Yeni yılda bebek sahibi olmak isteyenler(2013)

kız bebek mi istersiniz, erkek bebek mi? :)

• Ankete Katılan
    129
  • Anket Kapalı .

hadi gözün aydın peracım

GUNAYDIN KISLARRRRRRRRRRRRRR
bende dun itibari ile çalışmalra başladım yalnız dunde cok grı vardı kasıklarımlarda parıstede canım yandı ve hala kasıklarım agrıyor yumrtlama donemı geldı dıye oluyor sanırım

peracım bal kedım gozun aydınALLAH sağ salim kucagına almayı nasıp etsın hamış takvmıde ekle bakalım

Peracimm gunaydinnn
Allahim sana saglikli sorunsuz bir hamilelik nasip etsin 9 ay sonunda da nur topu gibi saglikli hayirli yavrunu kucagina almayi nasip etsin yuce rabbim... Senin adina cok ama cok sevindim tatlim hayirli olsun bebisinn :)

Hayirlisi olsun burcucummm insallah bu ay kavusursun bebisine...

Amin canım dualarımız herkese anne olmak isteyen herkese allahım anne olmayı bebişlerini biran önce kucağına almayı nasip etsin
evet canım benim bir kızım birde oğlum var allahım onlara uzun ömürler nasip etsin bir oğlumuda 8 yaşında kaybettim allah kimseyi evladınla sınamasın
benim sıkıntım yaşım biraz büyük ya artık olmazsa diye korkuyorum gerçi annem beni 39 yaşında doğurmuş ama bi yöntemle
kısmetse bu ay yani şimdi adetim bitsin banada yapıcak daha önce bir iki kişiye yaptı onlar hemen hamile kaldı hem bitanesi 43 yaşındaydı hiç olmamıştı cocuğu
bitaneside 29 yaşındaydı adetin bittiği gün banyo yaptıktan sonra beline kupa çekiyosun ama ortalama bi 10 veya 15 kere ardından ekşin canım ve yataktan hiç çımıyosun
duşunu sabah yapıyosun sonra sonra iki veya üç günde bir normal ilişkiye devam edebilirsin bende yapıcam bu ay ama nasıl olcak bilmiyorum benim eşim gece çalışıyo sabaha kadar
bende gündüz çalışıyorum yani ben yatakta yalnızım eve gelemiyo kocişim artık iş yerinde saldırcam adama hiç şansı yok sende dene istersen bi canım bu yöntemi eşin bile yapabilir sana
o 43 yaşındaki tanıdığımız tüp bebek bile denemişti olmamıştı hem belkide bebişin vardır batında 2 gün sonraymış inşallah vardır bunada gerek kalmaz

canım cok uzuldum yaa başın sağ olsun
benımde teyzem 40 ında dogurdu kızını 2 de oğlu var bır tande dış gebelık gecırdı oda zor hamıle kalıyordu sanırım rahmı tersmıs ılışkıden sonra ayaklarını dıkıyorud havaya bıde enıstem bacaklarından sallıyormus aklında bulunsun

çok sağol canım valla canım kocişi yakalsam neler yapıcam ama işte malesef bizim biraz zor oluyo buluşmamız
işimiz gereği

tebrik ederim canimmmmmmmmmm

Allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin Insallah

selam kızalar maalesefki benimde bu ay tutmadı.
hamile değilim 1 ocak da adet oldum. tam günümde.
ama çalışmalara devam olana kadar uğraşıcaz bıkmak ve yılmak yok.
hayırlısıyla allah bizede nasip eder inşallah.

ah canım ah köy yerindeyim ve elimde test kalmadı.en yakın hastane 2 saat.neyse bakalım artık

canım değerin ne güzel çıkmış mşallah.rabbim kucağınada almayı nasib etsin.senin bebiş topik açmayı bekliyomuş

hayırlısı canım ya.adetin düzenliyse üzülme zamanını bekliyodur.dr a gittinmi hiç

çok sevindim parakedisi Allah tamamını erdirsin.
Allah tüm isteyen herkese versin.

beni liste yazarmısınız bizde bebeğimizi bekliyoruz ismim hülya yaşım 23yaşadığım şehir bayburt rabbim isteyen herkese en yakın zamanda hyrlı evlat versin rabbim....

Merhaba arkadaşlar ben bu topikte yeniyim ama sizlere özel bir sorum olacak lütfen yardımcı olun çok aklıma takıldı bu konu :26:

Kızlar şimdi benim bata 6 gün falan ve 1 haftadır kasık batmalarım vardı ama afedersiniz 4 gündür eşimle ilişkiye girerken :78: kasıklarımdaki batma felaket bi şekilde artıyor ve karnımın alt tarafında dolgunluk hissi oluyor. Yani ama bunlar dayanamayacağım şekilde şiddetleniyo yarıda bıraktırmak zorunda kalıyorum sizce bunun sebebi ne olabilir :26:

Lütfen arkadaşlar çok canımı sıktı bu konu çok kötü oldum nettende baktım kist vs olabilir diyo ama güvenemedim ve moralim bozuldu

Sizce neden olmuş olabilir aranızda yaşayan yada bilen varmı? belki gebelik varsa ondanmı diye geliyodu aklıma ama nette okuduklarım kafamı bulandırdı

canım benım bildiğim bı yumurtlama donemınde olur kasık agrısı,hamişlikte ilk döneminde olur, bide adet öncesinde oyuzden kafanın karısması normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…