- Konu Sahibi perakedisi
-
- #2.421
canım buunde sancım var anlayamadım bı turlu:26::26:[/QUOTbat
bat nezamandı tatlım benım 15 subat bugün benımde sol kasığımda iğne batıyo gibi kısa ama keskın sancım var ve akıntım var baya sanırım yumurtlama zamanın yaklastığı için senın de ondan olabilir tatlım değerlendir bence :)))
canım buunde sancım var anlayamadım bı turlu:26::26:[/QUOTbat
bat nezamandı tatlım benım 15 subat bugün benımde sol kasığımda iğne batıyo gibi kısa ama keskın sancım var ve akıntım var baya sanırım yumurtlama zamanın yaklastığı için senın de ondan olabilir tatlım değerlendir bence :)))
canım 18 ınde oldum 26 sında bıttı ıste yumurtlama ıcın erken normalde ama ısde kafam karıstı
canım 18 ınde oldum 26 sında bıttı ıste yumurtlama ıcın erken normalde ama ısde kafam karıstı
8 gün mü sürdüüüü... offff nese tatlım bat tarihin ne zaman acaba erken yumurtlama tarihin mı var kı belirtilerin sankı ona işaret akıntı durumın nasıl tatlım o bence ii bir gösterge
aynen tatlım ben de bütün yöntemleri denedim yaaaa ne olur bu ayy olsunnnn gerçektennnnn geçen kandilde de hem kendime hem size aslında tüm isteyenler dua ettım Allah bizi bi mucize ile ödüllendirsin dilerim :)))) bence bi kadının doğurması tam anlamı ile bi mucizeeeee :)))))))
ne o kızz fönünn duruyomuusen üşüttüünn heralde cancağzımm nişan falan demiştinn o zaman üşütmüşündür büyük ihtimal
kızlar bende çok fenayımm bademciklerim şiştii bidekasıklarımda ağrıı varr çok kötüyhüm yaa
8 gün mü sürdüüüü... offff nese tatlım bat tarihin ne zaman acaba erken yumurtlama tarihin mı var kı belirtilerin sankı ona işaret akıntı durumın nasıl tatlım o bence ii bir gösterge
canım benım hep 8 gun surer zaten ya akıntı koyu bole
bende size katılabilirmiyimm ??
hoşgeldinnnnnnn tatlım :)
hoş buldumm.. hemen olaya giriyim ; geçen yıl şubat ayında 6 haftalık düşük yaptım . ara verdik 2-3 aydır tekrar deniyoruz ama henüz sonuç alamadık geçen ay soğan krü yaptım bu ayda incir yapıyorum umutluyum ama bakalım inş. umudum boşa çıkmaz biraz da fazla takıntılıyım herşeyden belirti arıyorum ne kadar tamam bu ay takmıcam desemde
hoş geldın canım
burcuşş nerelerdesin hatuuun
hee fon duruyorrrr canım usuttum mu acaba:26:
canımm bencee senn ayaklarınıı sıcakk tutt bidee sıcakk su torbasıı yapp
canım bebık topıklerınde gezıyom gordugun gıbı senın hamıslık belırtılerın neydı anlatsana azcuk bıde mayhosum nedıycem sna adetım bıtelı 4 gun oldu bend eacayıp sancı var bıde akıntı acaba erken yumurtluyo olabılrmıyım?
ole yapayım en ıyısı ama calışmada yapmak lasımm ayyy kafam karman corman nezmn gelecek bu bebek yaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?