Yeni yılda bebek sahibi olmak isteyenler(2013)

kız bebek mi istersiniz, erkek bebek mi? :)

• Ankete Katılan
    129
  • Anket Kapalı .

hayırlsı bebegım İNŞALLAH olur testı almıcan mı

hayırlsı bebegım İNŞALLAH olur testı almıcan mı

alıyım diye düşündüm canım deniycektim ama dediğim gibi ben pkoluyum. işe yaramıyormuş. Lh da biraz yüksek çıktı sanırım son tahlilimde.
sürekli yumurtluyomuş gibi sonuç oluyormuş sanırım o testlerde.pkolular için.
herşeyim normal olsa kesinlikle denerdim.
umutlu değilim benim için tedavi şart ama Rabbimde büyük gereğini yapıp bekliycem...

anladım canım ALLAH hepımızın yardımcısı olsun

Canım benim Allah razı olsun senden.. Rabbim sana da muratlarını versin inşallah.. eşim öyledir o da çok istiyor bebek.. şimdiden oda planı yapmaya başladı şuraya bebek yatağı şuraya oyn alanı vs. gibi (( İnşallah bu ay kısmet olur canım dua et

Günaydın kızlar benimde adetime 1 hafta var ve deli gibi heyecanlıyım erken testler varmış internette okudum ama eczanede bulamadım

İnşallah canım yaaa.. bu ay bildiğim bütün yöntemleri denedim (( umarım bebiş isteyen herkes bu ay isteğine kavuşurr

İnşallah canım yaaa.. bu ay bildiğim bütün yöntemleri denedim (( umarım bebiş isteyen herkes bu ay isteğine kavuşurr

aynen tatlım ben de bütün yöntemleri denedim yaaaa ne olur bu ayy olsunnnn gerçektennnnn geçen kandilde de hem kendime hem size aslında tüm isteyenler dua ettım Allah bizi bi mucize ile ödüllendirsin dilerim :)))) bence bi kadının doğurması tam anlamı ile bi mucizeeeee :)))))))

Allah razi olsn cnim benim darisi tum isteyenlerin bsina bend sewincten ck korku war iki dusuk yaptm hewesim kursagmda kaldi yani
Rabbim ins bebegmi we tum isteyenlerin bebislerini sag saglim kucgna almayi nasip eder amin

korkma canım hayırlısıyla alacaksın kucagına inş dualarım seninle...

canlarımm klomen içtim gün aşırıyaptım ayakları diktim yastık koydumm hatta heyecanlanıp uyumadım hayaller kurdum bekledim... ama yine fos cıktı.. bu ay bir daha denesem mi diorum klomeni ve bu üçü bir arada yöntemini.bugün 5. gün ?. mevlam hepimize bu mucizeyi yaşatsın inş kızlar.. hamişlerede kucagına almayı nasip etsin...

canım daha 6 aylık evliymişsin yeni yani yaptığın taktıkler standart bence bu standartları koruyarak devam et hepimiz böle böle deneyerek mutlaka bıgün hamiş kalacağızzz :))
bu arada ne için 5.gün??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…