- Konu Sahibi perakedisi
-
- #2.401
ben bu ay boşta sayılırım yeni bir doktor bulucam bi dahaki aya.o zmaan umutlanıcam inş.
dün reglim bitti sanırım sadece 2 günde bir düzenli çalışma yapıcam tedavide olmadığım içinde olmazsa sorun edemicem zaten. hayırlısı :)
hayırlsı bebegım İNŞALLAH olur testı almıcan mı
alıyım diye düşündüm canım deniycektim ama dediğim gibi ben pkoluyum. işe yaramıyormuş. Lh da biraz yüksek çıktı sanırım son tahlilimde.
sürekli yumurtluyomuş gibi sonuç oluyormuş sanırım o testlerde.pkolular için.
herşeyim normal olsa kesinlikle denerdim.
umutlu değilim benim için tedavi şart ama Rabbimde büyükgereğini yapıp bekliycem...
ayyyy cnmmm ne guzelll ne anlayisli kocan warmis seninnn boylee seni anliyorumm bende boyle sekilden sekile girdim ama sonunda rabbim nasip etti senin de insallah bebeisin gelirr bu ayy senin icin bol bol dua etcm insallah rabbim nasip ederr yuzun guler bu ay insallah
Günaydın Kızlarrrrrrr
Kimler var bakalım bu saatte durumlar nasıl güzel haber verecek varmı bugün :)
Günaydın cnm.. ben vermek isterdim ama daha adetime 12 gün var geçmiyo günler
üzülme tatlım benım de 16 gün varrrr :) geçer geçer bunu beklemek bile güzel :))) bi de hayırlı haberı alsak sağlıklı bı hamişlikten sonra kucağımıza alsak meleklerimizi ne isterim kıııııı :))))
İnşallah canım yaaa.. bu ay bildiğim bütün yöntemleri denedim(( umarım bebiş isteyen herkes bu ay isteğine kavuşurr
Allah razi olsn cnim benim darisi tum isteyenlerin bsina bend sewincten ck korku war iki dusuk yaptm hewesim kursagmda kaldi yani
Rabbim ins bebegmi we tum isteyenlerin bebislerini sag saglim kucgna almayi nasip eder amin
gün aşırıı yapmak lazımmış cancağzlarımm zatenn spermler içerde 48 saat falan kalıoo o yuzden her gün yapmayaa gerek yokk gün aşırıı yapcann bu 1 hemen ayaklarınıı havayaa dikcceenn buu 2 15-20 dk. havada kaldıktan sonra altınaa yastığıı iliştircenn sonrada mışıl mışıl uyucann budaa 3valla ben bölee hmile kaldım
canım daha 6 aylık evliymişsin yeni yani yaptığın taktıkler standart bence bu standartları koruyarak devam et hepimiz böle böle deneyerek mutlaka bıgün hamiş kalacağızzz :))canlarımm klomen içtim gün aşırıyaptım ayakları diktim yastık koydumm hatta heyecanlanıp uyumadım hayaller kurdum bekledim... ama yine fos cıktı.. bu ay bir daha denesem mi diorum klomeni ve bu üçü bir arada yöntemini.bugün 5. gün ?. mevlam hepimize bu mucizeyi yaşatsın inş kızlar.. hamişlerede kucagına almayı nasip etsin...
herkese merhaba
merhaba canım nasılsın ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?