Yeni yılda bebek sahibi olmak isteyenler(2013)

kız bebek mi istersiniz, erkek bebek mi? :)

• Ankete Katılan
    129
  • Anket Kapalı .

canım doktorundan klomen istesene bu ilaçla hamile kalan çok bayan var herşeyin normalse zaten bence iste doktorundan

canım doktorundan klomen istesene bu ilaçla hamile kalan çok bayan var herşeyin normalse zaten bence iste doktorundan

aslında işim gereği de dr a düzenli gidemiyordum.. öğretmenim.. ama bu dönem 3 gün okulum var sadece diğer 2 günü hastaneye ayırdım tamamen.. inşallah gelecek 1-2 ay içinde umutluyum.. aslında bu ay ovulasyon takibini testlerle kendim yaptım ama bakalım hayırlısı...

hay allahım ya bak ne kadar sorumsuz insanlar var dimi.bizim geçen aylarımız yıllarımız hayal kırıklıklarımız kimsenin umrunda değil .2.5 ya hu bu boru deil.1 sene normal yollarla olmuyorsa drlar gerekli tedavi için incelerler normal şartlarda.sinir oldum şimdi.
önce tüm hormonlarına baktır. yumurtlama takibi de olmalı bence bu aşamada. o kadar sene herşey normal olsaydı olurdu çoktan.
ama streste yapma şimdi dr a git gel daha çok kasma kendini.

allahım şifa versin canım sanada bendede prolaktin yüksekliği olabiliyo ama sürekli değil bazen yükseliyo bu arada prolaktin genelde stresli insanlarda yükselirmiş sende öylemisin bilmem ama ben aynen öyleyim :) progestanı progesteronu düzene sokmak içinmi veriyo doktor canım. benim doktorum direk yumurtlamaya yoğunlaştı benim hassasiyetimden dolayı sanırım

başıma gelenleri şöyle anlatayım.. aylarca hormon tahlili yaptırdılar.. tahliller normal dediler.. sonra sağlıkçı bi arkadaşla tahlillere bakarken prolaktinin yüksekmiş allah allah dedi.. dr a sordum böle böle diye aa evet yüksekmiş dedi...

nasıl yani ya o nasıl bir doktormuş canım tövbe yarabbi... peki prolaktinini düzene sokmak için dostinex verdimi sana o doktor ?

inş. bu ay tutar. Rabbim tez zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin inş.
yumurtlama takibi olunca bi kaç kere dr a gitmen gerekicek. ama inş. bunlara gerek kalmaz.

sorununu bilmeden klomen tedavisine başlanmaz. o sadece yumurta geliştirici bir ilaç sanırım. belki başka bir sorunu vardır.

arkadaşımın hiç bir sorunu yoktu canım ve doktor eğer hemen gebelik istiyosan klomen vereyim demiş. ilk kullandığı ay hamile kaldı ve şuanda 7-8 haftalık hamile.çünkü klomenle yumurtlamanı kendin ayarladığın için cinsel ilişkiyi o tarihe getiriyosun ve hamile kalma yüzden artıyo

tuğçemavi canım özel hastaneyemi devlet hastanesinemi gidiyosun. ben senin yerinde olsam ilk iş doktorumu değiştiririm

saolasın. Rabbim herkese şifa versin.
küçük çaplı yüksekliklerden korkma canım. onlar strese bağlı. önemli deil.
benim prolaktin beynimdeki iyi huylu tümör yüzünden yükseliyor.benim elimde olmayan bişey yani.
ben regli olmadığım için verdi progestanı.daha doğru düzgün bir tedavi uyguladığı yok. bunun için dr u değişiyorum. bu ay bu yüzden boştayım :)
inş. tedavinden kısa sürede hayırlı bir sonuç alırsın.

sorumsuzzz resmen sorumsuz. o tahlillere bakmamış mı.kör değil ya. yada başka bir yeriylemi bakıyormuş... sinirrrr...
kaç çıktı prlk

hım.allah allah sorunu yoktu neden doğal yolları tercih etmedi.bi kaç ay denedimi. aylarca klomen kullananlar var genelde pko hastası oluyorlar.
arkadaşınada sevindim Rabbim hayırlısıyla saglıklı dıhhatli kucağınada almayı nasib etsin.

aynen canım doktorunu değiştir. benim doktorum çok ilgili allaha şükür haaa birazda ben herşeyi araştırıp soruyorum doktor o yüzden daha çok ilgileniyo gibi geliyo bana. ben daha önce emarda baktırdım bendede şüphelendiler hipofizde birşeymi var diye allaha şükür bende birşey çıkmadı. benim 1 yumurtalığım yokya o yüzden ben diğerinede birşey olur diye korkuyorum sen kaç yıllık evliydin canım

normalde 9 aylık evliydi akadaşım doktoru kandırmış 1 yıllık evliyiz hiç korunmadık diye doktorda vermiş ilacı canım. inşallah hayırlısıyla kucağına alır bebeğini. bizede allahım nasip eder o günleri görmeyi. ben şimdi adet olmayı bekliyorum dün olmam gerekiyodu olmadım haliyle 15 güne kadar çıkıyo düzensizliğim

daha gitmiycem zaten o doktora.çok araştırıp soruşturmakla pek alakası yok.bazıları hakkıyla işini yaparken bazıları bizi sömürüyor. o kadar. Rabbim öyle insanlarla karşılaştırmasın.
prolaktın kaç çıktı senin.
inş. canım diğeri sağlıklı olur ve en erken zamanda bebeğine kavuşursun
ben 1.5 yıllık evliyim ben. 26 yaşındayım. sen ?

uyanık davranmış arkadaşın
inş tatlım.
bende olsamda olsam yani 15 gün beklerdim sorun deil. :)))
ben ilaçsız olmuyorum neredeyse. :))

bende 8 aylık evliyim canım 26 yaşındayım bende 2 ay sonra 27 oluyorum :) benim prolaktin 17 çıktı canım en son

uyanık davranmış arkadaşın
inş tatlım.
bende olsamda olsam yani 15 gün beklerdim sorun deil. :)))
ben ilaçsız olmuyorum neredeyse. :))

canım ben evlenmeden önce çok düzensizdim 2-3-4-5-6ay bile olmuştu yani beklemelerim. ama evlendiğimden beri nazar değmesin 15 günü geçmedi daha :)

bende 8 aylık evliyim canım 26 yaşındayım bende 2 ay sonra 27 oluyorum :) benim prolaktin 17 çıktı canım en son

aa bak benden büyükmüşsün
ben ocakta 26 oldum :)))
benim prolaktin şimdi normal 13 e çıkardık çok düşmüştü 0.küsür olmuştu :))
yüksek hali kaçtı onu soruyorum. benim 100 de mr a girdik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…