Yeni yılda bebek sahibi olmak isteyenler(2013)

kız bebek mi istersiniz, erkek bebek mi? :)

• Ankete Katılan
    129
  • Anket Kapalı .

bir günde iki hamiş haberi aldık....toplam 18

bir günde iki hamiş haberi aldık....toplam 18

merhaba canım benide eklermisin bu listeye bir sürü hamile var hoşuma gitti benimde ilk aşılamam geçen aydı tutsaydı senin gibi 8 haftalık olacaktı demek kısmet değilmiş yaşım 27 adet tarihi 24 şubat 2 yıldır istiyoruz.ilk aşılama olmumsuz

cnm hoşgeldin.. üzülme lütfen kısmet sonuçta.. inşallah sen de hamişlerin arasında olacaksın yakın zamanda... ekledim listeye

Canım benim cok tatlısın saol İNŞALLAH benimde gelir bebişim ve bekleyen herkesınde gelir hayırlısıyla

müjdeeee!!! bugün test yaptırdım kızlar hcg 172 çıktı pazar bi daha yaptırcam.İnşallah bu kez sağlıcakla kavuşurum bebeğime:))

Tebrikler canım .Allahım tez zamanda bızlere de nasip eder inş. Senınde bebegını sag salım kucagına almayı nasıp etsin. AMİN

Rabbım bekleyen isteyen herkese versin dilerim tüm liste koca koca göbekli olur
maşallah çook kalabalıksınız
2012 yılında benim de buna benzer bir topiğim vardı tabi bu kadar kalabalık değildik
hepimiz hamile kaldık güzel dostluklar kazandık
darısı sizlerinde başına
hamile olanlara da sağlıklı bebekler güzel doğumlar dilerim şimdiden

hoşgeldin zeynep, 2-3 gün daha bekle, normalde adetlerin düzenli ise, bebek gelmiş olabilir. hayırlısı inşallah.[/QUOTE]

maalesef oldummm ( mevlam ne zaman nasip ederse ozaman gelsin bebişlerimiz, allahım arattırmasın bizlere bu mübarek günlerdeki tek dileğim...hepimiz için hayırlısı olsun..

Perakedisinin uğuruuu bana da gel artık noluuuurrrr galiba bi tek ben hamiş kalamıcam

Yaa öyle deme Elbette sanada uğurlu gelicek, çok takmamaya çalış bence olursa olur diye bırak kendini bak nasıl oluyor. Gerçi ben pek zorlanmıyorum hamile kalmakta ilk seferde tutturuyorum maşallah ama kesinlikle etkisi vardır diye düşünüyorum psikolojinin. Herşeyin bir zamanı olduğunu düşün, hayırlısına bırak... Bol şans Umarım senden de alırız en kısa zamanda güzel haberi...

Canım hayırlı uğurlu olsun inşallah.. kuşum ikizmi yoksa? değer yüksek geldi de bana

İkiz? Hımm ailede yok aslında bakarsan ama olursa da isterim yani. Bende ilk gördüğümde şaşırdım aslında yüksek geldi. Çünkü önceki düşüğümde de hemen hemen aynı sürede öğrenmiştim yani battan 1 hafta sonra o zaman 284 mü neydi. Şimdi 2000 lerde... ama sağlıkla kucağımda olsun tutunsunda başka birşey istemem :)

Daha Şubat bile gelmeden 18 hamişimiz var çok bereketli bir topiğimiz var en kısa zamanda geride kalan herkesinde hayırlı haberlerini tez zamanda duyarız inşallah :) biz ovulasyon tarihinden sonrasını hiç değerlendiremedik bir ben hasta oldum bi eşim 3 gündür tık yok bakalım Şubat'ta kırmızıları görecek miyim bir an önce Şubat'ın 6 sı gelsede netleşse :)

cnm adetini bekle derim gecikirse birdaha yaparsın geç dönllenmiş de olabilir.. bu arada başka çocuk var mı cnm?

canım kusura bakma geç cevap verdim ama netimde sorun var bir iki gündür
var canım ikitane allah bağışlasın kzım 21 oğlum 14 yaşında bendenizde 37
ve ben bugün adet oldum canım şimdi önümüzdeki maçlara artık

yeni BAT 18 şubat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…