- Konu Sahibi perakedisi
-
- #2.561
uzun zamandır yoktum kızlar bebeklerim beni bıraktı minik kalpleridurdu ve kürtaj olmak zorunda kaldım tekrardan kucagıma alamadan uçup gittiler
bende de sancılar akıntılar 5-6 gün sürüyordu o yüzden günü kestiremiyordum kullanmaya karar verdim
fortel marka ovulasyon testi kullandım tatlım biraz pahalıydı ama çok memnun kaldım tam yumurtlama günümde kıpkırmızı görünüyordu
ateş ölçmeyi de adetimin ilk gününde son gününe kadar her sabah aynı saatte dil altından yataktan çıkmadan önce dijital ateşölçerle ölçüyordum
yumurtlama günlerinden ateş düşüyor ozaman çalışmaları sıklaştırıyorsun yumurta çatlayınca da ateş bikaç derece yükseliyor
bunun için de fertilityfrend sitesini tavsiye ederim tatlım her gün ateşini ölçüp oraya gün gün işle ozaman tabloda daha rahat görüp anlayabilirsin
anladım canım cok saol benımde bır kac gun suruyor oyuzden bend ekafa karısıklıgı yaptı ayy bu aralrda ayaklarım buz kesıyor ama benım hep usuyor ayaklarım ovulasyon testı ıcınde her gun aynı saate mı yapıyordun
ovulayon testinin içinde 5 adet çıkıyor canım ateşim düşmeye başladığında kullanmaya başlıyordum sabah ilk idrarımla yapıyordum
hımmm ben arastırıken bıras farklı yazıyordu sabah degılde gunun bellı bı saatınde 2-3 saat sıvı alamdan ve tuvalete cıkmadan yapılyordu ama markası farklıydı belkı ondan degısyordur
huuhuu kızlar napiosunzz içimee sıkıntıı grdii şimdiii hanii ebn yolculuk yaptım yaa ne kanamamm olduu ne bişiyiimm düşük olsa yada kalbi dursaa allah korusun kanamam falan olurr demii yada çok şiddetli bi ağrııı
huuhuu kızlar napiosunzz içimee sıkıntıı grdii şimdiii hanii ebn yolculuk yaptım yaa ne kanamamm olduu ne bişiyiimm düşük olsa yada kalbi dursaa allah korusun kanamam falan olurr demii yada çok şiddetli bi ağrııı
önmli olan 4 saat wc ye çıkmadan yapmak canım ben gün içinde okadar tuvaletimi tutamıyorum o yüzden sabahları yapıyordum sen yine de içindeki kullanma talimatına göre yaparsın
ALLAH korusun canımm hemen panık yapma benım bı topıkte bı arkadasımında bole bı problemı oldu doktora gıtıı ıstırat ettı gectı kanama kahve rengımı
once bı alayımda canım onumuzdekı ay alırım belkıde ayy eskıden hamıs olmak daha kolaymıs be adam ceketını atıyordu hamıs kalıyordu garular sımdı 40 takla atıyos
kaç saatlik yolculuk yaptın? ben 8 haftalık hamile iken 14-15 saat arabamızla yolculuk yapıp kemere tatile gitmiştik hiç içini böyle şeylerle bulandırma annesi gayet sağlıklıdır miniğin
ALLAH korusun canımm hemen panık yapma benım bı topıkte bı arkadasımında bole bı problemı oldu doktora gıtıı ıstırat ettı gectı kanama kahve rengımı
önmli olan 4 saat wc ye çıkmadan yapmak canım ben gün içinde okadar tuvaletimi tutamıyorum o yüzden sabahları yapıyordum sen yine de içindeki kullanma talimatına göre yaparsın
12 saat yaptım canımm eşimin dedesi öldü oraya gittikk
kanamam yok canım ama orda bi ufaklık kucağma bi atladıı karnımı sıktım istem dışıı bi ağrı girdii ama o kadar şiddetli değildii o günden beridee içimde var bi sıkıntıı deminde b, yerde okudum kalp atışı durursa kanama olmuyomuş kimindee ya öle olduysaa
kanama yokmuş ki boşuna evham yapıyor
sende çok acelecisin anam daha 1 kere denedin hop diye kavrasın istiyon eskiden stresmi varmış herşey organikmiş şimdi ottan püften yaşıyoruz az sabret gelecek hissediyorum
ben de araştırmıştım ilk idrarınla değil ama 4 saatlik idrarrını tutup ve tutarken de asırı sıvı tüketmemem gerekiyor diye okumustum bu ay olmazsa ben de kullanıcam ama eczaneden bulmak cok zor
ben de araştırmıştım ilk idrarınla değil ama 4 saatlik idrarrını tutup ve tutarken de asırı sıvı tüketmemem gerekiyor diye okumustum bu ay olmazsa ben de kullanıcam ama eczaneden bulmak cok zor
internetten kapıdan ödeme ile alabileceğiniz siteler var canım şimdi burdan isim vermem doğru olurmu bilmiyoum ama ben netten alıyordum
hiçbirşey olmaz merak etme eğerki için çok karardıysa git ultrasona gör bebeğinin pıtpıtlarını rahatla neden üzüyorsun kendini
he canım sabırsızmıyım neyım hormonlu seylerı yıyos hep ondan oluyor ayy hıssedıyon mu cıdden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?