- Konu Sahibi perakedisi
-
- #2.541
1 orta boy beyaz soğanı ( kırmızı ve mor soğan olmaz ) dörde bölün. önceden kaynatılmış 2 su bardağı klorsuz suya koyarak 5 dakika kaynattıktan sonra içine başka bir şey katmadan öğle ve akşam yemeklerinden önce 1er bardak suyunu için.
Soğan kürünü adet döneminde uygulamanın bir sakıncası yoktur. Ancak, etki bakımından en uygun zaman adet bitiminden en erken 7 gün sonra başlamaktır.
Kür uygulandıktan sonra 2. adetinizi görmeden 10 gün önce tekrar 5 gün veya 7 gün bu soğan suyu kürünü uygulamalısınız.
Uyarı: Bu soğan suyu kürünü 15 günden fazla uygulamayın.
Bu kürü uygulamaya başladığınızda 2. 3. günden itibaren akıntılarınızın çözüldüğünü ve ne kadar fazlalaştığını hayretle göreceksiniz.
Bu kür erken menopoz , çikolata kisti, 3 cm. den küçük miyomlar, adet düzensizliği ve polikistik over şikayeti olan olan bayanlar için de mükemmel bir çözümdür.Yumurtalıklardaki kisti tamamen ortadan kaldırmaktadır.
uzun zamandır yoktum kızlar bebeklerim beni bıraktı minik kalpleridurdu ve kürtaj olmak zorunda kaldım tekrardan kucagıma alamadan uçup gittiler
uzun zamandır yoktum kızlar bebeklerim beni bıraktı minik kalpleridurdu ve kürtaj olmak zorunda kaldım tekrardan kucagıma alamadan uçup gittiler
gunaydın herkeslere
günaydın burcuş nasılsın bugün
canım ya umutsuzum ben bu ay sen nasılsın kuzum bebıs nasıl
umutsuzluk yok canım daha çok başındasın ne umutsuzluğu ya delimisin
bu spermle yumurtanın birleşmesi tamamen bir tesadüf düşünsene 30 günde yumurtan sadece 1 gün yaşıyor
hemen kendini karamsarlığa sürüklüyorsun o 1 günü tutturmak zor biraz sabır gerekiyor tatlım benimm doktora gittinmi hiç genel kontrol amaçlı
gittim canım temız cıktı cok şükür ya umutsuzlugum mısafırlerım vardı uzun zamandır sımdı bı annem var ama bu seferde teyzem hastalandı ordayıs 2 gundur akşamları eve yatmaya gecıyoz gec saatte bıd enişan mısan cıktı calışm ayapamadık anlycan o yuzden umutsuzum gercı adetım bıtelı 5 gun oldu:26:
adetin 5 gün geçtiyse şimdi tam zamanları son sürat çalışmaya devam
kafanı kurcalıyorsa bu yumurtlama günleri ovulayon testi kullan tavsiye ederim
gunaydın herkeslere
umutsuzluk bizim en büyük düşmanımız ne olur bu hatayı yapmayalım kızlar ewet hepimiz zaman zamam bu hatayı yapıyoruz ama burda bırbırımıze destek olalım tatlımm içine ferah tut çalışmalar aksayabilir ama en umulmadık zamanlarda gelen bebiş hikayeleri var olan arkadaslar paylassın ne olur bıze de umut olsun :)))
ewet canım cok haklısın zaten ustune gıdıldıkce bı sorun bı bısey cıkıyor:26:
onun için sakin,stres yok umut çooooooooooooooooooook olsun bebişler göbişlerle buluşsun ŞUBAT ayı bizim ayımız olsun :)
canım bı evde kalabılsem yapacamda ya gecen ay takvıme bktım tırt cıktı bıde bu sancılar falan kafamı karıstıryor yumırtlyormyım dıye dusunuyorum ıkıde bır test alıcam sen yapmısmıydın test
biliyosun canım 9. ayda geldi bizim tembel oğlan
ilk zamanlar bilmiyodum yumurtlama günümü kaçırıyoduk
takip ediyordum kasık ağrımdan akıntımdan filan ama tam gününü bulmak zordu tabi sonuç olarak yumurta 24 saat canlı kalabiliyor
sonra 5-6-7. aylarda filan ovulasyon testi kullandım ateşte ölçtüm yumurtlama günümü görmek için
canım ıste gecen ay bende o sancılardan bır hafta arayla 2 kere oldu oyuzden anlayamadım ya :)
ovulasyon testı ne aldın ve nasıl kullandın canım bırde ates olcemeyı nasıp yaptın antırmısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?