Yeni yılda bebek sahibi olmak isteyenler(2013)

kız bebek mi istersiniz, erkek bebek mi? :)

• Ankete Katılan
    129
  • Anket Kapalı .
hayırlısı canım ya.adetin düzenliyse üzülme zamanını bekliyodur.dr a gittinmi hiç

evet adetim çok düzenli çok şükür bir problemim yok.
doktora gitmedim. 2 ay oldu daha denemeye başlayalı
hayırlısı bakalım dediğin gibi daha vakti var demekki.

selam perakedisi benim kaydettiğin batı değiştirip 27 ocak yaparsın.
denememde 3. ay olucak. yaşımda 31

bel agrısı kasık agrısı gebelık belırtısıdır dıye bılıyorumm ben ılk hamılelıgımde yasadımm kasıklarım ve belım felaket agırmıstıı

canlarım hepinize çooooook teşekkür ediyorum... Rabbim topikteki tüm arkadaşlarıma bir an evvel bebişlerini göndersin inşallah...iki gündür topiğe giremedim doğru dürüst bugün hastanelerdeydim... sonucu alınca başka bir hastanedeki randevuma gittim.. dr yeniden kan testi istedi... 2 gün önce 111 çıkan sonuç bugün 573 çıktı 1 hafta sonra kontrole çağırdı..

Son düzenleme:

gözün aydın canım masallah size canımmm sonunda yuppiiii

tatlım gözün aydın inş allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin bende hamileymişim :))) adetime 8 gün war kanamam oldu die gittim bugün galiba yerleşme kanamasıymış değerim 29 çıktı inş benimkide artar cuma bidaha gidecem işte rabbim herkesee nasip etsin inş.. bizleride tamamına erdirsin ...

canım bişey sorcam kanaman çokmu bende 9 gün önceden adet gördüm sanıyorum ama benim baya var kanamam
bide çok ağrım var belim ve kasıklarımda

canım bişey sorcam kanaman çokmu bende 9 gün önceden adet gördüm sanıyorum ama benim baya var kanamam
bide çok ağrım var belim ve kasıklarımda

öle kanama gibi değil cnm benimki khweyle sarı arası karışık akıntı ... adetinin 3. günü bi git doktora belki hormon testi falan yapar hayırlısı olsun cnm .. üzülme her şeyin bi wakti war..

Gozun aydin canim. Degerin gayet normal gelmis.
Simdi prenses moduna gecebilirsinnn

Tatlim hayirli olsun, bir gebemiz daha oldu

Hosgeldin canim aramiza
Bence bu agrilarini hafife alma ve hemen bi doktora gorun. Muhtemelen kist olabilir. Ama insallah gebeliktir :)

ikizmi geliyo yoksa

ay kızlar sabah akşam ateş ölçüyroum biliyorum sağlıklı değil ama az önce 37 çıktı.avuçlarımda yanıyo.bide halsizliğim var sanki.ayyy oldumu ki bu sefer he bide belime e kasıklarıma ağrı giriyo.ama hiç akıntım yok

Hadi insallah canim. Guzel bi haberde senden alalim :)
1,5 senelik evliyim geçen ay olmadı bu aya inşallah ilk defa yazıyorum ve yeni üyeyim inşallah bereketli bir yıl olur
Hosgeldin canim. Guzel ve berekerli bir topikle baslangic yaptin. Iyi secim! :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…