- Konu Sahibi perakedisi
- #3.041
baklavacım nasılsın nasıl gidiyor hayat ??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım inşallahhhh güzel haberlerini bekliyoruzzzzz :))) ben de ilk bebeğimi kaybetmiş olan bi anne adayı olarak dualarım senınle güzel haberler ver bize ve sağlıkla ve hayırlarla kucağımıza alalım bebişlerimizi :)
baklavacım nasılsın nasıl gidiyor hayat ??
kızlar bugun yıne test tapdım ve 2. çizgi silikdiya hergun bıraz daha koyulasıyor ama suan 3 hafta 6 gunluk gozukuyo oyuzden doktora gıdemıyorum cok kucuk gozukmezse dıye bu kadarlıkken kan tahlılınde cıkarmı
İdrarda çıktıysa kanda kesin çıkar canım. Git doktora o zaten sana kan değerine göre şu gün tekrar gel keseye bakalım der.
kızlar beta hcg 107.5 cıkdı sanırım hamıleyım:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
kızlar beta hcg 107.5 cıkdı sanırım hamıleyım:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Tebrik ederim.
Rabbim Sağlıklı sıhhatli kucağına almayı da nasib etsin inş.
gözün aydın tatlım ewettttt hamilesinnnnnn :)))
canımya dun kuzenım burnundan amelıyat oldu bende gece yanına ugradım dedım gelmısken test yapdırayım bızım hastanın hemsıresı labratuardan almıs sonucu suprız yapmıs odaya geldı tebrıkler hamılesınız dedı :)))))))))))))) Allahım saglıklı kucagmıza almayı ansıp etsın ınsallahhhhhhhhhhhhhhhh
:=)) YAŞASINhayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına al canım inşallah.... bol bol dua edeceğim sana
![]()
yeni hamişleri tebrik ederim kızlar...nagee hayırlı olsun cnm dikkat et kendini yorma fazla.. 2 gün sonra bir kan testi daha yaptır mutlaka en az 2 katına çıkması lazım ..ben de öyle yapmıştım.. hergün 2 kat artıyor ve kesenin görünmesi için 1500 olması gerek.. ben 4+3 ken kesemi görmüştüm darısı sana cnm.. :)) takip et stres yapma
bu arada kızlar ben de bebiğimin kalbini 6+1 ken duydm doppler ultrasonda çoook güzeldi.. darısı sizlere inşallah!!!
![]()
merhaba kızlar herkesin hamişlikleri hayırlı olsun bizde ocak ayında bıraktık korunmayı fakat hastalandım geçen ay ve doktora gittim bir sorun yok yumurtlama günlerinde ve o günlere yakın daha çok ilişkiye girin gün aşırı dedi progestan 100mg verdi içmeye başladım bıraktım 4 gün hasta olmadım derken oldumve folbiol içiyorum folik asit olarak da. bakalım bu ay yine denicez hiç aklıma getirmicem stres olmıcam
Allah inşallah bu duyguyu bana da yaşatır![]()