Yeni yılda bebek sahibi olmak isteyenler(2013)

kız bebek mi istersiniz, erkek bebek mi? :)

• Ankete Katılan
    129
  • Anket Kapalı .

merhaba arkadaşım bende sana katılıyorum bende 2yıldan fazla bir zamandır istiyorum ama bu testlere hiç girmek istemiyorum bide bunları kendime stres yapmak istemiyrm biliyorumki rabbim verecekse hepsi hikaye vermeyiincede yapacak bişey yok

hu huuuuuu orda kimse var mııııııı?
nerde bu millet nerde devlet kardeşim
nerdesiniz abicim.:)

hafta sonu ardı ardına gelen bebek haberlerinden sonra bi sessizlik umarım fırtına öncesi sessizlik olsun ve arka arkaya hamiş haberlerimizi verelım bu topikteeee DDDDD

olsun tatlım ne yapalım her ay yeni bir umut ben de bu ay ki denemelere basladım 27 oacakta bakalım ya müjdelı haber olacak :) ya da yıne hüsran

hayırlısı canım inşallah allah sanada annelik duygusunu
tattırsın. tabiki banada
ben daha çalışmalara başlamadım adetim daha bugün bitiyor.
inşallah şubat ayı uğurlu gelir bize

slm kızlar nasılsınnzzz neden kımsecıkler yokk cok sessız bu topıkk terketmeyınn topıgımızııı :26:

slmm kızlarr napiosunuzzz :)
ne zamandır giremiodumm netee şehir dışına çıkmak zorunda kaldık 12 saat yol gittim 12 saat yol geldimm çok zorduu :S yeni hamiş varmıı bilmiorumm amaa varszaa tebrikk ederimm çok uzun okuyamadım geçmişi

cnm eczanede yok galiba ben çok sordum bulamadım.. internetten aldım ben de.. sana verdiğim adres internet adresi cnm..

evet bizim ordakı eczaneden bulamadım zaten suan takvım yöntemıne göre yumurtlama zamanım yaklasıyo internetten alsam 2-3 iş günü diyo bu ayda böle deyeyım de kısmet olmazsa o zaman alıcam netten yaaaa insallah gerek kalmazzzzzz :)

Kızlar slm.. ben terketmedim bu topiği terketmem de ya ben bu ay yumurtlama testi kullanıyorum.. adetim bitiiği gün de yaptım o işi ne olur ne olmaz diye :)) çünkü tanıdığım birçok kişi bu şekilde hamile kalmış.. sonra gün aşırı yaptık.. dün testte biraz daha koyu ikinci çizgiyi görünce çalışma yaptık tekrar.. fakat benden çalışma yapmadan önce hafif bir kahve leke geldi.. incir kürü yapıyordum bu ay sanırım ondan dolayı oldu değil mi? hiç olmazdı.. bugün sabah test yaptım ikinci çizdi baya koyuydu bugün de çalışma yapcaz bakalım.. leke filan yok şuan bu arada.. dün geldi ve geçti.. adetime daha var.. 12 şubatı beklemem gerek

inşallah cnm.. bu ayın hamişleri biz oluruz inşallaaahh :))) senin bat ne zaman? benim 12 şubat aslında 10 da.. ben gene de 2 gün ekliyorum :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…