- 28 Haziran 2011
- 634
- 18
- 118
- Konu Sahibi perakedisi
-
- #2.301
acilde gebelik kan testi yapılıyormu birde fiyatı ne kadar
slmmm kızlarrr ıdrar testım de ıkıncı cızgı sılık cıkınca bende kan testı yaptırdımm sonucc pozıtıff hamıleyımmmm darısı sızlerın basına ınsallahhh
oh ohhhhhhh maşallah 2 hamiş haberi var hergünKizlar beni hatrlarsnz belki gecen gun sol kasigm agriyo falan dmstim:)
neyse:)) dun bademciklerim sisti ateste gelince acile gtdk dktr gebelik warmi ddi daha 5 gun war ddm suphe warmi ddi agrimi soledm...
kanda mikrop icn bkalm ddi ben serum alrken yanima gldi bogazlarna bsy yapmayiz gebelikte antibyotk olmaz ddi:)) beta hcg m 14.4 ckms daha gunun war oldugu icn dgr nrmal ama kesnlikle hamilesin ddi:))
ayyy sunbalım nerelerdesin hiç uğramıyosun uzun zamandır.. aklımdan da geçiyodun inan nerelerde acaba diye:) ben iyiyim canım iyi gidiyo şimdilik gece yatarken ve dönerken oluşan hafif ağrıların dışında... sende de oluyo mu bu ağrılardan? senin hamileliğin nasıl gidiyor?naber peracım nasılsın nasıl gidio hamişlik
oh ohhhhhhh maşallah 2 hamiş haberi var hergüntebrik ediyorum arkadaşlar:) bereket duamız listedeki diğer arkadaşlarımıza da hikmetini gösterir ve rabbim onlara da nasip eder inşallah
ayyy sunbalım nerelerdesin hiç uğramıyosun uzun zamandır.. aklımdan da geçiyodun inan nerelerde acaba diye:) ben iyiyim canım iyi gidiyo şimdilik gece yatarken ve dönerken oluşan hafif ağrıların dışında... sende de oluyo mu bu ağrılardan? senin hamileliğin nasıl gidiyor?
Merhaba kızlar 24 yaşındayım, bende 2 bucuk yıllık evlıyım .Evlendıgımızden beri hiç korunmamazımıza rahmen hala bebebgımız gelmedı ,esımde sorun yok bendede yok aslında sadece vajınal ıltıhap ve enfeksıyon soz konusu ama gecmıyor her ay tekrarlıyor ,vucudum yoruldu artık tedavıde aradayız antıbıyotık cok yıprattı vucudumu ,bu yıl inşallah dılegim kabul olur dıye umuyorum ,bebeıslerımız gelır ınsallh beklememk cok zor
aynen canım yaa yemek bile yapamıyorum kokusuna tahammül edemiyorummutfağa giremiorum damak tadım tammemen değişti canım hiç bişi yemek istemio zorla yiyorum arada ağrılarım oluyo canım fazla ayakta kalırsam falan başaklar gelio sen ben tuğra ayşe başak annesi olucaz inş sağlıklı olsunlarda inş gerisi teferruat kalp atışlarını duydunuzmu canım
Merhaba kızlar 24 yaşındayım, bende 2 bucuk yıllık evlıyım .Evlendıgımızden beri hiç korunmamazımıza rahmen hala bebebgımız gelmedı ,esımde sorun yok bendede yok aslında sadece vajınal ıltıhap ve enfeksıyon soz konusu ama gecmıyor her ay tekrarlıyor ,vucudum yoruldu artık tedavıde aradayız antıbıyotık cok yıprattı vucudumu ,bu yıl inşallah dılegim kabul olur dıye umuyorum ,bebeıslerımız gelır ınsallh beklememk cok zor
oh ohhhhhhh maşallah 2 hamiş haberi var hergüntebrik ediyorum arkadaşlar:) bereket duamız listedeki diğer arkadaşlarımıza da hikmetini gösterir ve rabbim onlara da nasip eder inşallah
ayyy sunbalım nerelerdesin hiç uğramıyosun uzun zamandır.. aklımdan da geçiyodun inan nerelerde acaba diye:) ben iyiyim canım iyi gidiyo şimdilik gece yatarken ve dönerken oluşan hafif ağrıların dışında... sende de oluyo mu bu ağrılardan? senin hamileliğin nasıl gidiyor?
yaşasınnnnn güne bölr güzel hamiş haberleriyle başlamak ne güzellll Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tatlım darısı başımıza bıze de bol bol dua et emi :)
hayırlı olsun tatlımmm yaaaa 2 güzel haberrrrr Allah sağlıkla kucağına nasip etsin bebişini darısı başımıza :)
slmmm kızlarrr ıdrar testım de ıkıncı cızgı sılık cıkınca bende kan testı yaptırdımm sonucc pozıtıff hamıleyımmmm darısı sızlerın basına ınsallahhh
atlantam kuzucum bulandırıyo sorma minnoş fena halde hemdeeeeeeNabersin canımcımmm
Bebiş napıyo, bulandırıyo mu seni bakiimm
kalp atışlarını duymuşsun canım inşallah sağlıkla kucağında da görürsün bebişini.
benim bu ay da olmadı maalesef.
artık tedaviye başlıycam, bir sorun vardır belki
önümüzdeki ay eşim de yanımda olmayacak, o yüzden listeden silebilirsin beni
biraz ara vermek istiyorum canım, biraz mecburi bi ara olacak ama.
İnşallah güzel haberlerle dönerim aranıza
Arada bakarık olucam, takip edicem sizleri.
Dualarınızda eksik etmeyin beni nolur
aynen canım yaa yemek bile yapamıyorum kokusuna tahammül edemiyorumen sevdiğim yiyeceklerden nefret eder oldum.. başaklar geliyo evet diğer topiğide ara sıra okuyorum.. bakalım cinsiyetleri ne olacak duydum canım kalp atışlarını yaklaşık 10 gün önce.. önümüzdeki cumartesi yine randevum var bu aralarda karnımdaki ağrılar beni endişelendiriyor.. hergün ultrasona girsem ancak içim rahatlar sanırım
kıslaarr bugün doğum günüm.. nedense bir tarafım eksik gibi(( keşke bir bebiş de benim olsaydı (
tskr ederımmm cnmmmTebrikler canim bu cok guzel bi haber.
kıslaarr bugün doğum günüm.. nedense bir tarafım eksik gibi(( keşke bir bebiş de benim olsaydı (
doğum günün kutlu olsun inş birgün bebeğin gelecek sabırla bekle sende o mutlu anı yasayacaksın
tskr ederımmm cnmmm
dogum gunun kutlu olsun cnm uzulme elbet bır gun senınde bebısın olucak ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?