- Konu Sahibi perakedisi
-
- #2.481
şaka gibi zaten.. şu ana kadar gittiğim dr um yumurtlama takibi bile yapmadı.. yozgatta yaşıyorum iş gereği.. yozgatta çok fazla kadın doğumcu yok.. tek tük..bu ay doktora gidip yalvarıcam yumurtlama takibimi yapsın diye.. hayır hiç bi tedavi görmedim maalesef..
canım doktorundan klomen istesene bu ilaçla hamile kalan çok bayan var herşeyin normalse zaten bence iste doktorundan
şaka gibi zaten.. şu ana kadar gittiğim dr um yumurtlama takibi bile yapmadı.. yozgatta yaşıyorum iş gereği.. yozgatta çok fazla kadın doğumcu yok.. tek tük..bu ay doktora gidip yalvarıcam yumurtlama takibimi yapsın diye.. hayır hiç bi tedavi görmedim maalesef..
malesef bebeğim filan yok.
Rabbim nasip eder inş. tüm isteyenlere de bana da...
ben pko hastasıyım.yumurtalıklarda tembelleşme.
buna bağlı olarak hormon bozuklukları mevcut.
hipofizdeki mikroadenom sebebiyle prolaktin hormonumla savaşıyorum :) prolaktin yüksekliği
şimdilik sadece progestan kullanıyorum.3 ay denedim olmadı.bu ay dinleniyorum.
Rabbim herkese şifa versin.
hay allahım ya bak ne kadar sorumsuz insanlar var dimi.bizim geçen aylarımız yıllarımız hayal kırıklıklarımız kimsenin umrunda değil .2.5 ya hu bu boru deil.1 sene normal yollarla olmuyorsa drlar gerekli tedavi için incelerler normal şartlarda.sinir oldum şimdi.
önce tüm hormonlarına baktır. yumurtlama takibi de olmalı bence bu aşamada. o kadar sene herşey normal olsaydı olurdu çoktan.
ama streste yapma şimdi dr a git gel daha çok kasma kendini.
canım doktorundan klomen istesene bu ilaçla hamile kalan çok bayan var herşeyin normalse zaten bence iste doktorundan
başıma gelenleri şöyle anlatayım.. aylarca hormon tahlili yaptırdılar.. tahliller normal dediler.. sonra sağlıkçı bi arkadaşla tahlillere bakarken prolaktinin yüksekmiş allah allah dedi.. dr a sordum böle böle diye aa evet yüksekmiş dedi...
aslında işim gereği de dr a düzenli gidemiyordum.. öğretmenim.. ama bu dönem 3 gün okulum var sadece diğer 2 günü hastaneye ayırdım tamamen.. inşallah gelecek 1-2 ay içinde umutluyum.. aslında bu ay ovulasyon takibini testlerle kendim yaptım ama bakalım hayırlısı...
sorununu bilmeden klomen tedavisine başlanmaz. o sadece yumurta geliştirici bir ilaç sanırım. belki başka bir sorunu vardır.
allahım şifa versin canım sanada bendede prolaktin yüksekliği olabiliyo ama sürekli değil bazen yükseliyo bu arada prolaktin genelde stresli insanlarda yükselirmiş sende öylemisin bilmem ama ben aynen öyleyim :) progestanı progesteronu düzene sokmak içinmi veriyo doktor canım. benim doktorum direk yumurtlamaya yoğunlaştı benim hassasiyetimden dolayı sanırım
başıma gelenleri şöyle anlatayım.. aylarca hormon tahlili yaptırdılar.. tahliller normal dediler.. sonra sağlıkçı bi arkadaşla tahlillere bakarken prolaktinin yüksekmiş allah allah dedi.. dr a sordum böle böle diye aa evet yüksekmiş dedi...
arkadaşımın hiç bir sorunu yoktu canım ve doktor eğer hemen gebelik istiyosan klomen vereyim demiş. ilk kullandığı ay hamile kaldı ve şuanda 7-8 haftalık hamile.çünkü klomenle yumurtlamanı kendin ayarladığın için cinsel ilişkiyi o tarihe getiriyosun ve hamile kalma yüzden artıyo
saolasın. Rabbim herkese şifa versin.
küçük çaplı yüksekliklerden korkma canım. onlar strese bağlı. önemli deil.
benim prolaktin beynimdeki iyi huylu tümör yüzünden yükseliyor.benim elimde olmayan bişey yani.
ben regli olmadığım için verdi progestanı.daha doğru düzgün bir tedavi uyguladığı yok. bunun için dr u değişiyorum. bu ay bu yüzden boştayım :)
inş. tedavinden kısa sürede hayırlı bir sonuç alırsın.
hım.allah allah sorunu yoktu neden doğal yolları tercih etmedi.bi kaç ay denedimi. aylarca klomen kullananlar var genelde pko hastası oluyorlar.
arkadaşınada sevindim Rabbim hayırlısıyla saglıklı dıhhatli kucağınada almayı nasib etsin.
aynen canım doktorunu değiştir. benim doktorum çok ilgili allaha şükür haaa birazda ben herşeyi araştırıp soruyorum doktor o yüzden daha çok ilgileniyo gibi geliyo bana. ben daha önce emarda baktırdım bendede şüphelendiler hipofizde birşeymi var diye allaha şükür bende birşey çıkmadı. benim 1 yumurtalığım yokya o yüzden ben diğerinede birşey olur diye korkuyorum sen kaç yıllık evliydin canım
normalde 9 aylık evliydi akadaşım doktoru kandırmış 1 yıllık evliyiz hiç korunmadık diye doktorda vermiş ilacı canım. inşallah hayırlısıyla kucağına alır bebeğini. bizede allahım nasip eder o günleri görmeyi. ben şimdi adet olmayı bekliyorum dün olmam gerekiyodu olmadım haliyle 15 güne kadar çıkıyo düzensizliğim
daha gitmiycem zaten o doktora.çok araştırıp soruşturmakla pek alakası yok.bazıları hakkıyla işini yaparken bazıları bizi sömürüyor. o kadar. Rabbim öyle insanlarla karşılaştırmasın.
prolaktın kaç çıktı senin.
inş. canım diğeri sağlıklı olur ve en erken zamanda bebeğine kavuşursun
ben 1.5 yıllık evliyim ben. 26 yaşındayım. sen ?
uyanık davranmış arkadaşın
inş tatlım.
bende olsamda olsam yani 15 gün beklerdim sorun deil. :)))
ben ilaçsız olmuyorum neredeyse. :))
bende 8 aylık evliyim canım 26 yaşındayım bende 2 ay sonra 27 oluyorum :) benim prolaktin 17 çıktı canım en son
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?