- Konu Sahibi perakedisi
-
Insallah tatlim hayirlisiyla tez zamanda aliriz mutlu haberlerini :)
Beklenmeyen tarihin ne zaman insallah gelmez... Benim 5 ocak ben dun dayanamayip test yaptim negatif ciktisimdi 5 ocagi bekliyorum her sabah atesimi olcuyorum son 3 gundur 37 oldu insallah dusmez atese tutunuyorum valla :) yuksek ciktikca umudum artiyo :) hic ummazdim ateslendigim icin bu kadar sevinecegimi
canım günaydın inşallah düşmez ateşin
benim BATım 9 ocaktı normalde hiç böyle olmazdı canım çok düzenliydi
ama akşam çok az bu sabahda biraz kanamam var var
ve korkunç bi ağrı ne yapıcamı bilmiyorum çok moralim bozuk
acaba diyorum ben dün çok yoruldum ağır kaldırdım bide işim gereği
sabah sekizden gece 2 ye kadar çalıştım bebiş vardıda gittimi diye şimdi
kendimi yiyip bitiriyorum ağlamaktan gözlerim balon gibi
kızlarr ateşim 36.5 bugünde adet olmadım.ama akıntı da yok gibi ya adet öncesi olur ya hani kuru kuru öyle
Peraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaacimmmmmmmm
nerdesin hadi ya catladim meraktan. Kesin hamilesin ama bi de su kan sonucu ciksaydi
Canim atesin iyi adettinin gunu gectimi? Bu ates olayini cok arastirdigim icin az cok ogrendim canim ve 36.5 ile hamile kalan cok insan var... Insallah hamissindir... Moreilini bozma ve iyi dusun iyi seyler olsun bebisin gelsin hayirlisiyla...
sağolasın canım ya inşallah.adetim bugün yada yarın olması lazım.yeni düzene girdi tam emin olamıyorum.2 hafta önce cmts günü yumurtam 16 mm di.bi kaç güne çatlar demişti dr.
Ayy canimm cok iyi o zaman olmus olabilr... Atesin hic dusmesin insallahhh guzell haberini aliriz en yakin zamanda. Guzell allahim gonlune gore versin arkadasim. Tez zamanda dolsun kucagin. Tabii benimde :)
inşallah canım isteyen herkese rabbim tattırsın bu duyguyu.senin ne zamn adetin ve ne zamandır istiyosun?
Herkese hayırlı mutlu huzurlu bol bebişli bir yıl diliyorum
günaydıııııınnnnn kızlarrrr
biliosunuzki benim bat 3 ocak ve benbim karnım çok ağrıoduu bende eşime dedimki test alalım o almamak için elinden geleni yaptıı ( korktuu koçişşşş) ama aldırdım 2 tanee veeeee bi baktııımmm 2 çizgiiiiiiiiiiiiiiii sonra devlet hastanesine gittik yanımada evdeki testleri aldımordaaa acilde kan değil idrar testi yapıoruz dediler ii pekii zaten hamileyim dedimm sonra eşim bak negatif çıkarsa ağlamak yok dedii yok yaa zatenn hamileyim dedimm vee sonuç bi çıktı negatif siz bilmiosunuz ben hamileyim dedimm bakın bunlardaa evdeki testlerim dedimm ordaki çalışann kadın bana dediki sen git şu hastaneyee orda kan testi yaptırr acildekiler düzgün yapamıoo dedi neyse ben dururmuyum gittik gene o hastaneyee dedik kan vercezzz gebelik testi içinn neyse verdimm kanıı bak dedim kadınaa bunlar benim sonuçlarımm evde yaptıklarımm tamamm dur bakalım 1. buçuk saat sonra gel al dedii neyse 1 buçuk saat geçti ama nedensee bendee bi ümitsizlikk gittik hastaneye sonuçları almayaa kadın bilgisayara bakıoo biz sokmuşuzz kafamızıı camdann kadın nasıı gülüoo çıkarttı sonucuu bide sölemioo bizle dalga geçioo yılbaşı bebeğinizz hayırlı olsun dedii eşim sadece gerçektenmiii diyebildiii sonuç 192.53 çıktıı veeee HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
canlarrrrr günaydın hepinize... herkese mutlu yıllarrrrr
yaptığım labo.... marka testlerin sonuncusunu sabah yaptım yine çıktı pembe çizgi... ve evimin karşısındaki eczaneye gittim az önce başka marka aldım( aylardır bu markadan alıp yapıyordum bembeyaz çıkıyordu) o da pozitif...kızlar galiba gerçekten hamileyimmmmm:))))))))))) ama dr.a çarşamba gidicem
Selam kızlaaar, ben de bir süredir takip ediyorum forumu. Ben de 2013 yılında bebek isteyenlerdenim.. Ocak ayımdaki adetim bitince çalışmalara başlıcaz. Rabbim inşallah aratmadan verir hepimize.. 2013 yılı bize sağlıklı bebekler nasip etsin.. Amin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?