- 14 Eylül 2012
- 3.334
- 20
- 108
- Konu Sahibi perakedisi
-
kızlar ya bugün yarın adetim gelecek az az beyaz akıntım var.evde testimde yok.kasık ağrım var bide.offf gebelik olabilirmi yaaa.inşallah bu sefer olmuştur.
kızlar ya bugün yarın adetim gelecek az az beyaz akıntım var.evde testimde yok.kasık ağrım var bide.offf gebelik olabilirmi yaaa.inşallah bu sefer olmuştur.
Burcucum naber nasıl gidiyor çlışmalar
Herkese merhaba kızlar... Ve MUTLU YILLAR....
Hamiş haberlerini duydum çok mutlu oldum. Darısı bizim gibi bekleyen herkese... İnşallah 2013 bizim için bebiş yılı olacak...
canım salı gunu ıtıbarı ile calışmalar baslıycak kuzummmm belımıze kuvvet
Yeni yılı bi karşıyım sonra diyosun
Ben çıkıyorum canım benim. Sana ve eşine iyi seneler diliyorum. Umarım bu yıl her şey istediğin gibi olur.
yok kıs yımırtlama tarıhım ozaman
amin canım seninde istediğin gibi olsunn mucksssssssss
Anladık ya şaka yapmıştım bencebi de yımırtlama tarihim diye açıklama yapıyo.
Mucks canımmmmmm
canım çok çok sağolasın valla uğurlu gibi sanki evet çoğalıyoruzCanim yaaa bencede kesin hamilesinn artik dusunme valla tadini cikar :)
Nasil sevindim ya anlatamam herkes sirayla hamis haberlerini veriyor
Iyiki acmissin bu sayfayi
Ne kadar ugurluymus ellerin...
herkes bir bir ilan ediyor bebsilerini cok mutluluk verici
Cani gonulden tebrik ederimmm canim
Allahim guzelliklerle saglikla kucagini almayi nasip etsin...
perilouscum çoooooook sağol ama daha kanı bugün verdim yarın internet sitesinde hcg sonucumu görücem 3 ayrı marka testte pozifif çıktı inşallah yarın kanda da bebiş çıkarperacım topiğin hayırlı olsun hamileymişsin canım kaç haftalık oldu?
peracım bereket duası işe yaradı masllah hamişler çoğaldı allah hepimize sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin inş isteyen tüm arkadaşlarımada meleklerini rabbim göndersin içinizi ferah tutun rabbim dualara mutlak cevap verir
perilouscum çoooooook sağol ama daha kanı bugün verdim yarın internet sitesinde hcg sonucumu görücem 3 ayrı marka testte pozifif çıktı inşallah yarın kanda da bebiş çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?