Yeni yılda bebek sahibi olmak isteyenler(2013)

kız bebek mi istersiniz, erkek bebek mi? :)

• Ankete Katılan
    129
  • Anket Kapalı .

hemen hastahaneye gittik tabi beni gören korkuyo falan acıdılar halime tabi :26: serum verdiler biraz iner gibi oldu gözlerim ama hala kaşınıyorum tabi bu arada eşim ileniyo herşeyle ultrasonumuz vardı getirdi yanıma aç karnını ben bakıcam dedi ve çikonun ilk ultrasonunu babası yaptı o kadar hızlı çarpıyo ki kalbi sanki koşmuş koşmuş da yorulmuş sıpa ben tabi ohhhhh rahattttttttt ....... 2 saat geçti ilkine göre tekrar ve daha fazla şiştim(angioödem) artık gebelikde gerekiyosa kullanılabilecek ilaçlardan düşük doz yapmaya başladı :26: benim balon halim 1 saate indi kaşıntı geçti (sabah 8) tekrarlama riski olduğu için öğlen 12 ye kadar hastahanede kaldım.farmakoloji (ilaç bilim gibi bişey) yard. doç. dr yanıma geldi merak etme kullanılan ilaçlar fasulyene bişey yapmaz diye içimi iyice ferahlattı şimdi yediklerime çook dikkat ediyorum ya yediğim şeylerden yada stresten o hale gedim daha önce hiç böyle bişey yaşamamama rağmen işte tüm sistemler değiştiğinden artık yatkın olduğumu düşünüyorum ve dikkat ediyorum bende durumlar böyle canım gayet macera

ayy kıyamam canım yaa sen neler yaşamışsın öncelikle çok kızdım ilk dr a insan biraz daha ilgi gösterir ne de olsa meslek hatrı var.. hadi onu da geçtim sonrasında başına gelenler de çok sıkıntılı.. neden şişlik oluştuğuna dair bir bulgu elde edilemedi mi tahlil falan yapıldı mı ne bileyim sen daha iyi bilirsin gerçi ama sadece stresten olur mu bu şişlik kaşıntı vs.. neyse hızır babası yetişmiş yine gece nöbetten ayağına çağırdığı yetmiyomuş gibi ilk pıt pıtını da yine babişkoya dinletmiş çiko bu arada eniştene geçmiş olsun misafir ağırlamak zaten zor bir de bu durumda çok daha zor olmuştur di mi

Son düzenleme:
bu arada yediklerine içtiklerine dikkat et.. fazla tuzlu yağlı yeme.. çikolatayı da fazla kaçırma bulantıların başladıysa gerçi yiyemezsin hiç birşey.. yani şaibeli gıdalardan uzak dur.. şarküteri ürünleri hiç yemeburda iyi bi dr var arkadaşıma bol bol meyve ye bebeği meyve büyütür demiş.. biraz aşer falan naz yap babacığa

işte öyle yani canım yaaa... çok şükür allah daha büyük sıkıntılardan korusun bu aşamada yapılacak bi tahlil yok sonraki dönemlerde tekrarlarsa bazı alllerjji testleri var ama doğadaki tüm maddelere karşı yapılamıyor doğal olarak belli başlı şeyler taranıyo onda da net sonuç elde etme ihtimali biraz düşük stres gerçekten büyük tetikleyici ama ondan mı oldu bilemiyoruz ben şüpheli gıdalardan da stresden de uzak durmaya çalışıyorum :104::125::131: bu arada 1 günde hepsini okumaya gerek yok canım. sen daha önce okumuşmuydun?

kaçamak çokkk iyi fikir bak kocişin ne güzel düşünmüş gidin gezin rahatlayın süper fikir süper dice bunu beğendi

kaçamak çokkk iyi fikir bak kocişin ne güzel düşünmüş gidin gezin rahatlayın süper fikir süper dice bunu beğendi

değil mi yaaa yazık adamcağız da bana üzülüyo düşünüyo beni gidicez canım da nereye belli değil.. ayrıntılı bilgiyi veririm sonra yeni yılda iyi olur bence de.. :)

biz kadınlar erkeklerden fazla takıyoruz böyle şeyleri.. kafamızda kuruyoruz kuruyoruz 1-2 aşama ilerisini değil de 10 hamle ilerisini düşünüyoruz sonrasında da beynimiz böyle kısa devre yapıyo(bkzopp)

bu arada daha önce okumadım canım ama ezbere de bilmiyorum

ben henüz özel msj yazamıyorum burdan yazayyım dedim bende bu ay ilk kez ovulasyon testi deniycem yarında dr a gidicem bakalım napcak batım 15 ocak benide eklersen sevinirim şehir:bursa Yaş:25 Deneme:7ay

Son düzenleme:

sana özelden bi link atıyorum canım biz eşimle burayı çoook seviyoruz çoook romantik biyer bizce fotoğraflara bak değerlendir derim tamam o zaman sen şimdilik 100 okusan iyidir anlaştık mı gerisini bana bırak canım ben çıkıyorum biraz yürüyüş biraz sinema keyfi yapıcaz çoook no stressssssss biz neşeli evde kalmıştık bu arada

Son düzenleme:
tamam canım:) 100 tane okuyorum sen ezbere biliyor musun bunu.. ben de ezberleyeyim bari

bu arada çok beğendim neşeli evi:103: hepsi çok güzeller, degerlendirmeye alındı hemen ok... no stress

söylemeyi unuttum kuşum çoooooooooooook geçmiş olsun Allahım seni ve yavrunu korusun...............

Son düzenleme:
bende topic listesinde olmak istiyorum ama özelden mesaj atamıyorum az kaldı azcık daha gevezelik edersem 100 mesaja ulaşacam ozaman özelden yazarım:)

olsun canım olsun hatta aynı ay hamile kalıp aynı anda doğuralım bi sakıncası yok ümitsizliğe kapılma tek sperm döllüyo nasılsa.. bugün yine kasıklarım ağrıyo hafif ama. ayaklarım buz gibi evde çorapsız dolaşıyorum giyeyim bari:44:

layle benim 1 ocak karnımda ğrı var yukarıda da yazdım

Allah dualarını kabul etsin canım,ekledim seni de:)

28 yasındayım 6 yııllık evliyim 3yıl önce boş gebelik geçirdim pkolyum şubatta tüp bebek yaptırcam kısmetse:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…