Yeni yılda bebek sahibi olmak isteyenler(2013)

kız bebek mi istersiniz, erkek bebek mi? :)

• Ankete Katılan
    129
  • Anket Kapalı .

ben de az önce kocaman bir tabak turşu yedim acı biber salatalık acur.... ve işin garibi dün gece de yemiştim

Son düzenleme:
selaaam kızlaaar ben de yeni yılda çocuk isteyenlerdenim. 30 yaşındayım. yaklaşık 2 yıldır deniyoruz. 3 kez düşük yaptım bu süreçte. ilk düşükten sonra 1 yıl hamile kalamadım. pco olduğundan biraz zor oluyor. en son eylül ayında düşük yaptım kürtaj oldum. o günden bu yana istiyorum bir yandan da korku var ya uzun süre yine olmazsa, olursa düşerse tarzında. doktorum aşılama öneriyor. bakalım önümüzdeki hafta adet olunca tedavi başlayacak inşallah. inşallah hayırlısı ile tez zamanda yavrucuklarımıza kavuşuruz

canım hoşgeldin yeni yıl deyince hepimizin içinde bir umut oluyor nedense:116: zor süreçlerden geçmişsin gerçekten, belirsizlik ve beklemek insanı gerçekten psikolojik olarak etkiliyor.. korkma canım hayırlı olan zamanda gelecek inşallah bebeğin.. bu zaman neden yeni yıl olmasın:116:seni de listeye ekleyecektim ama bat tarihini yazmamışsın

Son düzenleme:

bende de bu ay acayip bi şişlik var karında. taa mideme kadar şişim
canım ben bu ay pek değerlendiremedim yumurtlama günlerini. akışına bıraktım anlayacağın.
illa herşeyimiz aynı olcak senle peracım yaa

arkadaslar haber vereyim istedim kan testi yaptirdim bugun 115 ciktiii......
canim kasik agrimm vardi belimde agriyordu bugun 33gunum ama agrim yok yani arada agriyor belim ve kasigim bir de bugun akintim basladi

Teşekkürler canım.
bak ne güzel hcg değerin yüksek gelmiş. 2 gün sonra tekrarla bence.

kızlar benim de kırmızılarım teşrif ettiler.. her ay aynı heyecan ve sonrasında hüsran, ben şimdiden yoruldum:111: bakalım bu ay ve yeni yıl uğurlu gelecek mi:)
28
ankara
bat 15 ocak

adetmi oldun kız.senden umutluydum bu ay

2 yılda 3 düşük ve pko lusun.gayette çabuk olmuş canım bende 16 aydır istiyorum hiç gebelik olmadı.pko var.

hamilelikten önce ve hamileliğin ilk ayları mutlaka kullanmak gerekiyor folic plus ı tercih edebilirsin senin ve bebegin omurga ve beyin gelişimi için bence önemli

Merhaba arkadaşlar bende sizler gibi bebek hasretiyle bekleyenlerdenim listeye benide ekleyebilirsiniz ama çok sık giremiyorum nete, hikayem şöyle: 6 yıldır bebek için bekliyorum sebepsiz infertiliteyiz eşimde de bende de sorun yok ama olmuyor, klomenler yumurta takipleri, aşılamalar ve bir kez tüp bebek denedim , tüp bebek dışında hiç pozitif sonuç almadım ancak o da dış gebelik oldu ve çok zor günler geçirdim bu arada pek çok bitkisel kürler de denedim tabi. Şimdi dinlenmedeyim sadece dua ederek bekliyorum meryem suresi okuyorum 41 gün süreli. Normalde ankara da yaşıyorum ancak eşimin görevi nedeniyle bir süreliğine Almanya da yaşayacağım. Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar bağışlasın, sonuçta imtihan dünyası inşallah sabrımızın karşılığını Allah boş bırakmıcak bizimde kucaklarımızı doldurur inşallah.
Listeye eklerseniz benide mutlu olurum, 6 yıl yani 72 ay oldu bekleyeli, beklenen adet tarihim 28 aralık, ama her zamanki gibi bütün adet belirtilerim mevcut, bakalım kısmet belki 2013 hepimiz için sürpriz yılı olur.

