- Konu Sahibi perakedisi
-
son adet tarihini yazmamışsın
son adet demişim yaa bende de kafa kalmadı07.12.2012 son tarih bu cnm
evet de, sen benden niye umutluydun ki
mrh kızlar ben yeni üyeyim.bende 2013 te hamile kalmak istiyorum artık.çarşamba günü ilk aşılamam olacak ne olur dualarınızı esirgemeyin.allah hepimizin yardımcısı olsun...
layle benim 1 ocak karnımda ğrı var yukarıda da yazdım
hoşgeldinnnn,çok yakın zaman, hadi bakalım canım hayırlı haberlerle gel inş, müjde ver bize
Hadi bakalim bu agrilar dogum sancisina kadar gotursun bizi insallahhhhhayaklarim usuyo demissin,ben corap ustune yun corap giydigim halde buzzz sen benden 4 gun once ogreniceksin sonucu, yili senin guzel haberinle acariz umarim..
inş cnmmmm inan bende sabırsızlıkla burda hamileyim diye yazcam günleri bekliyorum.buarada sanada gecmiş olsun neyin var?
tşk, birşeyim yok canım sadece üşüyorum vs bunları da hamilelik belirtilerine yoruyoruz işte kendimizce
Merhaba arkadaşlar bende sizler gibi bebek hasretiyle bekleyenlerdenim listeye benide ekleyebilirsiniz ama çok sık giremiyorum nete, hikayem şöyle: 6 yıldır bebek için bekliyorum sebepsiz infertiliteyiz eşimde de bende de sorun yok ama olmuyor, klomenler yumurta takipleri, aşılamalar ve bir kez tüp bebek denedim , tüp bebek dışında hiç pozitif sonuç almadım ancak o da dış gebelik oldu ve çok zor günler geçirdim bu arada pek çok bitkisel kürler de denedim tabi. Şimdi dinlenmedeyim sadece dua ederek bekliyorum meryem suresi okuyorum 41 gün süreli. Normalde ankara da yaşıyorum ancak eşimin görevi nedeniyle bir süreliğine Almanya da yaşayacağım. Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar bağışlasın, sonuçta imtihan dünyası inşallah sabrımızın karşılığını Allah boş bırakmıcak bizimde kucaklarımızı doldurur inşallah.
Listeye eklerseniz benide mutlu olurum, 6 yıl yani 72 ay oldu bekleyeli, beklenen adet tarihim 28 aralık, ama her zamanki gibi bütün adet belirtilerim mevcut, bakalım kısmet belki 2013 hepimiz için sürpriz yılı olur.
canım valla bat kaç olur ben de bilmiyorum. ama 25 ocak diyelim. hadi bismillahcanım hoşgeldinyeni yıl deyince hepimizin içinde bir umut oluyor nedense:116: zor süreçlerden geçmişsin gerçekten, belirsizlik ve beklemek insanı gerçekten psikolojik olarak etkiliyor.. korkma canım hayırlı olan zamanda gelecek inşallah bebeğin.. bu zaman neden yeni yıl olmasın:116:seni de listeye ekleyecektim ama bat tarihini yazmamışsın
2 yılda 3 düşük ve pko lusun.gayette çabuk olmuş canım bende 16 aydır istiyorum hiç gebelik olmadı.pko var.
canım valla bat kaç olur ben de bilmiyorum. ama 25 ocak diyelim. hadi bismillah
ilk 2 gebelik klomen ile oldu canım kendiliğinden yumurta olmadığı için. klomen kullandığım halde olmadığı zamanlar oldu. sonuncu kendiliğinden. ona ben de şaşırmıştım.
benım canımı bıde sevıyesız sorulan sorular sıkıyor annemın komsusu sordu dun hamıle mısın dıye degılım dedım nıye degılsın
dedı bana ne dıyecegımı bılemedım kısmet degıl demekkı ondan degılım dedım uzuluyorum herkes soruyor ıste yap yasın gecmeden bır tane olsun felan felan sankı oluyorda hemen ben ıstemıyorum olsa oynıcam sevıncımden
canım valla bat kaç olur ben de bilmiyorum. ama 25 ocak diyelim. hadi bismillah
ilk 2 gebelik klomen ile oldu canım kendiliğinden yumurta olmadığı için. klomen kullandığım halde olmadığı zamanlar oldu. sonuncu kendiliğinden. ona ben de şaşırmıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?