- Konu Sahibi perakedisi
-
- #2.441
evett çalışmayıı sakın unutmaa bidee napmıyoruuzzzz streess yapmıyoruzz yoksaa gelmezz bebişlerr :)
Kıslar ben kacıyorum yarın gelın lutfen destege ıhtıyacım var myhos beste kıslar hepıcıgınızı opuyorum
tamam yavrum sen biraz bunalmışsın yarın konuşalım bende öptüm seni
aynen aynen 8 ay yapmadığım şey kalmadı 9. ay koyverdim bebiş geldi stres yok
ya ben de su sıralar bi değişiğim bi saat iyi ve olumlu sankı içime polyanna kaçmış bi saat alabildiğine karamsar ve kötü(( yaaa stresssss oldum kızlarrrrr aslında olumlu bı insanımdır ama bu sıra garip duygular içindeyim :)))
bu duygular zaman zaman oluyor ah ben ne ağladım sanki hiç olmayacakmış gibi hissettim
hamile kalmam imkansızmış gibi düşündüm...ama yinede her reglden sonra silkinmeye çalıştım hep bi umut ışığı doğdu içime
yeniden kalktım yeniden düştüm...sanki kimse beni anlamıyordu işe gidip gelmek bile zulüm geliyodu artık... yinede içimde biyerlerde o tomurcuk yeşeriyodu
okadar iyi anlıyorum ki...ama inanın o gün gelicek hepiniz için (bunu diyenlere de çok kızıyordum doğru zaman doğru zaman diyenlere doğru zaman ne zaman diyesim geliyodu o zaman yazılmış inanın)
kimse benimle konuşmuyo gidiyom ben
kesinlikle öle ben de senin gibi düşünüyorum en iyisi kendi kendini telkin etmek sadece sabırsızım ve bununla basa cıkmak zor oluyo aslında her konuda böleyım hele bebiş konusunda 2 katı sabırsızım :)
suan calışmalar tam gaz devam bat 15 subat :)
gitme canım nere gidiyosun bakayım konusalım ne istersen gel :)
konuşalım bende rahatlıyım biraz çok stresliyim içinize benim gibi soğan incir ne buşlursa yapan var mı? sorada adeti yaklaşınca ay hamilemiyim acaba die düşünmeden edemeyen ? sora adet olunca bahane uyurup eşine sataşıp ağlayan ? mesela şuan takmıyomuş gibiyim biraz rahatım ama adet tarihim yaklaştıkça kara bulutlar toplanıyo içime
zaten belli bir süre sonra sana senden başka fayda sağlayacak kimse olmadığını anlıyosun
hayırlı zamanda gelsin bebişin inşallah ne kadar zamandır istiyosun canım? belli herhangi bir sorun varmı
konuşalım bende rahatlıyım biraz çok stresliyim içinize benim gibi soğan incir ne buşlursa yapan var mı? sorada adeti yaklaşınca ay hamilemiyim acaba die düşünmeden edemeyen ? sora adet olunca bahane uyurup eşine sataşıp ağlayan ? mesela şuan takmıyomuş gibiyim biraz rahatım ama adet tarihim yaklaştıkça kara bulutlar toplanıyo içime
canım ben kür falan denemdim ama bu topikte deneyen arkadaslar var senın yasadıkların cok normal hayatım aynı seylerı ben de yasıyorum her ay yenı bır umut oluyo tabı kırmızıları görmek kötü ama unutma o kırmızılar bızım umut etmemızı sağlıyo ben tiroid hastası olduğumu 8 haftalık düşük yaptıkken sonra anladım tedavı görüyorum ve suan her ay hesap kıtap halındeyım :) yanlız değilsin inan bana ne kadar zamandır beklıyosun denıyosun tatlım var mı sıkıntılı bı durumun ??
haşimato hastasıyım canım 8 haftalık düşük yapınca anlasıldı durum ilaç kullanıyorum ilk gebeliğim ilk denemde olmustu ama sonuç düşük olduğu için cok yıprandım şimdi bu 3. denem olacak bakalım hayırlısı olsun ve sağlıkla insallah kucağıma alayım tüm isteyenler gibi :)
uzun zamandır yoktum kızlar bebeklerim beni bıraktı minik kalpleridurdu ve kürtaj olmak zorunda kaldım tekrardan kucagıma alamadan uçup gittiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?