Yeni yılda bebek sahibi olmak isteyenler(2013)

kız bebek mi istersiniz, erkek bebek mi? :)

• Ankete Katılan
    129
  • Anket Kapalı .
Merhaba arkadaslar..topik yeni acildiginda yaizmisdim simdi bi bakiyorum mashallah hamisler dolub tasmis.size bi sorum olacak hanimlarrrr..yardim edin. ben 3aydir esimden ayriydim, bu ay adetimden 9gun once bulusduk..aslinda pko hastasiyim pek kendiliyinden yumos buyumez.. gelelim sadede simdi adetime 9gun kala dondum esimin yanina ( yurt disinda yasiyiyoruz ) 9 gun sonra adet oldum, simdi de adetim 12 gun var. ovulyasyon bilmem yumos gelisme donemini bile gecdim..ama benim 10gundur yani yumos buyume merhalesinden taa onceden bugune kadar her iki yumurtaliklarim kasigim, belim cok agriyor, su an adet olacakmisim gibi his var..sizce bi bir hamilelik belirtisi ola bilirmi? yoksa hani ayipdir soylemesi 3aydir esimle ayiriydim, bulusduk die rahmim bi tepkimi veriyor oyleesine hmm???

Perimmm benide benide ekleee..17ci ayyyim denemem..ve baaat 12i subat )) hadi hayirlisi gelmesin o bat yerin dibine batsin ))))

uzun zamandır yoktum kızlar bebeklerim beni bıraktı minik kalpleri durdu ve kürtaj olmak zorunda kaldım tekrardan kucagıma alamadan uçup gittiler

Tatlım çok geçmiş olsun
bende bu durumu yaşamıştım, gerçekten zaman en iyi ilaç!
patolojiye gönderdiniz mi? veya pıhtılaşma problemin varmıydı?
ben ilk olduğu için patolojiye göndermemiştim ama sonra pişman oldum. daha sonra yaptığım bir testte pıhtılaşma ile ilgili ufak bir sorun çıktı.
Rabbim tez zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin.

slm kızlar bende hamiş olmak isteyenlerdenim 8 aylık evliyim evliliğimizin başında istiyoduk bebek ama 2 aydır yoğun istediğimiz için geçen ay doktora gittim çeşitli hormon tahlilleri yapıldı adet düzensizliğim olduğu için. yumurta rezervim iyiymiş ama progesteronuma bakıldı ve düşük çıktı. yumurtlama tembelliği var yani. adet olunca gel dedi yumurtlamam için ilaç vericek takip edicek ve iğneyle çatlatıcaz cinsel ilişki takvimi oluşturacaz dedi umarım bu ay olur gerçekten çok istiyorum bebek sahibi olmak. ( not: sol yumurtalığım daha once kistik kitle sonucu alındı bu yüzden biraz sabırsızım )

uzun zamandır yoktum kızlar bebeklerim beni bıraktı minik kalpleri durdu ve kürtaj olmak zorunda kaldım tekrardan kucagıma alamadan uçup gittiler

Ay tatlım ya çok üzüldüm.çok çok geçmiş olsun.
Yaranı deşmek istemem ama sorun neydi peki.
Rabbim şifa versin canım.

inşallah çok beklemezsin.. allah sabrımızı arttırsın.. bende 2,5 sendir bekliyorum.. bilinen bi rahatsızlığımız yok.. gelecek ay yumurtlama takibine başlicam.. allah hakkımızda hayırlısını versin..

Rabbim gönlüne göre versin.
pko lumusun.

2.5 sene oldukca uzun bir süre.
gerekli tüm testler yapıldımı.bazen drlar olmıycak şeyleri gözden kaçırabiliyorlar.
inş. tez zamanda Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin

canım 2.5 yıldır çocukmu istiyosunuz. tedavi görmedinmi hiç uzun bir süre çünkü

inşallah canım allahım isteyen herkese nasip etsin burda takip ettiğim kadarıyla ilk tedavide başarı biraz azmış. yada düşükle sonuçlanıyomuş bundan korkuyorum birazdan

inşallah canım allahım isteyen herkese nasip etsin burda takip ettiğim kadarıyla ilk tedavide başarı biraz azmış. yada düşükle sonuçlanıyomuş bundan korkuyorum birazdan

amin canım.
yumurta tembelliği mi düşükle sonuçlanıyormuş. bilemiyorum tatlım.eğer öyle bir risk varsa düşüğü önleyici ilaçlar verirler.
sıkıntı yapma kendine.
güzel düşün...

klomen tedavisiyle yada buna benzer ilaç tedavisiyle yumurtalar hormon yüklemesiyle çalıştırılıyoya sonra iğne ile çatlatılıyo bunun sonucunda ilk denemelerde başarısız olunabiliyomuş. sağlıksı bebek olma ihtimalide oluyomuş bu yüzden düşükle sonuçlanabiliyomuş. ama ilk tedavide bile hamile kalıp güzel hamilelik geçirenlerde varmış. inşallah ben iyi tarafta olabilirim. :)

senin bebeğin varmı canım yoksa sendemi tedavi görüyosun

malesef bebeğim filan yok.
Rabbim nasip eder inş. tüm isteyenlere de bana da...
ben pko hastasıyım.yumurtalıklarda tembelleşme.
buna bağlı olarak hormon bozuklukları mevcut.
hipofizdeki mikroadenom sebebiyle prolaktin hormonumla savaşıyorum :) prolaktin yüksekliği
şimdilik sadece progestan kullanıyorum.3 ay denedim olmadı.bu ay dinleniyorum.
Rabbim herkese şifa versin.

2.5 sene oldukca uzun bir süre.
gerekli tüm testler yapıldımı.bazen drlar olmıycak şeyleri gözden kaçırabiliyorlar.
inş. tez zamanda Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin

şaka gibi zaten.. şu ana kadar gittiğim dr um yumurtlama takibi bile yapmadı.. yozgatta yaşıyorum iş gereği.. yozgatta çok fazla kadın doğumcu yok.. tek tük..bu ay doktora gidip yalvarıcam yumurtlama takibimi yapsın diye.. hayır hiç bi tedavi görmedim maalesef..

hayırlısı olsun canım o kadar detaylı bilmiyorum.
yinede kötü düşünüp strese sokma kendini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…