- Konu Sahibi perakedisi
-
Geçmiş olsun canım(( Batına daha 9 gün var belki bu kanama yerleşme kanamasıdır ve belki o ağrıların da yorulduğun içndir. İçin rahat etmiyecekse doktora git bence ne olduğunu anlarsın en azından
Canim kiyamam sanaagir kaldirmamaya calis tatlim ama eger kanaman cok degilse yerlesme kanamasida olabilir telas etme yanliz cok dikkat et kendine sakin ilac falanda icme atesinide bir olc istersen 36.5 ve uzeri ise umut var demektir bozma morelini
Bugun tatil degilmi tatlim dinlensen aslinda uzatsan ayaklarini cok iyi gelir... Bu arada haberdar et olurmu durumunu uzulme sakin olmazsa bile onumuzde bi suru yeni guzel aylar var hepsi umut dolu tamammi... 2013 de hayirlisiyla hepimiz bir bir haykircaz bebislerimizi :)
canım çok teşekkür ederim biraz yattım ama olmadı yine kalktım
kızım yalnız kaldı iş yerinde onada kıyamadım
ama ağrılarım var galiba gidicem gene eve
doktora gidemedim bakalım nolcak
Ihmal etme canim o zaman mutlaka ilk firsatta doktora git... Herseyin basi saglik... Cok dikkat et kendine.
Bu arada izmir merkezden bayaa uzaksin sanirim cesme tarafinda falanmi oturuyorsun yoksa...
ladybirddd cnm sana bırsey sorucamm sen kan testınden kac gun sonra doktora gıttın ultrason için?
ben cuma aksamı kan testı sonucumu ögrendım doktora henüz gitmedim yarın mı yoksa cts mi gitsem kararsızım yarın gitsem kese görünürmü acaba?
Bencede kesin hamisss allahim hayirlisiyla kucagini almayi nasil etsin...
Bugun tatil kocasiyla tadini cikariyorlardirrr ee haklari :)
Allah gonullerine gore versin
Tabii bizimde :) insallahhh :)
Amin canim insallah... Benim 5 ocak az kaldi ama catliyorum meraktan... Oldumu ne oldu diye dun acayip gaza geldim test yaptim negatif cikti tabiiiacayip morelim bozuldu falan neyse toparlandim sonra biz 6 aydir ugrasiyoruz tatlim ya gelmedi bebisimiz bir turlu rabbimin dedigi zaman gelicek tabi ama iste biz kullar hemen olsun istiyoruz ya insallah hayirlisiyla saglikla hepimize nasip eder rabbim tez zamanda.
Bende bu clomid kullandim ama yumurta olustumu buyudumu catladimi bilmiyorum iste adetimin 10. Gununden sonra gun asiri sevgi yumagi olduk kocisle :) ama bakalimm rabbim insallah kavusturur melegimize.
Sen ne zamandir istiyorsun tatlim ilac kullandinmi hic
hem çalışcaz hem dua da etcez cnmm sadece calısmayla olmaz tabiçalışmakla olacakmı tatlım
hem çalışcaz hem dua da etcez cnmm sadece calısmayla olmaz tabi
hehehehehee kalp atışlarını duyana kadar inanma zatenben hala adet olmadım kız:) hamileysemde buna inanmam güç olacak
sana tavsıyem erteleme cnm cıdden ıstedıgın zaman olmayabılıoo umarım beklemezsın bızım gbı ama onlar dunyanın en guzel seyleri sorulara takılma bncehamile kalmayı isteyenlerdenim 2013de,tabi allah nasip ederse.hatta bu senenin en önemli kararı ama bir yandanda kararsızlık var.herkes bu kararı verirken sanırım birazda olsa karar vermekde zorlanmıştır.çevremdekilerin bir kısmı bu duygudan çok fazla mahrum kalmayın diyor.
bir kısmı daha 6 aylık evlisin bir kaç yıl bekle diyor:26: birde bebek isteyince hemen olmuyor çevremde ve burda okuduklarımdan bunu gördümay birde şu var yaş 27 oluyor başımda deli sorular eşimle 7,5 yıldan sonra evlendik.üniversitede başladı beraber büyüdük bağımız aşkımız çok kuvvetli evlenince dahada tamamlandık harika bir baba olacağından eminim oda istiyor ama işte sorular sorular
evet canım çeşmedeyim ve ne yazıkki
burda kadın doğumcu yok
ama ben adet oldum belli çünkü baya bi kanamam var
on gün önce oldu aslında düzenliydi ama noldu bilmiyorum
kısmet artık herşey
iyi akşamlar anne ve anne adayları bende 6 aydır anne olma çabasındayım tek sorunum adet düzensizliği ilaç kullandığımdada hormonlar alt üst oluyo iki haftada bir regl oluyom hayıt tohumu ile bi kür yapmıştım onunla da iki hafta arayla regl geliyo kasım 28 de regl oldum ve ardında 3 aralık da bir daha regl oldum bat yarın ve bende iki üç gündür şiddetli bir bel ağrısı var ve herhangi regl belirtisi yok bebiş geliyor olabilir mi sizce bir umut işte bendeki...
17. AYA GİRDİKbi kaç ay önce klomen kullandım ve çatltma iğnesi işe yaramadı.pco var bende canım.bu ay soğan kürüyle 3.5-4 cm civarı kistim gitti çok şükür.sen erken yapmışın testini canım ya geçsin öyle yap.hayırlısı olsun rabbim gönlüne göre versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?