- 13 Kasım 2012
- 3.207
- 6
- 116
- Konu Sahibi perakedisi
-
kızlarrrrrr hepinize günaydınnnnbattan 1 gün önce yani pazartesi verdiğim kan sonucum şu an çıkmış 111,90:) Allahım hepinize nasip etsin inşallah... hcg değerim az mı çok mu bilemiyorum:) hepinizi öpüyorummm
kızlarrrrrr hepinize günaydınnnnbattan 1 gün önce yani pazartesi verdiğim kan sonucum şu an çıkmış 111,90:) Allahım hepinize nasip etsin inşallah... hcg değerim az mı çok mu bilemiyorum:) hepinizi öpüyorummm
GUNAYDIN KISLARRRRRRRRRRRRRR
bende dun itibari ile çalışmalra başladım yalnız dunde cok grı vardı kasıklarımlarda parıstede canım yandı ve hala kasıklarım agrıyor yumrtlama donemı geldı dıye oluyor sanırım
Hayirlisi olsun burcucummm insallah bu ay kavusursun bebisine...
Canim valla cennette yasiyorsun ama tabi zorluklari var haklisin o durum baya zor olmus ama en azindan guzelbahcede cok iyi dr var diye duymustum yada 9 eylul hastenesinede cok iyi diyorlr oralar sana biraz daha yakin oralara bir git istersen... Bu arada uzulme tatlim onumuzdeki ay olur allah cok buyuk herseyin hayirlisini ve sagliksini nasip etsin canim hem bak bir tane kizin varmis allah bagislasin canim... bende hic yokbu ay da olmicak galiba anlayamiyorum. Neler oluyor neden gelmiyor bebis
Neyse herseyin bir zamani var allahim tez zamanda hepimizin murdani verecektir inaniyorum... Dualarim hepimiz icin arkadaslar....
Amin canım dualarımız herkese anne olmak isteyen herkese allahım anne olmayı bebişlerini biran önce kucağına almayı nasip etsin
evet canım benim bir kızım birde oğlum var allahım onlara uzun ömürler nasip etsin bir oğlumuda 8 yaşında kaybettim allah kimseyi evladınla sınamasın
benim sıkıntım yaşım biraz büyük ya artık olmazsa diye korkuyorum gerçi annem beni 39 yaşında doğurmuş ama bi yöntemle
kısmetse bu ay yani şimdi adetim bitsin banada yapıcak daha önce bir iki kişiye yaptı onlar hemen hamile kaldı hem bitanesi 43 yaşındaydı hiç olmamıştı cocuğu
bitaneside 29 yaşındaydı adetin bittiği gün banyo yaptıktan sonra beline kupa çekiyosun ama ortalama bi 10 veya 15 kere ardından ekşin canım ve yataktan hiç çımıyosun
duşunu sabah yapıyosun sonra sonra iki veya üç günde bir normal ilişkiye devam edebilirsin bende yapıcam bu ay ama nasıl olcak bilmiyorum benim eşim gece çalışıyo sabaha kadar
bende gündüz çalışıyorum yani ben yatakta yalnızım eve gelemiyo kocişim artık iş yerinde saldırcam adama hiç şansı yok sende dene istersen bi canım bu yöntemi eşin bile yapabilir sana
o 43 yaşındaki tanıdığımız tüp bebek bile denemişti olmamıştı hem belkide bebişin vardır batında 2 gün sonraymış inşallah vardır bunada gerek kalmaz
canım cok uzuldum yaa başın sağ olsun
benımde teyzem 40 ında dogurdu kızını 2 de oğlu var bır tande dış gebelık gecırdı oda zor hamıle kalıyordu sanırım rahmı tersmıs ılışkıden sonra ayaklarını dıkıyorud havaya bıde enıstem bacaklarından sallıyormus aklında bulunsun
çok sağol canım valla canım kocişi yakalsam neler yapıcam ama işte malesef bizim biraz zor oluyo buluşmamız
işimiz gereği
Gecmis olsun canim neyseki hemen gitmis... O zaman bu ay umit var belkide kist yuzunden olmuyordu kist gitti ve bebisss geldi belkideee... Insallahh gelmistir canim...
Evet tatlim ya dayanamadimaslinda bide elimdeki test normal testti hani bu adet oncesi gebeligi bilenlerden degildi... Ben bunlarla avutuyorum artik kendimi. Az kaldi 5 ocak ama gunlerde oyle yavas geciyor ki... Hayirlisi artik bebisleimi gelir.
Ama senin bebis gelmis olabilir. Sen bir test yap canim yaa belki gelmistir... Bizede guzel haberlerini bildir.. Allahim hepimizin gonlune gore versin...
selam kızalar maalesefki benimde bu ay tutmadı.
hamile değilim 1 ocak da adet oldum. tam günümde.
ama çalışmalara devam olana kadar uğraşıcaz bıkmak ve yılmak yok.
hayırlısıyla allah bizede nasip eder inşallah.
Gecmis olsun canim neyseki hemen gitmis... O zaman bu ay umit var belkide kist yuzunden olmuyordu kist gitti ve bebisss geldi belkideee... Insallahh gelmistir canim...
Evet tatlim ya dayanamadimaslinda bide elimdeki test normal testti hani bu adet oncesi gebeligi bilenlerden degildi... Ben bunlarla avutuyorum artik kendimi. Az kaldi 5 ocak ama gunlerde oyle yavas geciyor ki... Hayirlisi artik bebisleimi gelir.
Ama senin bebis gelmis olabilir. Sen bir test yap canim yaa belki gelmistir... Bizede guzel haberlerini bildir.. Allahim hepimizin gonlune gore versin...
hehehehehee kalp atışlarını duyana kadar inanma zaten
Merhaba arkadaşlar ben bu topikte yeniyim ama sizlere özel bir sorum olacak lütfen yardımcı olun çok aklıma takıldı bu konu :26:
Kızlar şimdi benim bata 6 gün falan ve 1 haftadır kasık batmalarım vardı ama afedersiniz 4 gündür eşimle ilişkiye girerken :78: kasıklarımdaki batma felaket bi şekilde artıyor ve karnımın alt tarafında dolgunluk hissi oluyor. Yani ama bunlar dayanamayacağım şekilde şiddetleniyo yarıda bıraktırmak zorunda kalıyorum sizce bunun sebebi ne olabilir :26:
Lütfen arkadaşlar çok canımı sıktı bu konu çok kötü oldum nettende baktım kist vs olabilir diyo ama güvenemedim ve moralim bozuldu
Sizce neden olmuş olabilir aranızda yaşayan yada bilen varmı? belki gebelik varsa ondanmı diye geliyodu aklıma ama nette okuduklarım kafamı bulandırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?