Yeni yılda bebek sahibi olmak isteyenler(2013)

kız bebek mi istersiniz, erkek bebek mi? :)

• Ankete Katılan
    129
  • Anket Kapalı .
Kizlar 3 gundur gelemiyorum internetim kotu giremiyorum
Suanda da gitti gidecek zor cekiyor o yuzden gecmisi okuyamdim
Yeni hamislerimiz varsa hepsini cani gonulde kutluyoru...
Peracimmm sende bebisinin kalp atislarini duymussun sanirimmmmm canim cok sevindimmmm rabbimmm saglikla kucagina almayi nasip etsin canimm....
Bizim icinde dualar et olurmu... Son 9 gun :)
En kisa zamanda internetim duzelir gelirim insallah...
Unutmayin benii

Kızlar merhaba bende altı aylık evliyim korunmadığımız halde hamile kalamadım.. Ne kadar sürede ilişkiye giriyorsunuz yaa özel bir şeynyapıyormusunuz hamile kalmak için? Lütfen yardım edin..

merhaba cnm hoşgeldin daha yeni evlisin ne bu acelen :))) neyse cnmcım bebiş istiyorsan Rabbim en kısa zamanda verir inşallah.. canım kaç günde bir adet oluyorsun? yumurtlama tarihlerini biliyormusun? ya da ne zamna yumurtladığını? bunları bilmen gerek önce canım ki bilinçli çalışabilesin :)

30 günde bir adet görüyorum canım 12 Ocak'ta olmuştu. En son. Ovulasyon testi kullanmayı düşünüyorum ama hangi gün başlamalıyım bilemedi.. 23 yaşındayım ama ne kadar erken olursa o kadar iyi olur diye düşünüyorum

Allah razı olsun canım. İyi ki seni tanımışım.
Kocişim daha 3 hafta yok. Yani bu ay yumurtlama günlerimi kaçırıyoruz. :26:
Ankarada tedavi olmak istiyorum. Önerebileceğin bi yer var mı tatlım?
Diğerinde de çok zor hamile kalmıştım, 1 yıla yakın sürmüştü. 😭😁
Tamam canım ismim kaldın, yeni batım mart olucak. Kaçı olduğunu kestiremiyorum ancak 20 si diye atıyorum 😝
Öptümmmmm😘

herkese günaydın. ilk önce yeni hamileleri tebrik ediyorum.
Allah tamamını erdirsin. Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

ben bu hafta sonu adet oldum maalesef bu ayda hüsranlıkla sonuçlandı.
çok üzgünüm. beklemeye ve çalışmaya devam moral bozmak yok.
yeni batım: 22 şubat denemeye başlayalı 4. ayım oldu
bilgilerimi yenilemenizi rica ediyorum.

Sıkma tatlım hiç canını moral en önemli unsur bu ay bence olacak Şubat sana uğurlu gelecek pıtırcığın sana gelecek :)))

peki o zaman ) ben de bu ay test kullanıyorm.. umarım ikimize de uğurlu gelir bu testler. testi iki adetinin ortasından yani adetinin ilk günü 1. günü oluyor.. sayıp 10. gününden itibaren hergün yap.. çift çizgi o gün yumurtladığını gösterecektir. silik çıkıyorsa o zamanlarda da çalışma yapabilirsin. :) testi yapmadan önce 3-4 saat yeme içme olmayacak. daha kesin sonuç verir.. hadi bakalım hayırlısı :))

kızlar acil yardım rica ediyorummmmm
şimdi internetteki otomatik hesaplayıcıların hemen hemen hepsine baktım kımı 28 ocak-2 şubat diyo kımı 27 ocak 3 subat diyo kımı 27 subat 6 subat diyo kafam karıstı bu arada sat:16 ocak adet adet döngüm 30 gün bu ay için ilk denemeyi dün yaptık :) siz ne dersiniz kızlarrrr 27 subat 6 subat en geniş tarih bir gün deneyıp bır gün ara vererek çalışma yapsam diyorum ne dersiniz ???

Peki birşey daha sormak istiyorum.. eğer tek çizgi çıkarsa belirli bi saat sonra ikinci çizginin belirmesi gibi bir durum oluyor mu yoksa tek çizgi olarak kalır mı? birde ne kadar saat sonra geçerliliğini kaybediyor..

tatlım bence zamanlan süper
muhtemelen 16. günüde yumuşlar oluşur şimdiden göndermiş olman süper hazır bulunsunlar tüplerde
şimdi bir gün ara verip 14. gün tekarar yaparsınız sonraki günler 4-5 gün arka arkaya yapılmalıymış tatlım ben onu kaçırdım
inşallah sen kaçırmazsın...
hadi inşallah tutunur bebeğin bu sefer

cnm aynen ben de açıkçası orayı pek uygulamıyorum.. yumurtlama testi aldım.. en geniş tarihi dene sen gene de :)))

sağol tatlım ya ben de öle düşünüyorum sadece kafama takılan sey suan bı ovulasyon testı alsam mı yoksa bu tarihe göre mı takılsam bilemedim olmazsa yumurtlama günümü kaçırdığım için ii hesaplayamadığım için cok üzülürümm (((

canım eğer yakınlarında varsa valla bi koşu al hemen derim
bende ilk kez bu ay kullandım
keşke bilseydimde 7 ay evvelden kullanırdım
bir çok arkadaş ilk ovu testiyle hamile kalmış
mutlaka işe yarıyor canım
bakalım belki bende de yarar...
ama sende al mutlaka
kafan rahat eder
çalışmaya başlamışsınız zaten tam gnü görünce çok rahatlarsın arkasında da 4 gün ardı ardına yaptınızmı oldu bitti hayırlısıyla gelir inşallah bebişin

peki canım sen hangi marka aldın eczane de var dimi ben bıraz zor bulunduğunu internetten alındığını duymustum medismart markasını ii dien cok var ne dersin tatlım ??

merhaba arkadaşlar,
benim naçizane bir tavsiyem var, bu yumurtlama tarihleri, ovülasyon testlerine filan çok fazla takılmasak mı acaba..
neden derseniz ben önce ki gebeliğimde reglim biter bitmez 6. günümde hamile kaldım.
çok eminim çünkü korunuyorduk ve sadece o gün kaza oldu.bende hamile kalabileceğimi hiç düşünmedim ve gıda zehirlenmesi sanarak iğne olup bebeğimi kaybettim. bir yerde regl iken yumurlanabileceğini bile okumuştum.bence reglden hemen önece, hemen sonra gün aşırı ay boyu denemekte fayda var.
biz iş güç yüzünden bi kaç ay daha beklemeye karar verdik, yaza başlayacağız çalışmalara..
ben hemen başlamak istiyorum sonuçta hemen hamile kalacağımın garantisi yok ama eşimi ikna edemiyorum malesef...

neyse asıl konu şu ki 14. gün meselesi sadece genelleme..

yani bende aylardır ovulasyon testi kullanıyorum çift çizgiyide her ay görüyorum ama olmayınca olmuyo işte(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…