- Konu Sahibi perakedisi
-
- #2.581
sabırsızsın tabe düne kadar düşünmezdin şimdi de hemen olsun istiyosun senin keyfine göre değil o annem
az sabır göster çalış meyveni alıcan o geleceği günü biliyor annesi
nerde yapıyor ben kapıda odeme ulamadım canım:26:
salı günü kontrolüm var zaten ona gitcem bişi sorucam sana benim normalde bu bi kaç gün iiçinde adet olmam lazımm ve beyaz akıntılarım varr sendede oluyomuyduu ölee normalmi onlarr ?
eczanemizde.com dan alıyordum biraz pahalı ama güvenilir burdaki testler senin o g.g de verdiğin markadan çok memnun kalan yoktu yanlış sonuç veriyor diye
akıntıların olması normal hormon seviyende değişiklik oluyor bende de oldu ilk aylar ama şimdi normale döndü
eczanemizde.com dan alıyordum biraz pahalı ama güvenilir burdaki testler senin o g.g de verdiğin markadan çok memnun kalan yoktu yanlış sonuç veriyor diye
akıntıların olması normal hormon seviyende değişiklik oluyor bende de oldu ilk aylar ama şimdi normale döndü
canım bende tavsıye uzuerıne ordan alcam bebıs topıklerınde memnun olanlar vra bu markadan oyuzden ben denemedım ama tavsıye uzerıne alıcam bakalım olmadı baska bı marka bakarım
al dene bakalım kuzum inşallah başka markaya gerek kalmaz gelir tospağa
rabbim hepinize tez zamanda göndersin minik totoşlularınızı
ben çıkar kızlar oğluş kükrüyor acıktıköpüldünüz teyzeleri
saoll canım teşekkür ederimm
burcu kız sende az sabrett gelcek o bebişşş gelcekk sadece azcıkk nazlıı o kadarr sanaa şımarıklık yapıoo annesii
slmm kızlar sıze bı sorun olcak acaba hamıleyken zayıflama yada kılo almama ımkanımız warmı yaa ne yapmam gerekıyor oglumda 20 kılo aldım ve hala 8 kılosu duruyor bunda da cok kılo almaktan korkuyorumm ne yapabılırım yaaaa:18:
sanırım sadce sana ve cocuguna faydalı olan seylerı yıyerek hamur ısı ve abur cuburdan uzak durarak kılo almayı en aza ınırebılrsın ama hamıleyken zayıflaman hem senın sağlıgın hemde bebıgın saglıgı acsından zaralıdır cunku dıyet yapmayın dıyor doktorlar
ewt cnm haklısın saglık daha onemlı ama bı 20 kılo daha almak ıstemıyorum offfff sımdıde kılolu hamıle kaldım umarım cok kılo almam yaa
aaa doğruysa çok iyiymiş canım. ben kokar mokar midem kabul etmez diye onu arastırmadım fazla. ben bunu yazayım bir yere. :))
kıslar nedıycem bende hafıf yanma ve kasıntı olmaya basladı usuttum herhalde yaaa ufffffffff
enfeksiyon olabilir canım
canım daha 6 aylık evliymişsin yeni yani yaptığın taktıkler standart bence bu standartları koruyarak devam et hepimiz böle böle deneyerek mutlaka bıgün hamiş kalacağızzz :))
bu arada ne için 5.gün??
BEBİŞİMSU öncelikle çook geçmiş olsn cnm.. çok üzüldüm ama demekki sağlıklı bir gebelik değilmiş.. Allah korusun sakat bir gebelikten daha hayırlıdır .. bak en azından hamile kalabiliyorsun cnm.. senin için dua edicem
Arkadaslar dun soruma kimse cvp yazmadi ((( bugun agrilarim yuzunrden gitdim ultrasona, sag tarafda 31mm kist var dedi..ama benim agrim solda..sanki yumurta catladigindaki gibi bi agri..acaba burda ovulyasonmu oldu agri belki o yuzdenmi die sordum doktora, ovylyasoyon belkide eskiden olmusdur,ama simdi oyle bi sey gostermliyor dedi..sizce neden boylee ? kist sag tarafda fakat agrim solda (((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?