- Konu Sahibi perakedisi
-
- #2.281
( adet oldum, önümüzdeki ay inşallah mevlam nasip etsin herkesle birlikte...
canım benim batıda 19 şubat olarak günceller misin yeni hamişleride tebrik ediyorum dualarınızda bizi de unutmayın
merhaba arkadaşlar uzun süredir yazmadım işlerden dolayı yoğunum ve cok stresliyim perakedisi batım 10 şubat değiştirebilirsen sevinirim sağlıklı hayırlı evlatlar doğururuz hepimiz inşallah
canım ben bugün kırmızı kartı yedim yeni BAT ımı yazarmısın bitanem sana zahmet olcak
bebişinle seni yormak istemem aslında ama helal et hakkını artık
yeni BAT 18 şubat
tamamdır kızlar... hadi hayırlara vesile olur inşallah bakalımPerakadisi beide eklermisin?
Gelmeyesice bat 9 şubat
Eşimin doğum günü 14 şubat inşaallah bu defa güzel bir hediye veririm :)
Teşekkürler
Kizlar beni hatrlarsnz belki gecen gun sol kasigm agriyo falan dmstim:)
neyse:)) dun bademciklerim sisti ateste gelince acile gtdk dktr gebelik warmi ddi daha 5 gun war ddm suphe warmi ddi agrimi soledm...
kanda mikrop icn bkalm ddi ben serum alrken yanima gldi bogazlarna bsy yapmayiz gebelikte antibyotk olmaz ddi:)) beta hcg m 14.4 ckms daha gunun war oldugu icn dgr nrmal ama kesnlikle hamilesin ddi:))
canım öncelikle seni tebrik ediyorum hayırlı olsun mevlam kucagına almayı nasip etsin inş. darısıda bizlerin başına inş.
Kizlar beni hatrlarsnz belki gecen gun sol kasigm agriyo falan dmstim:)
neyse:)) dun bademciklerim sisti ateste gelince acile gtdk dktr gebelik warmi ddi daha 5 gun war ddm suphe warmi ddi agrimi soledm...
kanda mikrop icn bkalm ddi ben serum alrken yanima gldi bogazlarna bsy yapmayiz gebelikte antibyotk olmaz ddi:)) beta hcg m 14.4 ckms daha gunun war oldugu icn dgr nrmal ama kesnlikle hamilesin ddi:))
yaşasınnnnn güne bölr güzel hamiş haberleriyle başlamak ne güzellll Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tatlım darısı başımıza bıze de bol bol dua et emi :)Kizlar beni hatrlarsnz belki gecen gun sol kasigm agriyo falan dmstim:)
slmmm kızlarrr ıdrar testım de ıkıncı cızgı sılık cıkınca bende kan testı yaptırdımm sonucc pozıtıff hamıleyımmmm darısı sızlerın basına ınsallahhh
hayırlı olsun tatlımmm yaaaa 2 güzel haberrrrr Allah sağlıkla kucağına nasip etsin bebişini darısı başımıza :)
slmmm kızlarrr ıdrar testım de ıkıncı cızgı sılık cıkınca bende kan testı yaptırdımm sonucc pozıtıff hamıleyımmmm darısı sızlerın basına ınsallahhh[/Q
hayırlı olsun insallah saglıcakla kucagına alırsın..darısı bizlerin basına..adetine kac gün kala test yaptın merak ettimde.
slmmm kızlarrr ıdrar testım de ıkıncı cızgı sılık cıkınca bende kan testı yaptırdımm sonucc pozıtıff hamıleyımmmm darısı sızlerın basına ınsallahhh[/Q
hayırlı olsun insallah saglıcakla kucagına alırsın..darısı bizlerin basına..adetine kac gün kala test yaptın merak ettimde.
tskr ederım cnm darısı basına ınsallhılk once adetıme 1 gun kala ıdrar testı yaptımm tek cızgı cıktı sonuc negatıftı sonra adetımın gectıgı 3. gun tekrar bı test daha yaptımm ıkıncı cızgı sılık cıktı kan testı yaptırdım sonuc pozıtıftı
waaww ne güsel ya iki hamiş haberi.. hayırlı olsun canlarım.. tebrik ederim bizlere de dua etmeyi unutmayınslmmm kızlarrr ıdrar testım de ıkıncı cızgı sılık cıkınca bende kan testı yaptırdımm sonucc pozıtıff hamıleyımmmm darısı sızlerın basına ınsallahhh
Ohh oh ne guzel haberler var bugun yaaa :) darisi isteyen herkesciklerin basina ins :) benim adet belirtilerim basladi,daha 6 gun var ama erkenden umitlenmemem icin geliyorum hazir ol demeye basladi yaaani :) saglik olsun, 3. denememde tutar duasiyla marti beklerim bende napiiim :) Allahim belliki zamani gelmedi, ozamana kadar bana sabir ver nolurrr... tekrar tebrikler arkadaslar,Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin....
waaww ne güsel ya iki hamiş haberi.. hayırlı olsun canlarım.. tebrik ederim bizlere de dua etmeyi unutmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?