inşallah 2013 bize şans para puş degilde bebeklerimizi getirir sabırlı olmak zor ama sabredelim ve yinede hamd olsun diyelim

Eşinde mi ameliyat oldu? Yükselen sperm sayısı düşmez cnm merak etme sen? Yumurta geliştirici ilaçlar var sanırım hem:26:

Yok perim ameliyat olmadi..nebilleyim doktor diyor eyer hareket dusukluyune sebeb olan etken aradan kalkmadiysa bu yukselis gecicidir.tekrar duse bilir..ama biz hic sebeb aramadik..oyle tahlil soniclari ve ilaclar..bilmemki..dusmez dimi?

Insallah 2013 size mutlulugunuzu verir

Mrb kizlar,nabersiniz? Cogumuz yumurtlama zamanini atlatmisizdir diye tahmin ediyorum,simdide sirada abidik gubidik belirtiler uydurarak bati beklemekte :) Ben gecen dusukle sonlanan gebeligimde yumurtlamadan bikac gun sonra kasik agrilari yasamistim ve dollenmeye yormustum acikcasi. Sonra dayanamayip 3. Haftada kan testiyle ogrenmistim hamile oldugumu :) simdi tekrar ayni agrilari yasiyorum,yani agri dediysem kasilma batma gibi bisey.. bende son durum bu,umarim buay yine hamile kalirim ve sorun yasamadan kucagima alabilirim mercimegimi :) sizde durumlar nasil? Ozellikle bati yakin olanlar neler hissediyoooo?

nasılsın iyimisin canım?

iyiyim canım merak etme ilk şoku atlattım mesajını şimdi okudum canım bu arada... çooookkk sağol dicem, benim iyi kalpli arkadaşım sen nasılsın? çiko napıyo pıt pıtı duydun mu imzanı eklemişsin hayırlı olsun tatlım:) gelişmeler neler?

sen iyi olmasaydın bende iyi olamazdım akıllım o senin iyiliğin yani ben iyiyim canım sağol gelişmeler şöyle; geçen perşembe randevum vardı sağolsun doktor ( daha önceden 3 kez daha görüşmüştüm kendisiyle hatta 6-7 hafta gibi gel o zaman bakarız kalp atışına demişti) satımı sordu hımm 6 hafta 5 günlük bu hafta değilde bidahaki hafta gelirsiniz o zaman bakarız dedi yanımda eşimde var kibar bi şekilde 6 haftada görünmezmi yani dedi napsın kocişimde dumur oldu doktorun yaptığına
yok bidahaki hafta bakarız diye kestirip attı folık asit kullan b12 de al dedi kan ve idrar tahlili istedi bende üstelemeden çıktım ama o kadar moralim bozuldu ki ... tahlilleri verdim eve kös kös döndüm evde 4-5 gündür babamla eniştem vardı ( eniştemin küçük bi ameliyatı vardı bu arada onları ağırlamakla uğraşıyorum onunda ameliyatı tahmin ettiğimiz gibi çıkmadı spinal anestezi olmayınca genel anesteziye falan dönmüşler . öyle stresli bi haftaydı yani) eşim napalım diye düşünüyo yani çözüm belli özele gidip baktıracaktım artık ama bizim durumumuzdaki birine yapılan bu muamele ister istemez beni çok üzdü. randevuya gitmeden önce dirseklerimde kaşıntı vardı ( döküntüler şeklinde ) kaşımamaya çalıtım soğuk su ile yıkadım falan neyse sona üstüne bunlar olunca çok üstelemedim.akşam babamı ve eniştemi uğurladık ben yine kaşınıyorum ama elimden geldiğince kaşımamaya dikkat ediyorum sonra soğuk bi duş alıp uyumak için uğraştım bi ara uymuşum uyandım manyak gibi kaşınıyorum dedim gidiyim yine duş alayım ama gözlerim açılmıyor yeni uyandımya ondan oldu diye hala zorluyorum açmaya sonra aynaya baktım gözler kapanmış balon gibi tüm vücudum kıpkırmızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…