Yeni yılda bebek sahibi olmak isteyenler(2013)

kız bebek mi istersiniz, erkek bebek mi? :)

• Ankete Katılan
    129
  • Anket Kapalı .
kızlar bugün kan verdim yarın netten öğrenicem sonucu inşallah hcg sonucuma göre bebişim vardır... Allahım hepimize nasip etsin inşallahhh

Son düzenleme:
canım sen ovulasyon tarıhıne su otomatık hesaplama bolumunden baktın mı hıc ben ordan bakarak denıycem bu ay bıde belrtılerı alalım lutfen

yok canım hesaplama bölümünden geçen aylarda baktım ama tutturamadım.. bu ay ben ilk defa ovulasyon testi kullandım 11. gün yumurtladım..

canım belirtilere gelince adet başlangıcınndan sonraki 9. gün göğsüm sancımaya başladı.. her ay göğsüm şişip sancırdı ama bu kez şişmedi fazla yani içi dolu gibi değildi sadece dokunulamayacak kadar acıyordu.. kasık ağrım da vardı.. zaten kasık ağrısı ve göğüs acıması 3 gün devam etti sonra kesildi.. önceden adete kadar devam ederdi.. şimdi ise çok sık idrar, ağız kuruluğu ve metalik tat, iştahsızlık(2 gündür hiç birşey yiyemiyorum psikolojik olabilir) bunlar var sadece.. haa bir de ateşim var gibi yanıyorum ölçtüğümde 36.6 36,8 çıkıyor.. ama ben sanki ateşim 38 falanmış gibi hissediyorum..

Son düzenleme:

canım 9.gun yumurtlamadan oncekı gunu kastedıyorsun dımı yumurtlama belırtısı olarak bend ebu ay onu denıyxem olmadı senın markadan alıcam denıycem ama İNŞALLAH benımde benimde bebişim gelir

İNŞALLAH senınde bebeişin vardır canımmmmmm

Burcucum iyi dileklerin icin cok tesekkur ederim ama sanirim yok bugun o guzel haberleri alinca birde ustune abim aradi 2. Bebeklerinin mujdesini verdi cok sevindim bugun bi suru bebek haberi aldim... Oyle bir gaza geldim ki dayanamayip bende test yaptim ama negatif ((( cok morelim bozuldu agladim bi ton sonra esim geldi onunlada bi agladim sonra bana moral verdi toparlandim simdi aksam icin hazirlaniyorum yilbasini kutlucaz kocisimle basbasa... Insallah seneye bebisimizle gireriz... Allahim hepimize en kisa surede o guzel duyguyu nasip etsin tatlim...

canımm ne dıycem benımde goguslerımde bı acı var dokununca ama kasık agrım yok sadece dun guleceksın ama popm agrıyordu resmen bugun sadece goguslerım acıyor ama teste gore salıdan ıtıbaren tarıhım baslıyor ve ayın 5 en yuksek yumurtlama dıye gorunuyor bendekı belırtılerde yumurtlama tarıhımın geldıgını gosterımı acaba

canımmmm Hayırlısı olsun dıyelım Rabbım sanAdA banada hepmizede saglıklı evlatlar nasıp etsın İNŞALLAH

Son düzenleme:
kızlar bugün kan verdim yarın netten öğrenicem sonucu inşallah hcg sonucuma göre bebişim vardır... Allahım hepimize nasip etsin inşallahhh

Kesin vardir peracim 3 ayri test yapmissin yanilma payi yoktur bence icini ferah tut...
Bu arada bende yok galiba ben bugun dayanamayip test yaptim negatif
Ama bisurude belirti var anlamiyorum sanirim hepsi pskolojik cikacak

canımmmm Hayırlısı olsun dıyelım Rabbım sanAdA banada hepmizede saglıklı evlatlar nasıp etsın İNŞALLAH

Amin caninm insallahhhh benimde gunume var ben acele edip 5 gun onceden yaptim zaman gecmiyor yav :) catliyorum valla
Gerci bu negatifi gorunce belirtilerimin psokijik olduguna inanmaya basladim... Hayirlisi artik...

