Yeni yılda bebek sahibi olmak isteyenler(2013)

kız bebek mi istersiniz, erkek bebek mi? :)

• Ankete Katılan
    129
  • Anket Kapalı .
nerde yapıyor ben kapıda odeme ulamadım canım:26:

eczanemizde.com dan alıyordum biraz pahalı ama güvenilir burdaki testler senin o g.g de verdiğin markadan çok memnun kalan yoktu yanlış sonuç veriyor diye

salı günü kontrolüm var zaten ona gitcem bişi sorucam sana benim normalde bu bi kaç gün iiçinde adet olmam lazımm ve beyaz akıntılarım varr sendede oluyomuyduu ölee normalmi onlarr ?

akıntıların olması normal hormon seviyende değişiklik oluyor bende de oldu ilk aylar ama şimdi normale döndü

Son düzenleme:

canım bende tavsıye uzuerıne ordan alcam bebıs topıklerınde memnun olanlar vra bu markadan oyuzden ben denemedım ama tavsıye uzerıne alıcam bakalım olmadı baska bı marka bakarım

saoll canım teşekkür ederimm

burcu kız sende az sabrett gelcek o bebişşş gelcekk sadece azcıkk nazlıı o kadarr sanaa şımarıklık yapıoo annesii

canım bende tavsıye uzuerıne ordan alcam bebıs topıklerınde memnun olanlar vra bu markadan oyuzden ben denemedım ama tavsıye uzerıne alıcam bakalım olmadı baska bı marka bakarım

al dene bakalım kuzum inşallah başka markaya gerek kalmaz gelir tospağa

rabbim hepinize tez zamanda göndersin minik totoşlularınızı

ben çıkar kızlar oğluş kükrüyor acıktık öpüldünüz teyzeleri

AMİN canım cok saol destegın ıcın doyur yegenımı ac bırakma opuyorum senı cok

slmm kızlar sıze bı sorun olcak acaba hamıleyken zayıflama yada kılo almama ımkanımız warmı yaa ne yapmam gerekıyor oglumda 20 kılo aldım ve hala 8 kılosu duruyor bunda da cok kılo almaktan korkuyorumm ne yapabılırım yaaaa:18:

sanırım sadce sana ve cocuguna faydalı olan seylerı yıyerek hamur ısı ve abur cuburdan uzak durarak kılo almayı en aza ınırebılrsın ama hamıleyken zayıflaman hem senın sağlıgın hemde bebıgın saglıgı acsından zaralıdır cunku dıyet yapmayın dıyor doktorlar

ewt cnm haklısın saglık daha onemlı ama bı 20 kılo daha almak ıstemıyorum offfff sımdıde kılolu hamıle kaldım umarım cok kılo almam yaa

canım daha 6 aylık evliymişsin yeni yani yaptığın taktıkler standart bence bu standartları koruyarak devam et hepimiz böle böle deneyerek mutlaka bıgün hamiş kalacağızzz :))
bu arada ne için 5.gün??

canım batımın 5.günüydü tekrar klomen içmek için...ewet 6 aylık evliyim ama ablamın da teyzeminde çoçukları olmadı.. biri 12 yıl sonra evlat edindi digeri 8 yılın sonunda tüp bebek yöntemiyle bebişleri oldu... bende doktoro gittim pko dedi.... o yüzden bu moddayım canım

Arkadaslar dun soruma kimse cvp yazmadi ((( bugun agrilarim yuzunrden gitdim ultrasona, sag tarafda 31mm kist var dedi..ama benim agrim solda..sanki yumurta catladigindaki gibi bi agri..acaba burda ovulyasonmu oldu agri belki o yuzdenmi die sordum doktora, ovylyasoyon belkide eskiden olmusdur,ama simdi oyle bi sey gostermliyor dedi..sizce neden boylee ? kist sag tarafda fakat agrim solda (((((

sağol canım bu arada bebeklerin ikiside aynı anda olmuş birinin gelişimi yokmuş o yüzden biri 4 haftalık diğeri 7 haftalık gözüküyormus önceki doktor anlayamamış

canım doktoruna sormadın mı neden kaynaklandığını bu arada regl durumjun nasıl düzenli mi düzensiz mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…