Yeni yılda bebek sahibi olmak isteyenler(2013)

kız bebek mi istersiniz, erkek bebek mi? :)

• Ankete Katılan
    129
  • Anket Kapalı .

ne o kızz fönünn duruyomuu sen üşüttüünn heralde cancağzımm nişan falan demiştinn o zaman üşütmüşündür büyük ihtimal

kızlar bende çok fenayımm bademciklerim şiştii bidekasıklarımda ağrıı varr çok kötüyhüm yaa

Son düzenleme:

Aynenn canm ben de dua ettim bol bol her vakit namazımdan sonra da dua ediyorm cnm... döllenme olayını izledim geçen gün internetten.. Rabbim nasıl bir mucize ile birleşiyor o sperm ve yumurta... nasıl ince bir nizam... şaşılacak şeyy.. ne diyim... Rabbim bize de nasip etsin nolur Allah'ım kimsenin kucağını boş bırakma ...:116:

hoşgeldinnnnnnn tatlım :)

hoş buldumm.. hemen olaya giriyim ; geçen yıl şubat ayında 6 haftalık düşük yaptım . ara verdik 2-3 aydır tekrar deniyoruz ama henüz sonuç alamadık geçen ay soğan krü yaptım bu ayda incir yapıyorum umutluyum ama bakalım inş. umudum boşa çıkmaz biraz da fazla takıntılıyım herşeyden belirti arıyorum ne kadar tamam bu ay takmıcam desemde

hoş geldın canım

benim hamilelik belirtilerimle regl belirtilerim hemen hemen aynıydı canım göğüs ağrısı,şişkinlik,bel ağrısı,baş ağrısı,kasıklarda batma bunları her ay yaşardım

bariz fark 2 kavanoz turşu yemiştim normalde tatlı yerdim reglde ama busefer turşu yedim batıma yakın

bir de acaip ayak üşümesi vardı ağustos ortasında ayaklarımı ısıtamadım

ama en en en belirgini ben hissetmiştim hamile olduğumu içime doğdu emindim batım 5 gün geçti hala test yapmamıştım biliyodum çünkü anneler hisseder bak görüceksin

bu arada erken yumurtluyo olabilirsin ben sana ne dedim reglin biter bitmes çalışmalara başla gün aşırı çünkü bu yumurtanın işi hiç belli olmuyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…