- Konu Sahibi perakedisi
-
canım sen ovulasyon tarıhıne su otomatık hesaplama bolumunden baktın mı hıc ben ordan bakarak denıycem bu ay bıde belrtılerı alalım lutfen
yok canım hesaplama bölümünden geçen aylarda baktım ama tutturamadım.. bu ay ben ilk defa ovulasyon testi kullandım 11. gün yumurtladım..
canım belirtilere gelince adet başlangıcınndan sonraki 9. gün göğsüm sancımaya başladı.. her ay göğsüm şişip sancırdı ama bu kez şişmedi fazla yani içi dolu gibi değildi sadece dokunulamayacak kadar acıyordu.. kasık ağrım da vardı.. zaten kasık ağrısı ve göğüs acıması 3 gün devam etti sonra kesildi.. önceden adete kadar devam ederdi.. şimdi ise çok sık idrar, ağız kuruluğu ve metalik tat, iştahsızlık(2 gündür hiç birşey yiyemiyorum psikolojik olabilir) bunlar var sadece.. haa bir de ateşim var gibi yanıyorum ölçtüğümde 36.6 36,8 çıkıyor.. ama ben sanki ateşim 38 falanmış gibi hissediyorum..
İNŞALLAH senınde bebeişin vardır canımmmmmm
Burcucum iyi dileklerin icin cok tesekkur ederim ama sanirim yokbugun o guzel haberleri alinca birde ustune abim aradi 2. Bebeklerinin mujdesini verdi cok sevindim bugun bi suru bebek haberi aldim... Oyle bir gaza geldim ki dayanamayip bende test yaptim ama negatif ((( cok morelim bozuldu agladim bi ton sonra esim geldi onunlada bi agladim sonra bana moral verdi toparlandim simdi aksam icin hazirlaniyorum yilbasini kutlucaz kocisimle basbasa... Insallah seneye bebisimizle gireriz... Allahim hepimize en kisa surede o guzel duyguyu nasip etsin tatlim...
kızlar bugün kan verdim yarın netten öğrenicem sonucu inşallah hcg sonucuma göre bebişim vardır... Allahım hepimize nasip etsin inşallahhh
canımmmm Hayırlısı olsun dıyelım Rabbım sanAdA banada hepmizede saglıklı evlatlar nasıp etsın İNŞALLAH
kızlar bugün kan verdim yarın netten öğrenicem sonucu inşallah hcg sonucuma göre bebişim vardır... Allahım hepimize nasip etsin inşallahhh
alishiacımmmmmiyi geceler kızlarrr.
burcucum sayende tesadüfen gördüm bu topiği
peracım bence kesin hamilesin yaaa, tebrik ederimmm:çünkü battan kaç gün önce yaptığın halde silik çizgi çıkmışş
ben de dün test yaptım bat dündü, ve silik çizgi, diğer topicteki arkadaşların hepsi hamilesin dediler bi sevinç bi sevinçsanırım öyleyimmm, hamileyim heraldeeeee, ama p.tesi kan testi yaptırmadan %100 emin olamıcamm
bi taraftan da geçmişi okuom kaç günde ne kadar da yazmışsınız bitiremedim oku oku
crocuss popp diceeeüçünüzü de hatırlıom ekim topiğinden miydi:26:dicecimm hayırlı olsun allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin
Ben de rabbimin izniyle bu yıl bebek istiyorum. 4.ayım, 7 aralıkta adet olmuştum, düzenli olamadığım için beklenen adet tarihimi bilemiyorum.
Tatliiimmm henuz cok erken. Bak pera bu konuda en guzel ornek :)batım 6 ocak ama demin test yaptım sonuç maalesef negatifbelkı bır umut dedım bellı olmuştur dıye dusundum ama yok bellı olmamış
su gunler bır gecse su çift çizgiyi bir görsem ben değilde kocam cok uzuluyor 6 aydır ayın 6sında sonuc negatıf desem hemen gozlerı doluyor kıpkırmızı oluyor kocama çok üzülüyorum onun için istiyorum zaten :18::18:
Sagol canim. Sende iyiki varsin, herzaman mutlu olman dileklerimle..Kızlar şimdiden hepinizin yeni yılını kutlamak istedim.Yarın internete giremeyebilirim çünkü.Umarım yeni yıl bize dilediğimiz herşeyi getirsin.Hayırlısıyla bu yıl hepimiz hamiş olalım,hayırlısıyla hepimiz bebişlerimizi kucaklarımıza alalım kızlar.Hepinizi çok seviyorum.İyi ki varsınızHepinize mutlu yıllar diliyorum.Hepinizi çooook öpüyorum.Bu yıl bu topicte hep ve görelim.
