- Konu Sahibi perakedisi
-
arkadaslar haber vereyim istedim kan testi yaptirdim bugun 115 ciktiii......
canim kasik agrimm vardi belimde agriyordu bugun 33gunum ama agrim yok yani arada agriyor belim ve kasigim bir de bugun akintim basladi[/QUOTE
Canım hayırlı olsun.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
ayy kıyamam canım yaa sen neler yaşamışsın öncelikle çok kızdım ilk dr a insan biraz daha ilgi gösterir ne de olsa meslek hatrı var.. hadi onu da geçtim sonrasında başına gelenler de çok sıkıntılı.. neden şişlik oluştuğuna dair bir bulgu elde edilemedi mi tahlil falan yapıldı mı ne bileyim sen daha iyi bilirsin gerçi ama sadece stresten olur mu bu şişlik kaşıntı vs.. neyse hızır babası yetişmiş yine gece nöbetten ayağına çağırdığı yetmiyomuş gibi ilk pıt pıtını da yine babişkoya dinletmiş çikohemen hastahaneye gittik tabi beni gören korkuyo falan acıdılar halime tabi :26: serum verdiler biraz iner gibi oldu gözlerim ama hala kaşınıyorum tabi bu arada eşim ileniyo herşeyleultrasonumuz vardı getirdi yanıma aç karnını ben bakıcam dedi ve çikonun ilk ultrasonunu babası yaptı o kadar hızlı çarpıyo ki kalbi sanki koşmuş koşmuş da yorulmuş sıpa ben tabi ohhhhh rahattttttttt ....... 2 saat geçti ilkine göre tekrar ve daha fazla şiştim(angioödem) artık gebelikde gerekiyosa kullanılabilecek ilaçlardan düşük doz yapmaya başladı :26: benim balon halim 1 saate indi kaşıntı geçti (sabah 8) tekrarlama riski olduğu için öğlen 12 ye kadar hastahanede kaldım.farmakoloji (ilaç bilim gibi bişey) yard. doç. dr yanıma geldi merak etme kullanılan ilaçlar fasulyene bişey yapmaz diye içimi iyice ferahlattı şimdi yediklerime çook dikkat ediyorum ya yediğim şeylerden yada stresten o hale gedim daha önce hiç böyle bişey yaşamamama rağmen işte tüm sistemler değiştiğinden artık yatkın olduğumu düşünüyorum ve dikkat ediyorum bende durumlar böyle canım gayet macera
işte öyle yani canım yaaa... çok şükür allah daha büyük sıkıntılardan korusunayy kıyamam canım yaa sen neler yaşamışsın öncelikle çok kızdım ilk dr a insan biraz daha ilgi gösterir ne de olsa meslek hatrı var.. hadi onu da geçtim sonrasında başına gelenler de çok sıkıntılı.. neden şişlik oluştuğuna dair bir bulgu elde edilemedi mi tahlil falan yapıldı mı ne bileyim sen daha iyi bilirsin gerçi ama sadece stresten olur mu bu şişlik kaşıntı vs.. neyse hızır babası yetişmiş yine gece nöbetten ayağına çağırdığı yetmiyomuş gibi ilk pıt pıtını da yine babişkoya dinletmiş çikobu arada eniştene geçmiş olsun misafir ağırlamak zaten zor bir de bu durumda çok daha zor olmuştur di mi
kaçamak çokkk iyi fikir bak kocişin ne güzel düşünmüş gidin gezin rahatlayın süper fikir süper dice bunu beğendi
kızlar hadi bakalım biz de liste yapıyoruz artıkkk..........:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:eklenmek isteyenler, yeni yılda bebiş sahibi olmak isteyenler bana özel da mesaj atabilirler....
değil mi yaaa yazık adamcağız da bana üzülüyo düşünüyo beni gidicez canım da nereye belli değil.. ayrıntılı bilgiyi veririm sonrayeni yılda iyi olur bence de.. :)
biz kadınlar erkeklerden fazla takıyoruz böyle şeyleri.. kafamızda kuruyoruz kuruyoruz 1-2 aşama ilerisini değil de 10 hamle ilerisini düşünüyoruz sonrasında da beynimiz böyle kısa devre yapıyo(bkzopp )
bu arada daha önce okumadım canım ama ezbere de bilmiyorum
tamam canım:) 100 tane okuyorum sen ezbere biliyor musun bunu.. ben de ezberleyeyim barisana özelden bi link atıyorum canım biz eşimle burayı çoook seviyoruz çoook romantik biyer bizce fotoğraflara bak değerlendir derimtamam o zaman sen şimdilik 100 okusan iyidir anlaştık mı gerisini bana bırak ben çıkıyorum biraz yürüyüş biraz sinema keyfi yapıcaz çoook no stressssssss biz neşeli evde kalmıştık bu arada
merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum fakat çözemedim yardımcı olurmusunuz
bende de bu ay acayip bi şişlik var karında. taa mideme kadar şişim
canım ben bu ay pek değerlendiremedim yumurtlama günlerini. akışına bıraktım anlayacağın.
illa herşeyimiz aynı olcak senle peracım yaa
bende topic listesinde olmak istiyorum ama özelden mesaj atamıyorum az kaldı azcık daha gevezelik edersem 100 mesaja ulaşacam ozaman özelden yazarım:)
selaaam kızlaaar ben de yeni yılda çocuk isteyenlerdenim. 30 yaşındayım. yaklaşık 2 yıldır deniyoruz. 3 kez düşük yaptım bu süreçte. ilk düşükten sonra 1 yıl hamile kalamadım. pco olduğundan biraz zor oluyor. en son eylül ayında düşük yaptım kürtaj oldum. o günden bu yana istiyorum bir yandan da korku var ya uzun süre yine olmazsa, olursa düşerse tarzında. doktorum aşılama öneriyor. bakalım önümüzdeki hafta adet olunca tedavi başlayacak inşallah. inşallah hayırlısı ile tez zamanda yavrucuklarımıza kavuşuruz
Kizlaaaaaar bisey sorabilir miyimmmmm :44::44::44:
folik asit hakkindaki fikirleriniz nedir acebaben kullanmaya basladim
Merhaba arkadaşlar bende sizler gibi bebek hasretiyle bekleyenlerdenim listeye benide ekleyebilirsiniz ama çok sık giremiyorum nete, hikayem şöyle: 6 yıldır bebek için bekliyorum sebepsiz infertiliteyiz eşimde de bende de sorun yok ama olmuyor, klomenler yumurta takipleri, aşılamalar ve bir kez tüp bebek denedim , tüp bebek dışında hiç pozitif sonuç almadım ancak o da dış gebelik oldu ve çok zor günler geçirdim bu arada pek çok bitkisel kürler de denedim tabi. Şimdi dinlenmedeyim sadece dua ederek bekliyorum meryem suresi okuyorum 41 gün süreli. Normalde ankara da yaşıyorum ancak eşimin görevi nedeniyle bir süreliğine Almanya da yaşayacağım. Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar bağışlasın, sonuçta imtihan dünyası inşallah sabrımızın karşılığını Allah boş bırakmıcak bizimde kucaklarımızı doldurur inşallah.
Listeye eklerseniz benide mutlu olurum, 6 yıl yani 72 ay oldu bekleyeli, beklenen adet tarihim 28 aralık, ama her zamanki gibi bütün adet belirtilerim mevcut, bakalım kısmet belki 2013 hepimiz için sürpriz yılı olur.
28 yasındayım 6 yııllık evliyim 3yıl önce boş gebelik geçirdim pkolyum şubatta tüp bebek yaptırcam kısmetse:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?