Yeni yılda bebek sahibi olmak isteyenler(2013)

kız bebek mi istersiniz, erkek bebek mi? :)

• Ankete Katılan
    129
  • Anket Kapalı .

Canim oglun icin cok uzuldum basin sagolsun allahim evlatlarina uzun saglikli omurler nasip etsin canim...
Ilk kez duydum tatlim Bu yonetimi tabii denemekte fayda var. eskiler ne biliyorsa valla herseyi dogru biliyorlar... Insallah ise yarar canim. Bilgilendirdigin icin tesekkur ederim ama benim onu yapma sansim yok esimin isi nedenile yurt disindsyiz ve otelde kaliyoruz. Elimin altinda malze yok yani benim icin cok zor
Bekliyorum bende 5 ocak ta bakalim neler olcak atesim son 4 gundur 37 dusmesin diye dua ediyorum iste insallah dusmez... Allahim yardimcimiz olsun canim...

canım benım bildiğim bı yumurtlama donemınde olur kasık agrısı,hamişlikte ilk döneminde olur, bide adet öncesinde oyuzden kafanın karısması normal

yani sebebinide çözemiyorum yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar

bende karar wedım hamıle kalmak ıstıyorumm ınsallah olurr rabbım kımseyı bu guzell duygudan mahrum etmesın ısteyen herkese nasıp olur ınsallahh

amin canım inşallah düşmez ateşin ayrıca malzeme aramana gerek yok
sadece su bardağı pamuk ve çakmak yeterli canım ben annemden biliyorum
gördüm bardağın içine küçük bi parça pamuğu tükürükle yapıştırıyo ucundan yakıp beline tutturuyo
zaten o tenle temas edince hemen kapıyo 1 dakika kadar bekleyip çıkarıyo yenisini yapıyo
hem kolay hem acısız bi işe yaramasa bile vucudu dinlendiriyo

inşallah canım sende inşallah 6 ocakta buraya yazarsın hamileyimmmm diye:)))

Tesekkur ederim canim iyi dileklerin icin...
Insallahh :)
Bu testin adi fortelmi biliyormusun erken gebeligi bilen test. Burda varmidir bilmiyorum ama adini verebilirseniz burdan ona gore arastiririz...
Gunler gecmek bilmiyorrrr :)

Canim ya onu kocis yapabilirmi acaba cok heveslendim valla sen anlattikca. Tek bir bardak yeterli olurmu... Bide tam belemi yapilacak canim...

Canim ya onu kocis yapabilirmi acaba cok heveslendim valla sen anlattikca. Tek bir bardak yeterli olurmu... Bide tam belemi yapilacak canim...

tabiki yapar canım ekşın yapmayı biliyolar onuda yapıversinler:)))
tek bardak yeterli sadece pamuğu bardağın dibine yapıştırmaya özen
göstersin tenine yakın olmasın yakar yakmazda beline yapıştırcak bardağı
tam bel kısmına ortalarına kenarlarına hatta ön kısımdan kasıklarınada yapsa daha iyi

:)))) orasi oyle valla :)))

Canim cok tesekkur ederim valla bu ay olmazsa bile bir umudum var artik gelecek ay icin :)
Iyi denemeler :)

burdaki otomatık ovulasyon tarıhınden faydalanan arkadaslar varmı acaba aramızda ben bu ay ordan denıyorıum baklaım nolcak hayırlısı İNŞALLAH

burdaki otomatık ovulasyon tarıhınden faydalanan arkadaslar varmı acaba aramızda ben bu ay ordan denıyorıum baklaım nolcak hayırlısı İNŞALLAH

Canim adetin duzenlisye tutuyor sanirim o yani bende olmadi... Benim bir 28. Gun gelir bir 31. Gun geliyor yani bende ise yaramadi canim. Oyuden bozde bu ay adetimin 10. Gunu itibern gun asiri sevgi yumagi olduk ayiptir soylemesi... Insallah tuttar bakalim bekliyoruz tatlim...
Senin duzenliyse eger adetin dene tatlim insallah ise yarar... Bu arada ates olmeyi denedinmi o kesin tutyor diyorlar... Haberin ola

gozun aydin canim benim,hayirli olsun tekrar:) bende kendimle mucadele ediyorum test yapmamak icin ama seytan git kan ver 2 saat sonra ogren diyooooo :) sabretmeye caliscammmm...

arkadaşlar 2 kez klomne kullanışımın ardından bu ay çatlatma iğneside vuruldum..bat 13 aralık ama son hafta ateşimde değişiklikler var son 1 haftayı yazıyorum anlayan varsa yardımcı olursa sevinirim..

ateş tablom 36.1 ve 36.3 arasında değişirken son 1 hafta

iğneyi vurduğum günden itibaren
36.4
36.4
36.7
36.6
36.5
36.6
36.8

hamılelık dogum bebek guzelde su alınacak kılolar olmasa super olur du walla daha hamılelık yok ama olursa alacagım kılolar sımdıden cok buyuyor gozumdee

valla cnm hıcbı fıkrım yokk bılgısı olan arkadaslar yardımcı olurlar belkı

kızlar ben bu güne kadar adet sancısı hiç çekmedim
ama benim dünden beri korkunç bir bel ve kasık ağrım var
az önce ağladım valla ağrıdan bide ara ara karnıma
bişey saplanıyo çok kötüyüm yaaa

bel ağrısı gebelik belirtisi diye duymuştum ..batın ne zaman..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…