Yeni yılda bebek sahibi olmak isteyenler(2013)

kız bebek mi istersiniz, erkek bebek mi? :)

• Ankete Katılan
    129
  • Anket Kapalı .
ben gölcükteyim canım. ailetıpa gdiyorum funda hanım doktorum. sen nerdesin. ben trabzonluyum evlenip geldim

aaa bak bu olmadı ben karşıdaydım :)) ama bol bol gölcüğün manzarasını seyrettim yıllarcaa.. ah beaa...
ailetıp ı bilmiyorum malesef. ben izmitte doktora gidiyordum konakta da bir funda hanım vardı oydu doktorum.malesef evlenince eskişehire geldim
trabzonun neresinden :)) dur şimdi akrabada çıkmayalım :))

yani pklusun ve doktor önemsemiyo sadece progestanmı veriyo sana ne saçma

kesinlikle çok saçma biliyorum.izmitteki doktorum klomen tedavisi önermişti.
burda bi kaç dr a gittim. en son işte gittiğim doktorda progestanı verdi salladı ğitti.bir bildiği vardır dedim sabrettim ama yok onun keyfinide bekleyemiyecem daha.

funda urarmı ne doktorumun ismi benim. konakta doğum yaptı eşimin kuzeni akademide iyiymiş ama ben doktorumdan çok memnunum hamilelik durumunda eğer hastanedeki oda koşulları filan iyiyse gölcüğü düşünüyorum. trabzon merkezliyim canım. eskişehirde güzel ama :)

benimdi funda salihoğlu sarıcalı.çok kafa bi doktor.çok da iyi.ama çok yoğun.
akademiyede gittim bi doktora ama beğenmedim.sonra konakta funda hamınla kafalarımız uyuştu kaldım bende orda :)
hamilelik olsun da Rabbimin izniyle.planları da yapmışız ne güzel.
ben sevmiyorum eskişehiri.soğukk soğuk .sevmememdeki etkenlerden biride burda kimseyi tanımıyor olmam da olabilir.
çok arıyorum izmiti.
hım sen merkezliymişsin. ben yomra ilçesindendim.

aynen canım doktor var doktor var deneye deneye öğrenecez bizde. inşalah çok iyi bir doktor bulursun

annem yomralı kaşüstünden :) heheh akraa çıkma ihtimalimiz olabilir evet :)) evet soğuk bir şehir baya ama 1 kez geldim güzeldi yani. bende izmitte kimseyi tanımıyorum hep eşimin akrabaları memleketimi çok arıyorum ama ne yapalım gönül sevince herşeye katlanıyo

hehe annene selam :))
çok da bilmiyorum trabzonu yomrayı filan aslında gitsem bi yere gidemem kaybolurum :)
geçensene çok soğuk oldu eskişehirde.hiç görmediğim kadarda kar gördüm.kaldırımlar olduğu gibi buz tutmuş.porsuk çayı dondu fenaydı bu sene öyle değil allahtan çok kar yağmadı hiç değilse :)
ama ayaz oluyo sabahları akşamları filan. bir iki gemeye iyi de burda yaşanmaz diye düşünüyorum. ısınamadım ne yapıyım :)
sende izmitimi sevmiyon :) şehri sevebilmek için tanıdığın kaynaşabileceğin insanların olması lazım :)
ah bee keşkem biz deil de onlar bizim memleketlere geleydi :))

aynen canım aile faktorüde var tabikide ben tek çocugum birde annemden doğru dürüst okurken bile ayrı kalmadım. bu arada geziniyodumda soğan kürüyle ilgili yaılanları okudum. hem hamile kalmak için çok etkiliymiş hemde pkolulara çok faydası varmış canım ben yapmaya karar verdim denesek ne çıkar yani ne kaybederiz. sende denesene

