Yeni yılda bebek sahibi olmak isteyenler(2013)

kız bebek mi istersiniz, erkek bebek mi? :)

• Ankete Katılan
    129
  • Anket Kapalı .
canım ben evlenmeden önce çok düzensizdim 2-3-4-5-6ay bile olmuştu yani beklemelerim. ama evlendiğimden beri nazar değmesin 15 günü geçmedi daha :)

hım maşallah nazar değmesin :)) inş. değişmez iyiye işaret inş. :)
ben evlenmeden öncede 4-5 ayda bir oluyordu hatta daha fazla.
evlendikten sonrada değişmedi.şimdi ilaçsız olmuyor nerdeyse.

hım maşallah nazar değmesin :)) inş. değişmez iyiye işaret inş. :)
ben evlenmeden öncede 4-5 ayda bir oluyordu hatta daha fazla.
evlendikten sonrada değişmedi.şimdi ilaçsız olmuyor nerdeyse.

seninki prolaktinden ama dimi heralde böyle ilaçsız olmaması bana evlilik yaradı heheheh :) ama her ay gebeliği bekleme kötü oluyo geçince 1 haftayı beklemeye başlıyodum. evet canım ben 1 yıl dostinex kullandım o beni düzeltti sanırım

benim pkodan dolayı olmuyor.prolaktini düşürüncede kendi kendine olmadı.
inş. daha fazla beklemezsin.
ben ara ara dostinex kullandım.3 yıl boyunca.
düzenli olmasına sevindim.

benim pkodan dolayı olmuyor.prolaktini düşürüncede kendi kendine olmadı.
inş. daha fazla beklemezsin.
ben ara ara dostinex kullandım.3 yıl boyunca.
düzenli olmasına sevindim.

yani eskisine göre düzenli hiçdeğilse günü gününe olanlara çok özeniyorum gerçekten :) pkoyla hamile kalan çok varmış bence engel değil yani rabbim ne isterde olmaz.

evet canım emara grmeden önce 36 çıktı ilaç verip birşeyler yaptı doktor çok bilmiyorum o kısmını endokrinde oldu bunlar sonra doktor emar istedi emara girdim ama yüzeltiliyomu emara girilirken bilmiyorum yani

hım çok da yüksek değil ama belki doktor bişeyden şüphelenmiştir. temiz çıkmasına sevindim canım.
yüzeltiliyomu derken ? ne demek o o kelimeyi anlıyamadım

evt 87 ocak :))
36 prolaktinle mr a mı girdin

1.5 yıl önce emara girdim ama o arada herhangi bir ilaç filan kullnamadım işte. şimdiki doktorum baktığında 17 çıktı normal dedi. ama adetin 21. günü progesterona baktı 1.01 çıktı ondan başka herşeyim normal çıktı fsh tsh vsvs.

yani eskisine göre düzenli hiçdeğilse günü gününe olanlara çok özeniyorum gerçekten :) pkoyla hamile kalan çok varmış bence engel değil yani rabbim ne isterde olmaz.
valla bende özenmiyor değilim fakat Rabbim böyle nasip etti .
evt pkoyla hamile kalan çok var biliyorum ama senelerce bekleyenide çok. gerekli tedavi uygulanmasına rağmen.
bende şuan umutlu değilim gerekli tedavi uygulandıktan sonra umud edicem artık.
bizimde duamız o yönde Rabbim bizimde yüzümüzü güldürsün inş.

hım çok da yüksek değil ama belki doktor bişeyden şüphelenmiştir. temiz çıkmasına sevindim canım.
yüzeltiliyomu derken ? ne demek o o kelimeyi anlıyamadım

yükseltilipdemi bakılıyo demek istedim :) hehehh. beni doktorum şimdi adetin 2. günü çağırdı rahim açık oluyo diye yumurtama alttan ultrasyonla bakıp ona göre geliştirecek heralde o biraz utandırıyo beni ama meleklerimiz için herşey değer dimi

hımm. sanırım düşük. normal aralığı ne bilmiyorum ama..
inş. onu da düzeltirsin. Hakkında hayırlısı.

senin doktorunu değiştirmen en iyisi bencede çünkü doktor çok önemli biliyosun baksana kadının prolaktini yüksek doktor görmemiş. nerdesin sen ben kocaelideyim

yok yok mr a girerken değerinin yüksek olması gerekmez varsa bişey zaten değerin yüksek olsada düşük olsada orda duruyor eğer bişey varsa
malesef kadın olmak ne zor. bakılmadık yerimiz yok. o haldeyken bile.malesef ama anne olmak zor. bir o kadar muhteşem.

hımm. sanırım düşük. normal aralığı ne bilmiyorum ama..
inş. onu da düzeltirsin. Hakkında hayırlısı.

6-7 arasında olması yumurtlama dönemindesin anlamına geliyomuş canım 10 üzeri olmasıda yumurtlamanın gerçekleştiği anlamına geliyomuş. senin bakıldımı hiç buna

kesinlikle canım allahım isteyen herkese nasip etsin o duyguyu bizede. kucaklarımızı boş bırakmasın. tez zamandaa

senin doktorunu değiştirmen en iyisi bencede çünkü doktor çok önemli biliyosun baksana kadının prolaktini yüksek doktor görmemiş. nerdesin sen ben kocaelideyim

evt yaa milletin isteklerini önemsemiyorlar. sömürüp duruyorlar. o doktor deil sanki bide utanmadan aa yüksekmiş diyor. utanmaz...
aa kız memleketimmm :)))
kime gidiyon dr. ya da hangi hastaneye

6-7 arasında olması yumurtlama dönemindesin anlamına geliyomuş canım 10 üzeri olmasıda yumurtlamanın gerçekleştiği anlamına geliyomuş. senin bakıldımı hiç buna

malesef bende sorumsuz bir doktora rastladığım için bakılmadı hiç bişeye. pkoluyum üstelik. bir bildiği vardır dedik sabrettik ama oyalamaktan başka bişey yapmadı.

evt yaa milletin isteklerini önemsemiyorlar. sömürüp duruyorlar. o doktor deil sanki bide utanmadan aa yüksekmiş diyor. utanmaz...
aa kız memleketimmm :)))
kime gidiyon dr. ya da hangi hastaneye
ben gölcükteyim canım. ailetıpa gdiyorum funda hanım doktorum. sen nerdesin. ben trabzonluyum evlenip geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…