Yeni yılda bebek sahibi olmak isteyenler(2013)

kız bebek mi istersiniz, erkek bebek mi? :)

• Ankete Katılan
    129
  • Anket Kapalı .
canım testın ne olsugunu bılmıyorum ama hayırlı sonuc larsın İNŞALLAH sperm sayısı testı gıbı bı seymı

Sperm sayımı yaptırdık canım onun sonucunu bekliyoruz.Ovulasyon testi aldığın zaman adet döngüne göre ne zaman yapman gerektiği kullanma klavuzunda yazıyor.Mesela ben 28 günde bir adet oluyorum.12. günden itibaren yapmaya başlıyorum.Sabah kalktığın zaman ilk idrarınla olmayacak.Testi yapmadan 2 saat önce sıvı alımını azaltman gerekiyor ve son 4 saatte idrarını tutman lazım canım.Her gün aynı saatte yapman gerekiyor birde.Ben bu ay 14.gün çift çizgiyi gördüm.

canım stres olma hiç, inşallah iyi çıkar

canım benim batım 1 ocak yani senden 2 gün önce olmasına rağmen belli olmaz daha seninki nasıl belli olsunşu an daha yeni yumurtlama dönemindesin battan geri 14 saydığında bugün senin yumurtlama günün... çalışmaya devam et...

Son düzenleme:

canım kabul yumurtlama günüm ama benden öle yumurta akı gibi bişi fln gelmedi :Sben bu ay üşüttüm kasıklarım ağrıyo ama ondanmı yumurtlama günüm olduğu içinmi bilemedim gitti
benide eklermisinn
bat 3 ocak
yaş 23
deneme 1 ay

Son düzenleme:
kızlar bende düşük yaptım 8 ay önce nedeni belli değil bebek gelişemiyodu acaba kan pıhtılaşması falan mı oldu coraspirin kullansam mı şimdi hamile bile olsam bi zararı olurmu bi zararı warmıdır çok merak ediyorum :)) bi bilgisi olan yazarsa sewinirm..

kızlar benim de kırmızılarım teşrif ettiler.. her ay aynı heyecan ve sonrasında hüsran, ben şimdiden yoruldum:111: bakalım bu ay ve yeni yıl uğurlu gelecek mi:)
28
ankara
bat 15 ocak

doktora danışmadan kullanmamanı öneririm canım çünkü aspirin o kadar masum bi ilaç değillllll
hamile olduğunu mu düşünüyosun şu an?

Pihtilasma sorunu olanlar gebelikleri boyunca coraspin kullanırlar ama doktor kontrolünde kullanılması gereken bir ilactir. Doktoruna danışmadan kullanma canım olur mu.
İlacin bebeğe zararı yok ama gebeliğin son haftalarında kullanılmaz
Benden bu kadar :)

evet yasamim arkadaşım belirtilerin var mıydı? benim de dünden beri kasığım ağrıyo atlanta yine.. ama psikolojiktir diye avutuyorum kendimi.. adet belirtilerim erken başladı sanırım...

Canım bu yazdığını okuduktan sonra bende de kasık ağrısı başladı bak :)
İnsallah psikolojik değildir

doktora danışmadan kullanmamanı öneririm canım çünkü aspirin o kadar masum bi ilaç değillllll
hamile olduğunu mu düşünüyosun şu an?
tşkler cnm... her ay düşünüyorum hamile olduğumu ama olmuyo :)) aklıma bişe takıldımı hemen yazıyorum bugünde acaba pkolumuyum die düşündüm :) adetim gayet düzenli ama tüylenme falan war ... tatlıyı hep yerim çok sewerim :)) 4 kilo falan fazlam war belirtileri araştırdım da bunlarda belirtiyniş bilemedim yani :))
tşkler canımm sağoll werdiğin bilgi için :)

arkadaslar haber vereyim istedim kan testi yaptirdim bugun 115 ciktiii......
canim kasik agrimm vardi belimde agriyordu bugun 33gunum ama agrim yok yani arada agriyor belim ve kasigim bir de bugun akintim basladi

canim kasik agrimm vardi belimde agriyordu bugun 33gunum ama agrim yok yani arada agriyor belim ve kasigim bir de bugun akintim basladi

gözün aydınnn cnmm darısı başımıza allah sana sağlıklı hamilelik nasip etsin inşş....

ne zamandır istiyodun cnm ....

cok oldu cani yaaa bundan 1.5yil once dusugum oldu onun oncesi de var tabiii cok oldu 2yili askindir bebek icin ugrasiyoruz 3 kere klomen tedavisi gordum catlatma ignesi oldum...
sonra bir kac ay ara verelim dedim doktoruma sonra tedaviye devam edecekti ama allaha sukur gerek kalmadi...bebegim geldi sonunda insallh simsiki tutunur bana da kucagima da alirim

her işte bi hayır wardır cnmm allah gönlüne göre wersin inşşş... aminn canım benimm aminn allah ikinizide eşinide korusunn :))

Canım bu yazdığını okuduktan sonra bende de kasık ağrısı başladı bak :)
İnsallah psikolojik değildir

ehehehehhheeee inşallah bu ağrıda benim etkim yoktur atlantam, benim ağrım geçti ama bu kez de karnım şişiyo, gaz var gibi.. batımız aynı ya, çalışmaları durdurdun mu, yumoş günüm geçti bence ama ne yapsam:26::26::26:

Son düzenleme:

oh ne güzel, tahlille de tescillendi maşallah yasamimcım peki yerleşirken ağrı sızı lekelenme hissettin mi?:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…