Yeni yılda bebek sahibi olmak isteyenler(2013)

kız bebek mi istersiniz, erkek bebek mi? :)

• Ankete Katılan
    129
  • Anket Kapalı .
günaydınlar herkese.
hamile olanları tebrik ediyorum.Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasib etsin.
bat bekleyenlere sabırlar diliyorum. inş. sabrınızın meyvesine ulaşırsınız
çalışmada olanlarada bol bol enerji ve hayırlısını diliyorum :)

kimse terketmesin ztnn topigimiziii cnm bnce cok ii yapiyorsun her firsati degerlendirr insallah tutarr iliskiden sonrada kalcanin altina yastik koyy ayaklarini havaya kaldir duwara yasla dayanabildigin kadar oyle kal yoruldugun zaman da ayaklarini indirip kalcanin altindaki yastikla uyuyabilirsin en az 2 yda 3 saat ayaga kalkmamani tavsiye ederimm insallah bebeisin gelir cnmm

gunaydinn cnmm guzel dileklerin icin cokk tskr ederimm rabbim sana we diyer isteyen arkadaslarimiza tez zamanda bu guzel duyguyu nasip etsinn

Son düzenleme:

Valla canım yataktan kalkmıyom zaten.. o iş bitince eşim ayaklarımdan çekiyor yataın başına koyuyor bacaklarımı ben de öyle kalıyom.. sonra yoruluyorum bacaklarımı karnıma çekiyom.. sonra öyle biraz kestiriyorum ve eşim sağolsun beni tekrar çevirip kalçamın altına yastık koyuyor giydiriyor Hey Allah'ım ya.. şekilden şekle giriyorum :)))))

merabalar cnmm skntdan patliyorum ne yapiyimm hep yaptigim icin uzun yolculuklari hic sevmiyorum artikk cok skyo beniii

gunaydinn cnmm guzel dileklerin icin cokk tskr ederimm rabbim sana we diyer isteyen arkadaslarimiza tez zamanda bu guzel duyguyu nasip etsinn

inşaaalh canım inş.
saolasın dualarınızda bizleride unutmayın. henüz sabretme konumundayız biz ama inşallah Rabbimin izniyle hepimiz meyvesini toplıycaz.

ayyyy cnmmm ne guzelll ne anlayisli kocan warmis seninnn boylee seni anliyorumm bende boyle sekilden sekile girdim ama sonunda rabbim nasip etti senin de insallah bebeisin gelirr bu ayy senin icin bol bol dua etcm insallah rabbim nasip ederr yuzun guler bu ay insallah

güzel dileklerin için tesekkürlerr baklavammmm nasılsın ben deli gibi arastırma yapıyorum takvim hesabı,hergün mü yapalım ara mı verelım,ayakları mı dıkelım ,yastık mı koyalım,kac saat yatalım aaaaaaaaaaaaaa deliricemmmmmm ya en iisi akısına bırakmak diyorum ama kendımı nette arastırma yaparken buluyorum DDD

inşaaalh canım inş.
saolasın dualarınızda bizleride unutmayın. henüz sabretme konumundayız biz ama inşallah Rabbimin izniyle hepimiz meyvesini toplıycaz.

unuturmuyum hic cnmm dualarim hep sizinlee insallah hepimiz burda bebeklerimizle guzel aanilarimizi dogum hikayelerimizi paylascazz rabbim o guzel gunleri gormeyi hepimize nasipp etsinnn

bende iyi olmaya çalışıyorum işte napalım. bu kadar da aklını bebekle meşgul etme derim. herkesde söylüyor ama cidden bazı şeyler elinde olmuyor insanın.stres de bizim düşmenlarımızdan birisi.
benim regli dün bitti sanırım. şuan tedavi de olmadığım için sıkıntı yapmıycam bu ay 2 günde bir düzenli ilişki planındayım sadece.olursa olur olmazsa sorun yok.umudum yok nasıl olsa.yeni güvenebileceğim bi doktor bulunca tekrar umutlanıcam artık.
daha araştırma bence öğrenebileceğin herşeyi öğrenmişsin diye düşünüyorum :) gerisi dua Rabbimin elinde herşey. dilerim bu ay güzel haberlerini ver bize. Rabbim hayırlısını versin.

unuturmuyum hic cnmm dualarim hep sizinlee insallah hepimiz burda bebeklerimizle guzel aanilarimizi dogum hikayelerimizi paylascazz rabbim o guzel gunleri gormeyi hepimize nasipp etsinnn

aminnnnn.
saolasın canım. Zaten ne varsa dua da var. açılmayan kapılar duayla bir bir açılıyorsa Rabbim hepimize şifa versin inş.sıkıntılarımızı gidersin. sabrımızın sonu selamete ulaşsın inş.
rabbim sana ve evladına sağlık sıhhat versin inş.
tüm hamilelere de :)

hiç sorma aynen şekerim bende öyleyim.
kafayı yiyicez bu gidişle

gün aşırıı yapmak lazımmış cancağzlarımm zatenn spermler içerde 48 saat falan kalıoo o yuzden her gün yapmayaa gerek yokk gün aşırıı yapcann bu 1 hemen ayaklarınıı havayaa dikcceenn buu 2 15-20 dk. havada kaldıktan sonra altınaa yastığıı iliştircenn sonrada mışıl mışıl uyucann budaa 3 valla ben bölee hmile kaldım

ewt kizlarr aynen katiliyorummm 1.de boyle hamile kaldim 2. de de ayni sekilde boyle hamile kaldimm darisi sizlerin basina insallahhhh

çalışan bayanlara pek uymuyor bu uygulama mışıl mışıl uyudun mu kovulursun :))
neyse uygulayabilen uygulasın :)
Rabbim bebeğini sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin

herkese merhabaaa,

işlerimin yogunlugu nedeıyşe gelemedım kıslar

hamiş arkadslarımı tebrık edıyorum ALLAH sağ salım kucagınıza almayı nasıp etsın İNŞALLAH.

ve sızlere acıl bı soru soracagım adetım cumartesı bıttıı ve bıgın belımde kasıklarımda sancı var akıntıda var sızce yımırtlıyor olabılrmıyım erken erken

olabilirr bebikk çalışmayaa son hızz devamm

olabilirr bebikk çalışmayaa son hızz devamm

ya canımm ovulasyon testı alacaktım fırsatım olmadı ıste offff kıs evımde kalabalıktı bayagdır bı cumartesı kacamak ettık ıste adet bıtınce sımdı annem var kıs nası yapayım ıste hersey planlanmıyor canım her an degısebılyor hersey gun asırı yapacaktım testı alamadım ya ondadada mısafır yogunlugu iş nişan derken bugunde bole sancılarım var aca ba dedım yımırtlıyorumyum

hiç belli olmaz canım sen yinede işini şansa bırakma derim ben.denemeye değer eğer öyle bir olasılık varsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…