- Konu Sahibi perakedisi
-
- #2.341
merhaba arkadaşlar,
benim naçizane bir tavsiyem var, bu yumurtlama tarihleri, ovülasyon testlerine filan çok fazla takılmasak mı acaba..
neden derseniz ben önce ki gebeliğimde reglim biter bitmez 6. günümde hamile kaldım.
çok eminim çünkü korunuyorduk ve sadece o gün kaza oldu.bende hamile kalabileceğimi hiç düşünmedim ve gıda zehirlenmesi sanarak iğne olup bebeğimi kaybettim. bir yerde regl iken yumurlanabileceğini bile okumuştum.bence reglden hemen önece, hemen sonra gün aşırı ay boyu denemekte fayda var.
biz iş güç yüzünden bi kaç ay daha beklemeye karar verdik, yaza başlayacağız çalışmalara..
ben hemen başlamak istiyorum sonuçta hemen hamile kalacağımın garantisi yok ama eşimi ikna edemiyorum malesef...
neyse asıl konu şu ki 14. gün meselesi sadece genelleme..
hu huuuuuu orda kimse var mııııııı?
nerde bu millet nerde devlet kardeşim
nerdesiniz abicim.:)
Günaydın tatlım ayyyy kara salı bugün işler çok yoğun bakamıyorummm :)
Nasılsın??
Gunaydin kizlar topik cok sessiz bi kac gundur.
iyim canım benimde tam tersi işler durgun
idare ediyoruz işte git gel ne olsun.
bende hafta sonu adet oldum bu ayda olmadı.
olsun tatlım ne yapalım her ay yeni bir umut ben de bu ay ki denemelere basladım 27 oacakta bakalım ya müjdelı haber olacak :) ya da yıne hüsran
slm kızlar nasılsınnzzz neden kımsecıkler yokk cok sessız bu topıkk terketmeyınn topıgımızııı:26:
tesekkür ederim canım aksam iş çıkısı alıcam hmen denicem sana da yazıcam sonucu tatlımtabı bulabilirsem :)))))
cnm eczanede yok galiba ben çok sordum bulamadım.. internetten aldım ben de.. sana verdiğim adres internet adresi cnm..
evet bizim ordakı eczaneden bulamadım zaten suan takvım yöntemıne göre yumurtlama zamanım yaklasıyo internetten alsam 2-3 iş günü diyo bu ayda böle deyeyım de kısmet olmazsa o zaman alıcam netten yaaaa insallah gerek kalmazzzzzz :)
inşallah cnm.. bu ayın hamişleri biz oluruz inşallaaahh :))) senin bat ne zaman? benim 12 şubat aslında 10 da.. ben gene de 2 gün ekliyorum :)))))
nihalgerez ile sabahtan beri burdayızzzz kızlaarrrr asıl siz nerdesinizzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?