kesinliklee senelerce alıştığın hayatın kardeşlerin annen baban arkadaşların bırak git başka yere.alışması zor.
inş. kafa dengin birini bulursunda çok sıkılmazsın
ben bu ay bitkileri filan deniycektim.adaçayını deniycektim ama onda doğal östrojen mi ne varmış adenomdan dolayı bana iyi gelmiyomuş sanırım.hayıt diye bişey duydum oda hormonları dengeliyor diyorlar ama saç dökülmeside yaşayan bi kaç hişi okudum. vaz geçtim ikisindende.soğan kürünüde duydum ama açıkçası onu yapmayı midem kabul edermi bilmiyorum.ben bu ay stresten uzak durucam.kafamı pek yormıycam.bir daha ki ay gidicem doktora bu yüzden sadece regli olmak için progestan kullanıyorum.şimdi soğan moğan içersem düzelen hormonlarımıda etkiler belki diye korkuyorum. bu yüzden vaz geçtim. bi daha onları normale döndürcem diye uğraşmak istemiyorum ((
inş. sana iyi gelir.

3 gün önce bende doktora gittim bana da pko dedi ve bana da progestan verdi... niye verdiğini de anlamadım

sen de mi :) malesef banada öyle yaptılar bende pkoluyum.3 ay içtim o hapı ama yumurtalarla pek alakası yok diye düşünüyorum progestanın. hormonların filan nasıl dı

valla ben yapıcam canım adet olunca çünkü şimdiye kadar okuduğum yazıda kızlar ilk aylarında hemen hamile kalmışlar hiçbir zararıda yokumş. bir ara yapmıştım bekarken tadı çok iğrenç gelmemişti. 15 gün sıkarım dişimi ne olucak yani tamam karar verdim içiyorum soğanın suyunu heheheh :) şifa niyetine

ne işe yarıyormuş o zmaan. soğan kokmayalım o da kötü olur
ben bu ay denemiycem de belki olmazsa bir daha ki ayy (
her şeyi deniyoruz napalım.
Rabbimde dualarımızı kabul etsin inş. kucağımızı boş bırakmasın.

ne ne işe yarıyomuş tatlım soğan kürümü rahimi temizleyip hamileliğe hazırlıyomuş ve adeti düzene sokuyomuş

ne ne işe yarıyomuş tatlım soğan kürümü rahimi temizleyip hamileliğe hazırlıyomuş ve adeti düzene sokuyomuş

soğan kürü ne işe yarıyormuş dedim açıklamışsın da sağol :))
hım.. benim rahimde bişey yok.yumurtalıklarda kistler var.
ama bilmiyorum ya mecbur kalırsam yaparım. neleri denemiyoruz ki....

kistleride yok ediyomuş tatlım öyle yazmışlar.ir bayanın kisti varmış soğan kürü yapmış ve o ay hem kisti gitmiş hem hamile kalmış

1 orta boy beyaz soğanı ( kırmızı ve mor soğan olmaz ) dörde bölün. önceden kaynatılmış 2 su bardağı klorsuz suya koyarak 5 dakika kaynattıktan sonra içine başka bir şey katmadan öğle ve akşam yemeklerinden önce 1er bardak suyunu için.

Soğan kürünü adet döneminde uygulamanın bir sakıncası yoktur. Ancak, etki bakımından en uygun zaman adet bitiminden en erken 7 gün sonra başlamaktır.

Kür uygulandıktan sonra 2. adetinizi görmeden 10 gün önce tekrar 5 gün veya 7 gün bu soğan suyu kürünü uygulamalısınız.

Uyarı: Bu soğan suyu kürünü 15 günden fazla uygulamayın.

Bu kürü uygulamaya başladığınızda 2. – 3. günden itibaren akıntılarınızın çözüldüğünü ve ne kadar fazlalaştığını hayretle göreceksiniz.

Bu kür erken menopoz , çikolata kisti, 3 cm. den küçük miyomlar, adet düzensizliği ve polikistik over şikayeti olan olan bayanlar için de mükemmel bir çözümdür.Yumurtalıklardaki kisti tamamen ortadan kaldırmaktadır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…