- 12 Aralık 2012
- 257
- 0
- 116
- 44
- Konu Sahibi perakedisi
-
hayırlısı canım ya.adetin düzenliyse üzülme zamanını bekliyodur.dr a gittinmi hiç
kızlar ben bu güne kadar adet sancısı hiç çekmedim
ama benim dünden beri korkunç bir bel ve kasık ağrım var
az önce ağladım valla ağrıdan bide ara ara karnıma
bişey saplanıyo çok kötüyüm yaaa
bel agrısı kasık agrısı gebelık belırtısıdır dıye bılıyorumm ben ılk hamılelıgımde yasadımm kasıklarım ve belım felaket agırmıstıı
bel ağrısı gebelik belirtisi diye duymuştum ..batın ne zaman..
canım keşke öyle olsa ama ben şuanda kırmızıları
misafir ediyorum zaten hemde 9 gün önceden
canlarım hepinize çooooook teşekkür ediyorum... Rabbim topikteki tüm arkadaşlarıma bir an evvel bebişlerini göndersin inşallah...iki gündür topiğe giremedim doğru dürüst bugün hastanelerdeydim... sonucu alınca başka bir hastanedeki randevuma gittim.. dr yeniden kan testi istedi... 2 gün önce 111 çıkan sonuç bugün 573 çıktı 1 hafta sonra kontrole çağırdı..
canlarım hepinize çooooook teşekkür ediyorum... Rabbim topikteki tüm arkadaşlarıma bir an evvel bebişlerini göndersin inşallah...iki gündür topiğe giremedim doğru dürüst bugün hastanelerdeydim... sonucu alınca başka bir hastanedeki randevuma gittim.. dr yeniden kan testi istedi... 2 gün önce 111 çıkan sonuç bugün 573 çıktı 1 hafta sonra kontrole çağırdı..
kızlar aşılamadan sonraki 9.günde test alıp kendım yapsam çıkarmı sizce sonuç?
tatlım gözün aydın inş allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin bende hamileymişim :))) adetime 8 gün war kanamam oldu die gittim bugün galiba yerleşme kanamasıymış değerim 29 çıktı inş benimkide artar cuma bidaha gidecem işte rabbim herkesee nasip etsin inş.. bizleride tamamına erdirsin ...
canım bişey sorcam kanaman çokmu bende 9 gün önceden adet gördüm sanıyorum ama benim baya var kanamam
bide çok ağrım var belim ve kasıklarımda
kızlarrrrrr hepinize günaydınnnnbattan 1 gün önce yani pazartesi verdiğim kan sonucum şu an çıkmış 111,90:) Allahım hepinize nasip etsin inşallah... hcg değerim az mı çok mu bilemiyorum:) hepinizi öpüyorummm
tatlım gözün aydın inş allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin bende hamileymişim :))) adetime 8 gün war kanamam oldu die gittim bugün galiba yerleşme kanamasıymış değerim 29 çıktı inş benimkide artar cuma bidaha gidecem işte rabbim herkesee nasip etsin inş.. bizleride tamamına erdirsin ...
Hosgeldin canim aramizaMerhaba arkadaşlar ben bu topikte yeniyim ama sizlere özel bir sorum olacak lütfen yardımcı olun çok aklıma takıldı bu konu :26:
Kızlar şimdi benim bata 6 gün falan ve 1 haftadır kasık batmalarım vardı ama afedersiniz 4 gündür eşimle ilişkiye girerken :78: kasıklarımdaki batma felaket bi şekilde artıyor ve karnımın alt tarafında dolgunluk hissi oluyor. Yani ama bunlar dayanamayacağım şekilde şiddetleniyo yarıda bıraktırmak zorunda kalıyorum sizce bunun sebebi ne olabilir :26:
Lütfen arkadaşlar çok canımı sıktı bu konu çok kötü oldum nettende baktım kist vs olabilir diyo ama güvenemedim ve moralim bozuldu
Sizce neden olmuş olabilir aranızda yaşayan yada bilen varmı? belki gebelik varsa ondanmı diye geliyodu aklıma ama nette okuduklarım kafamı bulandırdı
Hadi insallah canim. Guzel bi haberde senden alalim :)ay kızlar sabah akşam ateş ölçüyroumbiliyorum sağlıklı değil ama az önce 37 çıktı.avuçlarımda yanıyo.bide halsizliğim var sanki.ayyy oldumu ki bu sefer he bide belime e kasıklarıma ağrı giriyo.ama hiç akıntım yok
Hosgeldin canim. Guzel ve berekerli bir topikle baslangic yaptin. Iyi secim! :)1,5 senelik evliyim geçen ay olmadı bu aya inşallah ilk defa yazıyorum ve yeni üyeyim inşallah bereketli bir yıl olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?