- Konu Sahibi perakedisi
-
canım testın ne olsugunu bılmıyorum ama hayırlı sonuc larsın İNŞALLAH sperm sayısı testı gıbı bı seymı
kıslar ovylasyon testı yapmanın belirli gunleri varmı
canım stres olma hiç, inşallah iyi çıkarKızlar güzel bir hafta sonu geçirmenizi diliyorum :) Az önce hastaneden geldik.Spermiogram testi yaptırdık saat 16.00 da sonucu almaya gidicez.Ne olur dua edin kızlar sonuç iyi çıksın.İnanın çok tedirginim ve sizden başka bu konuyu paylaşabileceğim kimse yok.
slm kızlar bende yeni üye oldum size bişi sorucam ben dün gece test yaptım ve test 2. çizgide bekleyerek devam etti ve 2. çizginin orda boşluk oldu ve başta çizgi var gibiydi sonra çizgide kayboldu. sonra 1. çizgide yavaş yavaş belirdi hatta ondada boşluk oldu oda sonrada belirdi diyebilirm sizce test yanlışmı? kan testi yapmama gerek yoktur heralde dimi ? :S bu aralar beliim ve kasıklarımda çok ağrıyo hatta adet olcakmışım gibii karnım çok fena ağrıyoo :S benim bat 3 ocak bu kadar erken belli olurmu ?
oy amma uzunmuş :) beni de ekler misiniz acaba izmirden güldeniz efenim beklenmeyen tarihim 01 01 2013
kızlar merhaba.ben de aranıza katılmak istiyorum.
yaş 26
şehir eskişehir
bat 12 ocak
deneme süresi 4.ay (2. ayda kimyasal gebelik yaşadım.)
canım benim batım 1 ocak yani senden 2 gün önce olmasına rağmen belli olmaz daha seninki nasıl belli olsunşu an daha yeni yumurtlama dönemindesin battan geri 14 saydığında bugün senin yumurtlama günün... çalışmaya devam et...
doktora danışmadan kullanmamanı öneririm canım çünkü aspirin o kadar masum bi ilaç değillllllkızlar bende düşük yaptım 8 ay önce nedeni belli değil bebek gelişemiyodu acaba kan pıhtılaşması falan mı oldu coraspirin kullansam mı şimdi hamile bile olsam bi zararı olurmu bi zararı warmıdır çok merak ediyorum :)) bi bilgisi olan yazarsa sewinirm..
kızlar bende düşük yaptım 8 ay önce nedeni belli değil bebek gelişemiyodu acaba kan pıhtılaşması falan mı oldu coraspirin kullansam mı şimdi hamile bile olsam bi zararı olurmu bi zararı warmıdır çok merak ediyorum :)) bi bilgisi olan yazarsa sewinirm..
evet yasamim arkadaşım belirtilerin var mıydı? benim de dünden beri kasığım ağrıyo atlanta yine.. ama psikolojiktir diye avutuyorum kendimi.. adet belirtilerim erken başladı sanırım...
tşkler cnm... her ay düşünüyorum hamile olduğumu ama olmuyo :)) aklıma bişe takıldımı hemen yazıyorum bugünde acaba pkolumuyum die düşündüm :) adetim gayet düzenli ama tüylenme falan war ... tatlıyı hep yerim çok sewerim :)) 4 kilo falan fazlam war belirtileri araştırdım da bunlarda belirtiyniş bilemedim yani :))doktora danışmadan kullanmamanı öneririm canım çünkü aspirin o kadar masum bi ilaç değillllll
hamile olduğunu mu düşünüyosun şu an?
tşkler canımm sağoll werdiğin bilgi için :)Pihtilasma sorunu olanlar gebelikleri boyunca coraspin kullanırlar ama doktor kontrolünde kullanılması gereken bir ilactir. Doktoruna danışmadan kullanma canım olur mu.
İlacin bebeğe zararı yok ama gebeliğin son haftalarında kullanılmaz
Benden bu kadar :)
arkadaslar haber vereyim istedim kan testi yaptirdim bugun 115 ciktiii......
canim kasik agrimm vardi belimde agriyordu bugun 33gunum ama agrim yok yani arada agriyor belim ve kasigim bir de bugun akintim basladi
gözün aydınnn cnmm darısı başımıza allah sana sağlıklı hamilelik nasip etsin inşş....
sagol canim allah razi olsun...insallh sizlerin de gelir en yakin zamanda bebisleriniz
ne zamandır istiyodun cnm ....
cok oldu cani yaaa bundan 1.5yil once dusugum oldu onun oncesi de var tabiii cok oldu 2yili askindir bebek icin ugrasiyoruz 3 kere klomen tedavisi gordum catlatma ignesi oldum...
sonra bir kac ay ara verelim dedim doktoruma sonra tedaviye devam edecekti ama allaha sukur gerek kalmadi...bebegim geldi sonunda insallh simsiki tutunur bana da kucagima da alirim
Canım bu yazdığını okuduktan sonra bende de kasık ağrısı başladı bak :)
İnsallah psikolojik değildir
arkadaslar haber vereyim istedim kan testi yaptirdim bugun 115 ciktiii......
canim kasik agrimm vardi belimde agriyordu bugun 33gunum ama agrim yok yani arada agriyor belim ve kasigim bir de bugun akintim basladi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?