Yeni yılda bebek sahibi olmak isteyenler(2013)

kız bebek mi istersiniz, erkek bebek mi? :)

• Ankete Katılan
    129
  • Anket Kapalı .

pek yerleşme kanamasına benzemiyo canım yaaa
baya bi var yani ama ağrılarım çok fazla
doktora gidiyim desem bugün her yer tatil gerçi tatil olmasada bizim burda hastane sıkıntılı
yani izmire girmem lazim oda 100 km yani zor bilmiyorum bakalım nolcak

canım çok teşekkür ederim biraz yattım ama olmadı yine kalktım
kızım yalnız kaldı iş yerinde onada kıyamadım
ama ağrılarım var galiba gidicem gene eve
doktora gidemedim bakalım nolcak

perakedisi beni de listeye ekler misin? Merhaba arkadaşlar ben de yeni katıldım topiğe.Yaş 25 Bat 27 ocak deneme 3. ay

Melekcim gecmis olsun. Onceki aydan gebe olmus olabilirmisin canim?

Peraaaa naptin kan sonucunu tatlimmm:18:

canım çok teşekkür ederim biraz yattım ama olmadı yine kalktım
kızım yalnız kaldı iş yerinde onada kıyamadım
ama ağrılarım var galiba gidicem gene eve
doktora gidemedim bakalım nolcak

Ihmal etme canim o zaman mutlaka ilk firsatta doktora git... Herseyin basi saglik... Cok dikkat et kendine.
Bu arada izmir merkezden bayaa uzaksin sanirim cesme tarafinda falanmi oturuyorsun yoksa...

Ihmal etme canim o zaman mutlaka ilk firsatta doktora git... Herseyin basi saglik... Cok dikkat et kendine.
Bu arada izmir merkezden bayaa uzaksin sanirim cesme tarafinda falanmi oturuyorsun yoksa...

evet canım çeşmedeyim ve ne yazıkki
burda kadın doğumcu yok
ama ben adet oldum belli çünkü baya bi kanamam var
on gün önce oldu aslında düzenliydi ama noldu bilmiyorum
kısmet artık herşey

Canim ben yarin gitcem gorunur mu gorunmez mi hic bi fikrim yok. :) bi gidip bakcaz artik napiyomus minik findik insan cok merak ediyo ama dimi Bence sen de erteleme icin rahat etsin en azindan. :) ben bu kadar bekledigim icin bile pisman oldum

Bencede kesin hamisss allahim hayirlisiyla kucagini almayi nasil etsin...
Bugun tatil kocasiyla tadini cikariyorlardirrr ee haklari :)
Allah gonullerine gore versin
Tabii bizimde :) insallahhh :)

aminn sirincim. ben de oyle dusundum. muhtemelen kocisiyle bebisinin efsunundalardir :)

Son düzenleme:

17. AYA GİRDİK bi kaç ay önce klomen kullandım ve çatltma iğnesi işe yaramadı.pco var bende canım.bu ay soğan kürüyle 3.5-4 cm civarı kistim gitti çok şükür.sen erken yapmışın testini canım ya geçsin öyle yap.hayırlısı olsun rabbim gönlüne göre versin.

hamile kalmayı isteyenlerdenim 2013de,tabi allah nasip ederse.hatta bu senenin en önemli kararı ama bir yandanda kararsızlık var.herkes bu kararı verirken sanırım birazda olsa karar vermekde zorlanmıştır.çevremdekilerin bir kısmı bu duygudan çok fazla mahrum kalmayın diyor.
bir kısmı daha 6 aylık evlisin bir kaç yıl bekle diyor:26: birde bebek isteyince hemen olmuyor çevremde ve burda okuduklarımdan bunu gördüm ay birde şu var yaş 27 oluyor başımda deli sorular eşimle 7,5 yıldan sonra evlendik.üniversitede başladı beraber büyüdük bağımız aşkımız çok kuvvetli evlenince dahada tamamlandık harika bir baba olacağından eminim oda istiyor ama işte sorular sorular

sana tavsıyem erteleme cnm cıdden ıstedıgın zaman olmayabılıoo umarım beklemezsın bızım gbı ama onlar dunyanın en guzel seyleri sorulara takılma bnce

iyi akşamlar anne ve anne adayları bende 6 aydır anne olma çabasındayım tek sorunum adet düzensizliği ilaç kullandığımdada hormonlar alt üst oluyo iki haftada bir regl oluyom hayıt tohumu ile bi kür yapmıştım onunla da iki hafta arayla regl geliyo kasım 28 de regl oldum ve ardında 3 aralık da bir daha regl oldum bat yarın ve bende iki üç gündür şiddetli bir bel ağrısı var ve herhangi regl belirtisi yok bebiş geliyor olabilir mi sizce bir umut işte bendeki...

evet canım çeşmedeyim ve ne yazıkki
burda kadın doğumcu yok
ama ben adet oldum belli çünkü baya bi kanamam var
on gün önce oldu aslında düzenliydi ama noldu bilmiyorum
kısmet artık herşey

Canim valla cennette yasiyorsun ama tabi zorluklari var haklisin o durum baya zor olmus ama en azindan guzelbahcede cok iyi dr var diye duymustum yada 9 eylul hastenesinede cok iyi diyorlr oralar sana biraz daha yakin oralara bir git istersen... Bu arada uzulme tatlim onumuzdeki ay olur allah cok buyuk herseyin hayirlisini ve sagliksini nasip etsin canim hem bak bir tane kizin varmis allah bagislasin canim... bende hic yok bu ay da olmicak galiba anlayamiyorum. Neler oluyor neden gelmiyor bebis
Neyse herseyin bir zamani var allahim tez zamanda hepimizin murdani verecektir inaniyorum... Dualarim hepimiz icin arkadaslar....

Mrb canim bel agrisi bebis belirtisi diyorlar hep duydugum o ( maalesef ben yasayamadigim icin bilmiyorum ) ama insallah sen hamilesindir canim... Allahim gonlune gore versin...

Gecmis olsun canim neyseki hemen gitmis... O zaman bu ay umit var belkide kist yuzunden olmuyordu kist gitti ve bebisss geldi belkideee... Insallahh gelmistir canim...

Evet tatlim ya dayanamadim aslinda bide elimdeki test normal testti hani bu adet oncesi gebeligi bilenlerden degildi... Ben bunlarla avutuyorum artik kendimi. Az kaldi 5 ocak ama gunlerde oyle yavas geciyor ki... Hayirlisi artik bebisleimi gelir.
Ama senin bebis gelmis olabilir. Sen bir test yap canim yaa belki gelmistir... Bizede guzel haberlerini bildir.. Allahim hepimizin gonlune gore versin...

kızlarrrrrr hepinize günaydınnnn battan 1 gün önce yani pazartesi verdiğim kan sonucum şu an çıkmış 111,90:) Allahım hepinize nasip etsin inşallah... hcg değerim az mı çok mu bilemiyorum:) hepinizi öpüyorummm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…