Yeni yılda bebek sahibi olmak isteyenler(2013)

kız bebek mi istersiniz, erkek bebek mi? :)

• Ankete Katılan
    129
  • Anket Kapalı .
canım benim batıda 19 şubat olarak günceller misin yeni hamişleride tebrik ediyorum dualarınızda bizi de unutmayın

merhaba arkadaşlar uzun süredir yazmadım işlerden dolayı yoğunum ve cok stresliyim perakedisi batım 10 şubat değiştirebilirsen sevinirim sağlıklı hayırlı evlatlar doğururuz hepimiz inşallah

canım benim batıda 19 şubat olarak günceller misin yeni hamişleride tebrik ediyorum dualarınızda bizi de unutmayın

merhaba arkadaşlar uzun süredir yazmadım işlerden dolayı yoğunum ve cok stresliyim perakedisi batım 10 şubat değiştirebilirsen sevinirim sağlıklı hayırlı evlatlar doğururuz hepimiz inşallah

canım ben bugün kırmızı kartı yedim yeni BAT ımı yazarmısın bitanem sana zahmet olcak
bebişinle seni yormak istemem aslında ama helal et hakkını artık

yeni BAT 18 şubat

Perakadisi beide eklermisin?
Gelmeyesice bat 9 şubat
Eşimin doğum günü 14 şubat inşaallah bu defa güzel bir hediye veririm :)
Teşekkürler
tamamdır kızlar... hadi hayırlara vesile olur inşallah bakalım

Kizlar beni hatrlarsnz belki gecen gun sol kasigm agriyo falan dmstim:)
neyse:)) dun bademciklerim sisti ateste gelince acile gtdk dktr gebelik warmi ddi daha 5 gun war ddm suphe warmi ddi agrimi soledm...
kanda mikrop icn bkalm ddi ben serum alrken yanima gldi bogazlarna bsy yapmayiz gebelikte antibyotk olmaz ddi:)) beta hcg m 14.4 ckms daha gunun war oldugu icn dgr nrmal ama kesnlikle hamilesin ddi:))

canım öncelikle seni tebrik ediyorum hayırlı olsun mevlam kucagına almayı nasip etsin inş. darısıda bizlerin başına inş.

parakedisi ben bu ayı kaçırdım malesef gelmeyesice batım 2 gün gecikip beni heveslendirerek geldi... yeni batım sanırım 25 subat.. inş gelmez ve bu ay olur

canım öncelikle seni tebrik ediyorum hayırlı olsun mevlam kucagına almayı nasip etsin inş. darısıda bizlerin başına inş.

Allah razi olsn cnim benim darisi tum isteyenlerin bsina bend sewincten ck korku war iki dusuk yaptm hewesim kursagmda kaldi yani
Rabbim ins bebegmi we tum isteyenlerin bebislerini sag saglim kucgna almayi nasip eder amin

Canim tebrikler Allahim sag salim bebisini kucagina almayi nasip etsin insallah.

yaşasınnnnn güne bölr güzel hamiş haberleriyle başlamak ne güzellll Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tatlım darısı başımıza bıze de bol bol dua et emi :)

slmmm kızlarrr ıdrar testım de ıkıncı cızgı sılık cıkınca bende kan testı yaptırdımm sonucc pozıtıff hamıleyımmmm darısı sızlerın basına ınsallahhh

Ohh oh ne guzel haberler var bugun yaaa :) darisi isteyen herkesciklerin basina ins :) benim adet belirtilerim basladi,daha 6 gun var ama erkenden umitlenmemem icin geliyorum hazir ol demeye basladi yaaani :) saglik olsun, 3. denememde tutar duasiyla marti beklerim bende napiiim :) Allahim belliki zamani gelmedi, ozamana kadar bana sabir ver nolurrr... tekrar tebrikler arkadaslar,Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin....

Son düzenleme:

slmmm kızlarrr ıdrar testım de ıkıncı cızgı sılık cıkınca bende kan testı yaptırdımm sonucc pozıtıff hamıleyımmmm darısı sızlerın basına ınsallahhh
waaww ne güsel ya iki hamiş haberi.. hayırlı olsun canlarım.. tebrik ederim bizlere de dua etmeyi unutmayın

waaww ne güsel ya iki hamiş haberi.. hayırlı olsun canlarım.. tebrik ederim bizlere de dua etmeyi unutmayın

tabıkı dua ederım canlarımm allahım hıckımseyı bu guzel duygudan mahrumm etmesınn darısı sızın ve dıyer ısteyen herkesın basına ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…