Insallah canim ne guzel yazmissin, icimi ferahlattin gercekten. Dualarim sizinle. Rabbim tez zamanda nasip et lutfenCanim gunaydin
Tatlim uzulme daha cok var erkenden yapmissin belki gec dollenmistir simdiden uzme kendini benimde 5 ocak dayanmasi cok zor benimde elim hergun teste gidiyor ama yapmiyorum negatif gormek istemiyorum bendeama insallah bu yeni yil hepmize bebeklerimizi getircek allahim dualarimizi kabul edecek uzulme olurmu :)
Yaaa bbesteeee hep hamile degilim diyordun, bak hamileymissin :)) gogus agrilarindan belliydi bence gebe oldugungünaydıııııınnnnn kızlarrrr
biliosunuzki benim bat 3 ocak ve benbim karnım çok ağrıoduu bende eşime dedimki test alalım o almamak için elinden geleni yaptıı ( korktuu koçişşşş) ama aldırdım 2 tanee veeeee bi baktııımmm 2 çizgiiiiiiiiiiiiiiii sonra devlet hastanesine gittik yanımada evdeki testleri aldımordaaa acilde kan değil idrar testi yapıoruz dediler ii pekii zaten hamileyim dedimm sonra eşim bak negatif çıkarsa ağlamak yok dedii yok yaa zatenn hamileyim dedimm vee sonuç bi çıktı negatif siz bilmiosunuz ben hamileyim dedimm bakın bunlardaa evdeki testlerim dedimm ordaki çalışann kadın bana dediki sen git şu hastaneyee orda kan testi yaptırr acildekiler düzgün yapamıoo dedi neyse ben dururmuyum gittik gene o hastaneyee dedik kan vercezzz gebelik testi içinn neyse verdimm kanıı bak dedim kadınaa bunlar benim sonuçlarımm evde yaptıklarımm tamamm dur bakalım 1. buçuk saat sonra gel al dedii neyse 1 buçuk saat geçti ama nedensee bendee bi ümitsizlikk gittik hastaneye sonuçları almayaa kadın bilgisayara bakıoo biz sokmuşuzz kafamızıı camdann kadın nasıı gülüoo çıkarttı sonucuu bide sölemioo bizle dalga geçioo yılbaşı bebeğinizz hayırlı olsun dedii eşim sadece gerçektenmiii diyebildiii sonuç 192.53 çıktıı veeee HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
Peramm cok mutlu oldummcanlarrrrr günaydın hepinize... herkese mutlu yıllarrrrr
yaptığım labo.... marka testlerin sonuncusunu sabah yaptım yine çıktı pembe çizgi... ve evimin karşısındaki eczaneye gittim az önce başka marka aldım( aylardır bu markadan alıp yapıyordum bembeyaz çıkıyordu) o da pozitif...kızlar galiba gerçekten hamileyimmmmm:))))))))))) ama dr.a çarşamba gidicem
Bereketli ( hamile sayisi acisindan) guzel topigimiz bizim:) insallah topige yazan herkes hemencecik hamile kalir. Aminnncanım çoook sağolasın...hepimiz alırız kucağımıza inşallah:)sevgili arkadaşımız atlanta nın fikriydi bereket duası inşallah ona ve toipkteki herkese de uğurlu gelecek
Alemmis babaannen yaaa, koptum burdaatlantacım babaanneni hiç takma benimkide öyleydi yastıkları ii koy yumurtaları iiçatlat diodu hatta benim biraz kanlı akıntım olmuştuya dediki bu seferde yumurtayı fazla çatlattık galiba dio çılgın babaannem benim torununun bebeğini istiyo süper babaanne olucam eyip ben ona bakarım bile dedi 80 yasında kendisi
canlarımmmmm gunaydınlarrrrrrrrrrrr
ben sıze demedımmı pazartesı hayırlı sonuclarınızı beklıyorum dıyeeeeeeeeeeeeeeeeee oleeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyy cok mutluyummm
hepinizi tebrık edıyorummmmmmmmmmmmmmmm
Canim gunaydin
Bende izmirliyim cok mutlu oluyorum valla burda izmirlileri gorunce :)
Tatlim benim bildigim kadariyla
Sifadaki mine hanim cok iyi diyorlar kismet olurda bebisim gelirse ben ona gitmeyi dusunuyorum.
Ama ilk kontroller icin testler odur budur ucretsiz olarak yaptirayim iyide bir mua. Geceyim diyorsan ataturk arastima hastanesi burcu hanimdan randevu al derim.
Ben ona gidip bebek dusunuyoruz artik neyapmaliyim dedim
A dan Z ye herseyi kontrol etti hemde 5 kurus vermedim
Bilgin olsun tatlim...
canım çok çok sağolasın valla uğurlu gibi sanki evet çoğalıyoruzyarın da kan sonucunu müjdelemeyi nasip eder inşallah Rabbim inşallah yakında da sizin haberlerinizi alıcaz bir bir
perilouscum çoooooook sağol ama daha kanı bugün verdim yarın internet sitesinde hcg sonucumu görücem 3 ayrı marka testte pozifif çıktı inşallah yarın kanda da bebiş çıkar
canım bende çok sevindim ayrıca tavsiyelerin içinde sağol
canım bende kendimi çok yalnız hissediyorum buralarda
ben kontrole falan gitmiycem canım gittim bi kere bişey yok dediler şimdi
bebiş olmadan doktora gitmiycem inşallah biran önce gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?