Yeni yılda bebek sahibi olmak isteyenler(2013)

kız bebek mi istersiniz, erkek bebek mi? :)

• Ankete Katılan
    129
  • Anket Kapalı .
Teşekkürler herkese. İnşallah hepimiz hep birlikte alırız bebişlerimizi kucağımıza. Umarım uzun zamandır bekleyen, çok isteyen herkese nasip olur.

Kızlarrrr, Listede benim ismimin yanına da göbüşlü anime istiyorum... Çünkü 2043 BetaHCG değeri ile hakettiğimi düşünüyorum :):):):) HAMİŞİM :)

Perakedisi ne uğurlu elin varmış...
vaybe bir hamile haberi daha çooooooook sevindim senin adına
hadi bakalım darısı bizim başımıza

18 ınde oldum tatlım 1 gun erken oldum tarıhte cok nadır.herhalde 18-19 subat gıbı olurum tabı umarım olmam
am nıyeyse bole sevkım azaldı gıbı kendımı mutsuz hıssedıyorum
burcucum bu bebişler insanın şevki kırılınca daha çabuk geliyo emin ol.. benim de aynen senin gibi şevkim kırılmıştı.. son kez ovu testi alıp bir de onunla deneyeyim dedim ümitsizdim geliverdi inan.. umarım kısa zamanda gelir bebişin tatlım hem unutma sen topiğe ilk yazan kişisin:) genelde ilk yazanlar hemen hamile kalıyoooooo:) hadi inşallahh

Son düzenleme:
Kızlarrrr, Listede benim ismimin yanına da göbüşlü anime istiyorum... Çünkü 2043 BetaHCG değeri ile hakettiğimi düşünüyorum :):):):) HAMİŞİM :)

Perakedisi ne uğurlu elin varmış...
1 ay önce yazdığın mesaj ve 1 ay sonra hamişsin canımmmmmm süperrrrrrrr:)))))

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119: rabbim kucağına almayı nasip etsin cnm:))))))))

canım başka bir topicte arkadaş senin durumundaydı sonra baya bi adet geçince test yaptı hamile olduğunu öğrenmişti.. değilsen bile doktora gitmen şart :26:

canım ben de umutsuzum umarım bu ay gelir hehehee ne çelişkili bir cümle değil mi? ben de böyle gelgitler yaşıyorum işte canımcım senin yumurtlama tarihin adetin kaçıncı günüydü? bir de bu ay ben de test denicem ama gün aşırı mı ilişki olmalı yumurtlama görününce yoksa her gün mü bilemedim? bi de bu ay ben yakı da kullanmaya başladım

Perakedisinin uğuruuu bana da gel artık noluuuurrrr galiba bi tek ben hamiş kalamıcam

canım uğurumu tümkalbimle gönderiyorum sana

hergün çalışma yaptım ben bence hergün yap.. sayfa 200 de yazmıştım alıntı yapıyorum bak oku:)

Son düzenleme:
canım uğurumu tümkalbimle gönderiyorum sana

hergün çalışma yaptım ben bence hergün yap.. sayfa 200 de yazmıştım alıntı yapıyorum bak oku:)

ay canım ya Allah razı olsun inşallah bu ay hayırlı haberler alırım ya çok istiyorum rüyalarıma giriyor artık bebek kokuları duyuyorum ciğerlerim sökülüyor bazen üzüntüden
ben de her gün deniyim bari canım. geçen ay hergüm yaptım ama olmadı bu ay keçiboynzu ve incir kürüne dadandık umarım faydası olur

müjdeeee!!! bugün test yaptırdım kızlar hcg 172 çıktı pazar bi daha yaptırcam.İnşallah bu kez sağlıcakla kavuşurum bebeğime:))

hamile olanların adına çok seviniyorum ama kendi adıma çok üzülüyorum artık yaş 30 ve hala tık yok aylardır uğraşıyoruz kıpırtı bile yok hamile olanlar bizler için dua etsin benim çok ihtiyacım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…