kızlarrrr .... yeni hamilelerimiz varmış çooook tebrik ediyorum allah hepimizin yavrularını sağ salim hayırlısı ile kucağımıza da almayı nasip eder inşallah diğer bebeklerini bekleyen arkadaşlarada en yakın zamanda nasip olur inşallah bu güzel duygu ben inanıyorum
alishiacımmmmm bende seni hatırlıyorum tatlım, iyi dileklerin için sağol senin bebişinde hayırla olsun tatlım kan sonuçlarını bizede bildir.ben sürekli yazamıyorum ama birbirimizin haberlerini alalım...
kızlar son olarak herkese hayırlı,sağlıklı,uğurlu,bollll bebişli yıllar diliyorum inşşallah bebişlerimizi sağlıkla kucağklarımıza almamız nasip olurrrr hepinizi çooookkkk

Son düzenleme:
Ben de rabbimin izniyle bu yıl bebek istiyorum. 4.ayım, 7 aralıkta adet olmuştum, düzenli olamadığım için beklenen adet tarihimi bilemiyorum.

Ben de rabbimin izniyle bu yıl bebek istiyorum. 4.ayım, 7 aralıkta adet olmuştum, düzenli olamadığım için beklenen adet tarihimi bilemiyorum.

Hoş geldin aramıza :) Allah tez zamanda hepimizin yavrularını göndersin. Daha yenisin deneme aşaması olarak gelir bebeğin

Merhaba... Pkoluyum malesef . Bebek düşündüğümden beri adet de olamaz oldum ilaçla adet gördüm son iki aydır . Bu ay klomen kullandım ama bakalım 1 haftam var olumlu ya da olumsuz haber almam için. İnşallah olumlu haberler bizi bekletmez! Ovulasyon testi için ne kullanıyorsunuz?

Kızlar herkese mutlu,huzurlu, sağlıklı ve bebişli yıllar :)
Yeni yıl umarım hepimize ugurlu gelir ve hepimiz birer anne adayı oluruz
Peracım sende kesınlıkle hamilesin butun bu testler yanıltıyo olamaz.

Insallahhhhhh canim :) heyecanla bekliyorum guzel haberi,ya bence hamilesin ama kanla kesinlestir bakalim :) ayy bende okadar sabirsizimki,zaman hic gecmeyecek 5 ocak hic gelmeyecek gibi....

Tatliiimmm henuz cok erken. Bak pera bu konuda en guzel ornek :)
Sagol canim. Sende iyiki varsin, herzaman mutlu olman dileklerimle..
Insallah canim ne guzel yazmissin, icimi ferahlattin gercekten. Dualarim sizinle. Rabbim tez zamanda nasip et lutfen
Yaaa bbesteeee hep hamile degilim diyordun, bak hamileymissin :)) gogus agrilarindan belliydi bence gebe oldugun hayirli olsun canim
Peramm cok mutlu oldumm
Artik kan versen iyi olcal cunku gun asiri 2 kez kan baktirman lazim. 2 kati artiyormu diye.. Esine soyliycen mi bu aksam

canım çoook sağolasın...hepimiz alırız kucağımıza inşallah:)sevgili arkadaşımız atlanta nın fikriydi bereket duası inşallah ona ve toipkteki herkese de uğurlu gelecek
Bereketli ( hamile sayisi acisindan) guzel topigimiz bizim:) insallah topige yazan herkes hemencecik hamile kalir. Aminnn
Alemmis babaannen yaaa, koptum burda saolun kizlar sayenizde yatistim babaaneme karsi

Sira sende canim, bekliyoz haberlerini hayirlisiyla

canım bende çok sevindim ayrıca tavsiyelerin içinde sağol
canım bende kendimi çok yalnız hissediyorum buralarda
ben kontrole falan gitmiycem canım gittim bi kere bişey yok dediler şimdi
bebiş olmadan doktora gitmiycem inşallah biran önce gelir

gözün aydın canımm sağlıklı bi gebelik diliyorum sana.rabbim hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasib etsin

Insallah tatlim hayirlisiyla tez zamanda aliriz mutlu haberlerini :)
Beklenmeyen tarihin ne zaman insallah gelmez... Benim 5 ocak ben dun dayanamayip test yaptim negatif cikti simdi 5 ocagi bekliyorum her sabah atesimi olcuyorum son 3 gundur 37 oldu insallah dusmez atese tutunuyorum valla :) yuksek ciktikca umudum artiyo :) hic ummazdim ateslendigim icin bu kadar sevinecegimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…