Yeni yılda bebek sahibi olmak isteyenler(2013)

kız bebek mi istersiniz, erkek bebek mi? :)

• Ankete Katılan
    129
  • Anket Kapalı .

anladım canım cok saol benımde bır kac gun suruyor oyuzden bend ekafa karısıklıgı yaptı ayy bu aralrda ayaklarım buz kesıyor ama benım hep usuyor ayaklarım ovulasyon testı ıcınde her gun aynı saate mı yapıyordun

benim kullandığım marka ovulayon testinin içinde 5 adet çıkıyordu canım ateşim düşmeye başladığında kullanmaya başlıyordum sabah ilk idrarımla yapıyordum

Son düzenleme:
ovulayon testinin içinde 5 adet çıkıyor canım ateşim düşmeye başladığında kullanmaya başlıyordum sabah ilk idrarımla yapıyordum

hımmm ben arastırıken bıras farklı yazıyordu sabah degılde gunun bellı bı saatınde 2-3 saat sıvı alamdan ve tuvalete cıkmadan yapılyordu ama markası farklıydı belkı ondan degısyordur

huuhuu kızlar napiosunzz içimee sıkıntıı grdii şimdiii hanii ebn yolculuk yaptım yaa ne kanamamm olduu ne bişiyiimm düşük olsa yada kalbi dursaa allah korusun kanamam falan olurr demii yada çok şiddetli bi ağrııı

hımmm ben arastırıken bıras farklı yazıyordu sabah degılde gunun bellı bı saatınde 2-3 saat sıvı alamdan ve tuvalete cıkmadan yapılyordu ama markası farklıydı belkı ondan degısyordur

önmli olan 4 saat wc ye çıkmadan yapmak canım ben gün içinde okadar tuvaletimi tutamıyorum o yüzden sabahları yapıyordum sen yine de içindeki kullanma talimatına göre yaparsın

kaç saatlik yolculuk yaptın? ben 8 haftalık hamile iken 14-15 saat arabamızla yolculuk yapıp kemere tatile gitmiştik hiç içini böyle şeylerle bulandırma annesi gayet sağlıklıdır miniğin

ALLAH korusun canımm hemen panık yapma benım bı topıkte bı arkadasımında bole bı problemı oldu doktora gıtıı ıstırat ettı gectı kanama kahve rengımı

önmli olan 4 saat wc ye çıkmadan yapmak canım ben gün içinde okadar tuvaletimi tutamıyorum o yüzden sabahları yapıyordum sen yine de içindeki kullanma talimatına göre yaparsın

once bı alayımda canım onumuzdekı ay alırım belkıde ayy eskıden hamıs olmak daha kolaymıs be adam ceketını atıyordu hamıs kalıyordu garular sımdı 40 takla atıyos

ALLAH korusun canımm hemen panık yapma benım bı topıkte bı arkadasımında bole bı problemı oldu doktora gıtıı ıstırat ettı gectı kanama kahve rengımı

kanama yokmuş ki boşuna evham yapıyor

once bı alayımda canım onumuzdekı ay alırım belkıde ayy eskıden hamıs olmak daha kolaymıs be adam ceketını atıyordu hamıs kalıyordu garular sımdı 40 takla atıyos

sende çok acelecisin anam daha 1 kere denedin hop diye kavrasın istiyon eskiden stresmi varmış herşey organikmiş şimdi ottan püften yaşıyoruz az sabret gelecek hissediyorum

kaç saatlik yolculuk yaptın? ben 8 haftalık hamile iken 14-15 saat arabamızla yolculuk yapıp kemere tatile gitmiştik hiç içini böyle şeylerle bulandırma annesi gayet sağlıklıdır miniğin

12 saat yaptım canımm eşimin dedesi öldü oraya gittikk

kanamam yok canım ama orda bi ufaklık kucağma bi atladıı karnımı sıktım istem dışıı bi ağrı girdii ama o kadar şiddetli değildii o günden beridee içimde var bi sıkıntıı deminde b, yerde okudum kalp atışı durursa kanama olmuyomuş kimindee ya öle olduysaa

ben de araştırmıştım ilk idrarınla değil ama 4 saatlik idrarrını tutup ve tutarken de asırı sıvı tüketmemem gerekiyor diye okumustum bu ay olmazsa ben de kullanıcam ama eczaneden bulmak cok zor

hiçbirşey olmaz merak etme eğerki için çok karardıysa git ultrasona gör bebeğinin pıtpıtlarını rahatla neden üzüyorsun kendini

he canım sabırsızmıyım neyım hormonlu seylerı yıyos hep ondan oluyor ayy hıssedıyon mu cıdden

ben de araştırmıştım ilk idrarınla değil ama 4 saatlik idrarrını tutup ve tutarken de asırı sıvı tüketmemem gerekiyor diye okumustum bu ay olmazsa ben de kullanıcam ama eczaneden bulmak cok zor

internetten kapıdan ödeme ile alabileceğiniz siteler var canım şimdi burdan isim vermem doğru olurmu bilmiyoum ama ben netten alıyordum

hiçbirşey olmaz merak etme eğerki için çok karardıysa git ultrasona gör bebeğinin pıtpıtlarını rahatla neden üzüyorsun kendini

salı günü kontrolüm var zaten ona gitcem bişi sorucam sana benim normalde bu bi kaç gün iiçinde adet olmam lazımm ve beyaz akıntılarım varr sendede oluyomuyduu ölee normalmi onlarr ?

he canım sabırsızmıyım neyım hormonlu seylerı yıyos hep ondan oluyor ayy hıssedıyon mu cıdden

sabırsızsın tabe düne kadar düşünmezdin şimdi de hemen olsun istiyosun senin keyfine göre değil o annem

az sabır göster çalış meyveni alıcan o geleceği günü biliyor annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…