebişin tatlım18 ınde oldum tatlım 1 gun erken oldum tarıhte cok nadır.herhalde 18-19 subat gıbı olurum tabı umarım olmam
am nıyeyse bole sevkım azaldı gıbı kendımı mutsuz hıssedıyorum
1 ay önce yazdığın mesaj ve 1 ay sonra hamişsin canımmmmmm süperrrrrrrr:)))))Konu başlığı hayırlı olsun, ben de geldim! 3,5 yıllık evliyim geçen yaz bir düşük yaşadım ama artık zamanı gelmiştir diye düşünüyorum. 2013 de hepimiz koca göbekli olalım o zaman :) Haydi hayırlısı çalışmalar başlasın...
Arkadaşlar regl günüm dokuz gün geçmişken kan testi yaptırdım. Sonuç beta hcg 0 şok durumdayım ağrılar çok berbat kasiklarim çok ağrıyor ve farklı bir ağrı bu 4 gündür regl olacak gibiyim ama hala olmadım anlayamıyorum ne olur bilen biri varsa yardım etsinbu arada regl günlerim çok düzenli değildir ama hiç bu kadar gecikmedi bugün 11 gün geçti ve ben hala kırmızıları görmedim ...
ne olur kendini mutsuz hissetme ŞUBAT bizim ayımız olacak
burcucum bu bebişler insanın şevki kırılınca daha çabuk geliyo emin ol.. benim de aynen senin gibi şevkim kırılmıştı.. son kez ovu testi alıp bir de onunla deneyeyim dedim ümitsizdim geliverdi inan.. umarım kısa zamanda gelir bebişin tatlımhem unutma sen topiğe ilk yazan kişisin:) genelde ilk yazanlar hemen hamile kalıyoooooo:) hadi inşallahh
canım ben de umutsuzum umarım bu ay gelir hehehee ne çelişkili bir cümle değil mi? ben de böyle gelgitler yaşıyorum iştecanımcım senin yumurtlama tarihin adetin kaçıncı günüydü? bir de bu ay ben de test denicem ama gün aşırı mı ilişki olmalı yumurtlama görününce yoksa her gün mü bilemedim? bi de bu ay ben yakı da kullanmaya başladım
Perakedisinin uğuruuu bana da gel artık noluuuurrrr galiba bi tek ben hamiş kalamıcam
canım benim umudum sıfırdı... bak ben en güzel örneğim,hamile kaldığım çalışmadan yüzde yüz eminim..:) nasıl mı? dinle:
ben normalde 11. gün yumurtluyorum ve 11. günün gecesine kadar yani 10 günü 11. güne bağlayan geceye kadar(ovu testim çooook koyu çıkmıştı) çalışma oldu...o gece çalışmadan sonra akşam 10 dan sabaha kadar uyumuşum... ve ertesi günüm boş günümdü.. bir kalktım saat 11 olmuşyani 13 saat uyumuşum...zaten öncesindeki günlerde de çalışma yapmaktan uykusuz kalmıştım resmen sızmışım 13 saat... abdest alamadım günah oldu ama napimm artık Allah affetsin... ve ondan sonraki günlerde çalışma yapamadık çünkü eşim hastalandı.. bende ümit sıfırken öylesine gebelik testi yaptım yumurtlamadan sonraki 10 gün ve bembeyazdı... ertesi gün de ümitsizce yaptım ve silik çizgi çıktı... yani yumurtlamadan sonraki 11. gün silik çıktı:)
ümitsizliğe kapılmayın ve lütfen yatın mümkünse uzunca uyuyun, yani yavaş spermlerinize de şans tanıyınçünkü bir yerde okumuştum... yavaş spermlerin yumurtaya ulaşması 12 saate kadar çıkabiliyormuş... bırakın da ulaşsınlar
canım uğurumu tümkalbimle gönderiyorum sana
hergün çalışma yaptım ben bence hergün yap.. sayfa 200 de yazmıştım alıntı yapıyorum bak oku:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?