- Konu Sahibi perakedisi
-
işte buna yeni yıl sürprizi denirrrrr:123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123:
topiğimizin uğuru mu yoksa yine bu
canım bu arada tuhaf değişiklikler hissediyorum yazmışsın, ne gibi belirtiler oldu neden şüphelendin ayrıntılı yazarsan sevinirim, bende de tuhaf belirtiler var da bu ay kuzucum:54
oh ne güzel canım, ben de geniş aile severim peki çocukların büyük mü?evet ben çocukları çok seviyorum hem sadece ben değil eşim ve kızımda benden meraklı
oh ne güzel canım, ben de geniş aile severim peki çocukların büyük mü?
ah canım yaa bendekilere benziyo benim de 1 hafta var gögüslerim şişmedi ama dokunamıyorum acısından kasık ağrım da var ama çoooook hafif.. bi de ayaklarım üşüyo..Açıkçası benim de aklıma geldi peracığım. Bu topik şanslı bence
Şimdi şöyle ki canım, benim adet dönemlerim çok ağrılı geçer teee güccüklüğümden beri3-4 gün öncesinden bir başlar ağrılarım. Ve başladığı zaman biraz sürer. Ama bu ay nasıldı biliyor musun, ara ara kesik kesik bi ağrı saplanır gibi oldu kasıklarıma. Adet sancısından farklı, hiç tanıdığım bir ağrı değildi. Bu birincisi.
İkincisi canım, belimde bir ağrı oldu bir kaç gün. Öyle dayanılmayacak bir ağrı değil elbette ama rahatsız edecek cinsten.
Üçüncüsü göğüslerimde bir hassaslık oldu. Dokununca hafiften canım yanıyordu.
Böyle işte kuşum
özel mesaj kutun dolu benimkinin linkini yazıcaktım sana
Konu başlığı hayırlı olsun, ben de geldim! 3,5 yıllık evliyim geçen yaz bir düşük yaşadım ama artık zamanı gelmiştir diye düşünüyorum. 2013 de hepimiz koca göbekli olalım o zaman :) Haydi hayırlısı çalışmalar başlasın...
Açıkçası benim de aklıma geldi peracığım. Bu topik şanslı bence
Şimdi şöyle ki canım, benim adet dönemlerim çok ağrılı geçer teee güccüklüğümden beri3-4 gün öncesinden bir başlar ağrılarım. Ve başladığı zaman biraz sürer. Ama bu ay nasıldı biliyor musun, ara ara kesik kesik bi ağrı saplanır gibi oldu kasıklarıma. Adet sancısından farklı, hiç tanımadığım bir ağrı Bu birincisi.
İkincisi canım, belimde bir ağrı oldu bir kaç gün. Öyle dayanılmayacak bir ağrı değil elbette ama rahatsız edecek cinsten.
Üçüncüsü göğüslerimde bir hassaslık oldu. Dokununca hafiften canım yanıyordu.
Böyle işte kuşum
canımmm be 4 yıl aradan sonra rabbımın ol emrı ıle ve ıncır ve havuc kurununde(incir yumurta arttırıyor regl duzenlıyor-havuc yumurta catlatıyor bılgınızee) bahanesı ıle gebe kaldım elhamdulıllahhhh..8 yaşında bir kızım var.4 yıldır falan çalışıyoruz.Ama tık yok.Bitkisel çalışması olup başarılı olmuş olanlar paylaşabilir mi lütfennn
ah canım yaa bendekilere benziyo benim de 1 hafta var gögüslerim şişmedi ama dokunamıyorum acısından kasık ağrım da var ama çoooook hafif.. bi de ayaklarım üşüyo..
ayy valla bu topik uğurlu sanki :)))))))))))))))))))))))))))
bana da bulaşsa bari uğuruuuuuuuuuuuu bu ayyyyyyyyyyyy 1 ocak yeni yıl hediyem olsa sevincimi düşünemiyorum bileeeeeeeeeee:111::111::111:
ama o zaman sen çok erken evlenmiş olmalısın 37 yaş çok genç çünkü,ne biçim laf yaşlı anne:)evet canım kızım 22 oğlum 14 yaşında ben çok küçük anne oldum şimdi bide yaşlı anne olmak istiyorum allahım inşallah nasip eder
tevrık ederım canım benımmmmm hayırlı ugrlu olsun ALLAH sağ salim kucagına almayo nasıp etsınnnnnnnn
bizede bol bol dua et hamılenın duası kabul olur derler
canım dolu gorunmuyor bırdaha densen
Canımm Burcucumm çok sağolll..etmez miyim hiç.. dün banyoda o sonucu görünce, daha eşimi çağırmadan "Allahımmm biz hiç planlamadan bu bebeği verdin, sen konuştuğumuz arkadaşlarımı bekleyen sabreden arkadaşlarımı da böyle aniden sevindir '' diye içimden geçirdim yemin ediyorum..
kızlarrrrrrrrr hamişimiz 2 olduuuuuuuuu..........
yasamim
ladybirddd
canım burdan sipariş verdim ben ertesi gün elimdeydi:)
Gozunuz aydin kizlaaaar,tebriklerrr :) bu topikte buay bebekten gecilmez insallahhhhhh
Canımm Burcucumm çok sağolll..etmez miyim hiç.. dün banyoda o sonucu görünce, daha eşimi çağırmadan "Allahımmm biz hiç planlamadan bu bebeği verdin, sen konuştuğumuz arkadaşlarımı bekleyen sabreden arkadaşlarımı da böyle aniden sevindir '' diye içimden geçirdim yemin ediyorum..
bu kez göğsüm yanıyo sanki senin de şişmeden mi sancımıştı
canım Allah dua edenlerden ve senden razı olsunçok sağlıklı bir hamilelik geçir ve bebeğini mis gibi kucağına al inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?