Yeni yılda bebek sahibi olmak isteyenler(2013)

kız bebek mi istersiniz, erkek bebek mi? :)

• Ankete Katılan
    129
  • Anket Kapalı .

herşeyde bi sebep vardır olsun olsun sen yinede boş geçirip kaçırma şansını derim ben eğer yumurtladıysan :))

ahh o misafirler yokmuu o misafirlerr banada gelmek istemişlerdii bendee mırın kırın ettiydim o zaman bi bozulmuşlardı bi bozulmuşlardı nişan falan diosunn belki üşütmüşte olabilrsinn ama sen gene bi kaçamkk yapp

sanmıyorum burcucum internetten ovulasyon günlerine baktınmı acaba
hangi günler yumurtlama günlerin. 8. gününden itibaren çalışmalara başlanabiliyor.

sanmıyorum burcucum internetten ovulasyon günlerine baktınmı acaba
hangi günler yumurtlama günlerin. 8. gününden itibaren çalışmalara başlanabiliyor.

canım tarıhlerı bılıyom gecen ay takvıme gore yaptım tırt oldu yalnız ısde bazen gec veya erken yımırtlayabılryorsun hanı adettn sonra jamıs kalan cok var ornegın benım annem bana ole kalmıs

kıs benım kıler yatılı ama bırı annecegım bırı teyzecıgımmm onlara kıyamammm

canım tarıhlerı bılıyom gecen ay takvıme gore yaptım tırt oldu yalnız ısde bazen gec veya erken yımırtlayabılryorsun hanı adettn sonra jamıs kalan cok var ornegın benım annem bana ole kalmıs

cancağzımm bencee sen b denee dediğimm gibii üşütmüşte olabilirsinn yumurtluyoda olabilrsinn meselaa benn adetim bitti ertesii gün hamişş kaldımm

herşeyde bi sebep vardır olsun olsun sen yinede boş geçirip kaçırma şansını derim ben eğer yumurtladıysan :))

işte olabılır ama annem yarın gıfdyor kıssss fanfınde harcıycam zamanı onunla otururum beeeee kıyamammmmmm
ama canım bıde su var gecen ayda ben bı sancı mancı cektım ılıskı oldu ıste yumurtladım sandım seanırım takvıme gore bakmıstım ıste o hafta gectı bu sfer tekrar sancılarım oldu hatta hamıslık belırtısı sandım burda yazmıstım aynı ay ıcınde 2 kere cektım sancı akıntı falan sanırım gec yumurtladım gece ay aman işte kafam karıstı teste alamadım

cancağzımm bencee sen b denee dediğimm gibii üşütmüşte olabilirsinn yumurtluyoda olabilrsinn meselaa benn adetim bitti ertesii gün hamişş kaldımm

kıs varyaaaaa akılımı celıyorsun nan evde annecgım var yaın gıdecek sacalrım fonlu falan gece gece benı banyoya sokacan haaaaaaaaaaaa

evet bende tarihlere göre yaptım 3 aydır benimde tırt çıktı.
haklısın ama sonradan düşümde olabilir tabi her fırsatı değerlendirmek lazım.

doğru söylüyorsun ama eğer erkenden yumurtluyorsan ve çalışma olmazsa bu ay boşa çıkıyor olsun diyorsan sorun yok.
aama Rabbim bilir. üşütmüşte olabilirsin.boşu boşuna seni zorlamıyalım :))
kız fönünü mü düşünüyon sen dememişmiydin sonunu düşünen kahraman olamaz diye

kızlarrrrrr coooook alemsınızzz zya işler nasıl yoğun ama kendımı alıkoyamıyorum muabbet coook ii yaaa :)))))

demıstım ewet canım ama bı an fonumu dusunmedım desen yalan olur kısss canım cekmıyı ıste anlasan bahane cokkk aksama 20 dk var anncııgm var saclarım fonlu hava soguk yorgunum daha sayayım ama bı yandanda yaaa ymrtladıysam dıyorumm melek bıyandan seytan bıyandan durtup duryor ıste

o zmaan zorlama kendini canım yarın başlarsın napalım hayırlısı.
söyle onlara çok dürtüp dürtüp uğraşmasınlar senle insanın kafasını karıştırıyorlar
Hayırlısı canım kısmetse Rabbim nasib eder.

heeee aynen ole sıkıstırp duryorlar nesse akşam ola hayır ola sen naptın calışmalar devammı

heeee aynen ole sıkıstırp duryorlar nesse akşam ola hayır ola sen naptın calışmalar devammı

ben bu ay boşta sayılırım yeni bir doktor bulucam bi dahaki aya.o zmaan umutlanıcam inş.
dün reglim bitti sanırım sadece 2 günde bir düzenli çalışma yapıcam tedavide olmadığım içinde olmazsa sorun edemicem zaten. hayırlısı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…