- Konu Sahibi perakedisi
-
tşkler cnm... her ay düşünüyorum hamile olduğumu ama olmuyo :)) aklıma bişe takıldımı hemen yazıyorum bugünde acaba pkolumuyum die düşündüm :) adetim gayet düzenli ama tüylenme falan war ... tatlıyı hep yerim çok sewerim :)) 4 kilo falan fazlam war belirtileri araştırdım da bunlarda belirtiyniş bilemedim yani :))
tşkler canımm sağoll werdiğin bilgi için :)
selaaam kızlaaar ben de yeni yılda çocuk isteyenlerdenim. 30 yaşındayım. yaklaşık 2 yıldır deniyoruz. 3 kez düşük yaptım bu süreçte. ilk düşükten sonra 1 yıl hamile kalamadım. pco olduğundan biraz zor oluyor. en son eylül ayında düşük yaptım kürtaj oldum. o günden bu yana istiyorum bir yandan da korku var ya uzun süre yine olmazsa, olursa düşerse tarzında. doktorum aşılama öneriyor. bakalım önümüzdeki hafta adet olunca tedavi başlayacak inşallah. inşallah hayırlısı ile tez zamanda yavrucuklarımıza kavuşuruz
ehehehehhheeeeinşallah bu ağrıda benim etkim yoktur atlantam, benim ağrım geçti ama bu kez de karnım şişiyo, gaz var gibi.. batımız aynı ya, çalışmaları durdurdun mu, yumoş günüm geçti bence ama ne yapsam:26::26::26:
arkadaslar haber vereyim istedim kan testi yaptirdim bugun 115 ciktiii......
canim kasik agrimm vardi belimde agriyordu bugun 33gunum ama agrim yok yani arada agriyor belim ve kasigim bir de bugun akintim basladi
kızlar benim de kırmızılarım teşrif ettiler.. her ay aynı heyecan ve sonrasında hüsran, ben şimdiden yoruldum:111: bakalım bu ay ve yeni yıl uğurlu gelecek mi:)
28
ankara
bat 15 ocak
selaaam kızlaaar ben de yeni yılda çocuk isteyenlerdenim. 30 yaşındayım. yaklaşık 2 yıldır deniyoruz. 3 kez düşük yaptım bu süreçte. ilk düşükten sonra 1 yıl hamile kalamadım. pco olduğundan biraz zor oluyor. en son eylül ayında düşük yaptım kürtaj oldum. o günden bu yana istiyorum bir yandan da korku var ya uzun süre yine olmazsa, olursa düşerse tarzında. doktorum aşılama öneriyor. bakalım önümüzdeki hafta adet olunca tedavi başlayacak inşallah. inşallah hayırlısı ile tez zamanda yavrucuklarımıza kavuşuruz
Merhaba arkadaşlar bende sizler gibi bebek hasretiyle bekleyenlerdenim listeye benide ekleyebilirsiniz ama çok sık giremiyorum nete, hikayem şöyle: 6 yıldır bebek için bekliyorum sebepsiz infertiliteyiz eşimde de bende de sorun yok ama olmuyor, klomenler yumurta takipleri, aşılamalar ve bir kez tüp bebek denedim , tüp bebek dışında hiç pozitif sonuç almadım ancak o da dış gebelik oldu ve çok zor günler geçirdim bu arada pek çok bitkisel kürler de denedim tabi. Şimdi dinlenmedeyim sadece dua ederek bekliyorum meryem suresi okuyorum 41 gün süreli. Normalde ankara da yaşıyorum ancak eşimin görevi nedeniyle bir süreliğine Almanya da yaşayacağım. Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar bağışlasın, sonuçta imtihan dünyası inşallah sabrımızın karşılığını Allah boş bırakmıcak bizimde kucaklarımızı doldurur inşallah.
Listeye eklerseniz benide mutlu olurum, 6 yıl yani 72 ay oldu bekleyeli, beklenen adet tarihim 28 aralık, ama her zamanki gibi bütün adet belirtilerim mevcut, bakalım kısmet belki 2013 hepimiz için sürpriz yılı olur.
Eşinde mi ameliyat oldu? Yükselen sperm sayısı düşmez cnm merak etme sen? Yumurta geliştirici ilaçlar var sanırım hem:26:
Merhaba arkadaşlar bende sizler gibi bebek hasretiyle bekleyenlerdenim listeye benide ekleyebilirsiniz ama çok sık giremiyorum nete, hikayem şöyle: 6 yıldır bebek için bekliyorum sebepsiz infertiliteyiz eşimde de bende de sorun yok ama olmuyor, klomenler yumurta takipleri, aşılamalar ve bir kez tüp bebek denedim , tüp bebek dışında hiç pozitif sonuç almadım ancak o da dış gebelik oldu ve çok zor günler geçirdim bu arada pek çok bitkisel kürler de denedim tabi. Şimdi dinlenmedeyim sadece dua ederek bekliyorum meryem suresi okuyorum 41 gün süreli. Normalde ankara da yaşıyorum ancak eşimin görevi nedeniyle bir süreliğine Almanya da yaşayacağım. Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar bağışlasın, sonuçta imtihan dünyası inşallah sabrımızın karşılığını Allah boş bırakmıcak bizimde kucaklarımızı doldurur inşallah.
Listeye eklerseniz benide mutlu olurum, 6 yıl yani 72 ay oldu bekleyeli, beklenen adet tarihim 28 aralık, ama her zamanki gibi bütün adet belirtilerim mevcut, bakalım kısmet belki 2013 hepimiz için sürpriz yılı olur.
adetmi oldun kız.senden umutluydum bu ay
evet de, sen benden niye umutluydun ki
pişşt bacımmmmm tünaydınmesaj kutuna bakarmısın acaba?
nasılsın iyimisin canım?
sen iyi olmasaydın bende iyi olamazdım akıllım o senin iyiliğin yaniiyiyim canım merak etme ilk şoku atlattımmesajını şimdi okudum canım bu arada... çooookkk sağol dicem, benim iyi kalpli arkadaşım sen nasılsın? çiko napıyo pıt pıtı duydun mu imzanı eklemişsin hayırlı olsun tatlım:) gelişmeler neler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?