- Konu Sahibi perakedisi
-
Amin canım dualarımız herkese anne olmak isteyen herkese allahım anne olmayı bebişlerini biran önce kucağına almayı nasip etsin
evet canım benim bir kızım birde oğlum var allahım onlara uzun ömürler nasip etsin bir oğlumuda 8 yaşında kaybettim allah kimseyi evladınla sınamasın
benim sıkıntım yaşım biraz büyük ya artık olmazsa diye korkuyorum gerçi annem beni 39 yaşında doğurmuş ama bi yöntemle
kısmetse bu ay yani şimdi adetim bitsin banada yapıcak daha önce bir iki kişiye yaptı onlar hemen hamile kaldı hem bitanesi 43 yaşındaydı hiç olmamıştı cocuğu
bitaneside 29 yaşındaydı adetin bittiği gün banyo yaptıktan sonra beline kupa çekiyosun ama ortalama bi 10 veya 15 kere ardından ekşin canım ve yataktan hiç çımıyosun
duşunu sabah yapıyosun sonra sonra iki veya üç günde bir normal ilişkiye devam edebilirsin bende yapıcam bu ay ama nasıl olcak bilmiyorum benim eşim gece çalışıyo sabaha kadar
bende gündüz çalışıyorum yani ben yatakta yalnızım eve gelemiyo kocişim artık iş yerinde saldırcam adama hiç şansı yok sende dene istersen bi canım bu yöntemi eşin bile yapabilir sana
o 43 yaşındaki tanıdığımız tüp bebek bile denemişti olmamıştı hem belkide bebişin vardır batında 2 gün sonraymış inşallah vardır bunada gerek kalmaz
ah canım ah köy yerindeyim ve elimde test kalmadı.en yakın hastane 2 saat.neyse bakalım artık
canım benım bildiğim bı yumurtlama donemınde olur kasık agrısı,hamişlikte ilk döneminde olur, bide adet öncesinde oyuzden kafanın karısması normal
Imkansizliklar cok zor cok iyi anliyorum canim seni... Allah yardimcin olsun tatlim... Insallah gelmistir bebisin
Canim oglun icin cok uzuldumbasin sagolsun allahim evlatlarina uzun saglikli omurler nasip etsin canim...
Ilk kez duydum tatlim Bu yonetimi tabii denemekte fayda var. eskiler ne biliyorsa valla herseyi dogru biliyorlar... Insallah ise yarar canim. Bilgilendirdigin icin tesekkur ederim ama benim onu yapma sansim yokesimin isi nedenile yurt disindsyiz ve otelde kaliyoruz. Elimin altinda malze yok yani benim icin cok zor
Bekliyorum bende 5 ocak ta bakalim neler olcak atesim son 4 gundur 37 dusmesin diye dua ediyorum iste insallah dusmez... Allahim yardimcimiz olsun canim...
yani sebebinide çözemiyorum yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar
inşallah canım sende inşallah 6 ocakta buraya yazarsın hamileyimmmm diye:)))
amin canım inşallah düşmez ateşin ayrıca malzeme aramana gerek yok
sadece su bardağı pamuk ve çakmak yeterli canım ben annemden biliyorum
gördüm bardağın içine küçük bi parça pamuğu tükürükle yapıştırıyo ucundan yakıp beline tutturuyo
zaten o tenle temas edince hemen kapıyo 1 dakika kadar bekleyip çıkarıyo yenisini yapıyo
hem kolay hem acısız bi işe yaramasa bile vucudu dinlendiriyo
Canim ya onu kocis yapabilirmi acabacok heveslendim valla sen anlattikca. Tek bir bardak yeterli olurmu... Bide tam belemi yapilacak canim...
tabiki yapar canım ekşın yapmayı biliyolar onuda yapıversinler:)))
tek bardak yeterli sadece pamuğu bardağın dibine yapıştırmaya özen
göstersin tenine yakın olmasın yakar yakmazda beline yapıştırcak bardağı
tam bel kısmına ortalarına kenarlarına hatta ön kısımdan kasıklarınada yapsa daha iyi
burdaki otomatık ovulasyon tarıhınden faydalanan arkadaslar varmı acaba aramızda ben bu ay ordan denıyorıum baklaım nolcak hayırlısı İNŞALLAH
kızlarrrrrr hepinize günaydınnnnbattan 1 gün önce yani pazartesi verdiğim kan sonucum şu an çıkmış 111,90:) Allahım hepinize nasip etsin inşallah... hcg değerim az mı çok mu bilemiyorum:) hepinizi öpüyorummm
arkadaşlar 2 kez klomne kullanışımın ardından bu ay çatlatma iğneside vuruldum..bat 13 aralık ama son hafta ateşimde değişiklikler var son 1 haftayı yazıyorum anlayan varsa yardımcı olursa sevinirim..
ateş tablom 36.1 ve 36.3 arasında değişirken son 1 hafta
iğneyi vurduğum günden itibaren
36.4
36.4
36.7
36.6
36.5
36.6
36.8
valla cnm hıcbı fıkrım yokk bılgısı olan arkadaslar yardımcı olurlar belkı
kızlar ben bu güne kadar adet sancısı hiç çekmedim
ama benim dünden beri korkunç bir bel ve kasık ağrım var
az önce ağladım valla ağrıdan bide ara ara karnıma
bişey saplanıyo çok kötüyüm yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?