- Konu Sahibi perakedisi
-
Hadi insallah canim. Guzel bi haberde senden alalim :)
Hosgeldin canim. Guzel ve berekerli bir topikle baslangic yaptin. Iyi secim! :)
Mrb canim bel agrisi bebis belirtisi diyorlar hep duydugum o ( maalesef ben yasayamadigim icin bilmiyorum) ama insallah sen hamilesindir canim... Allahim gonlune gore versin...
Amin canım inşallah bebiş vardır allah dileyip isteyen herkese tez zamanda anneliği yaştsın
ayyy bendede geçen hafta çok oldu ya yürümemi bile etkiledi 2 gün sürdü.ama bugünde hafiften yokladı biraz.ne düşünsem bilemedim
ikizmi geliyo yoksa
canlarım hepinize çooooook teşekkür ediyorum... Rabbim topikteki tüm arkadaşlarıma bir an evvel bebişlerini göndersin inşallah...iki gündür topiğe giremedim doğru dürüst bugün hastanelerdeydim... sonucu alınca başka bir hastanedeki randevuma gittim.. dr yeniden kan testi istedi... 2 gün önce 111 çıkan sonuç bugün 573 çıktı 1 hafta sonra kontrole çağırdı..
ay kızlar sabah akşam ateş ölçüyroumbiliyorum sağlıklı değil ama az önce 37 çıktı.avuçlarımda yanıyo.bide halsizliğim var sanki.ayyy oldumu ki bu sefer he bide belime e kasıklarıma ağrı giriyo.ama hiç akıntım yok
arkadaşlar 2 kez klomne kullanışımın ardından bu ay çatlatma iğneside vuruldum..bat 13 aralık ama son hafta ateşimde değişiklikler var son 1 haftayı yazıyorum anlayan varsa yardımcı olursa sevinirim..
ateş tablom 36.1 ve 36.3 arasında değişirken son 1 hafta
iğneyi vurduğum günden itibaren
36.4
36.4
36.7
36.6
36.5
36.6
36.8
Hosgeldin canim aramiza
Bence bu agrilarini hafife alma ve hemen bi doktora gorun. Muhtemelen kist olabilir. Ama insallah gebeliktir :)
Gunaydin kizlar,dun migren atagim tutunca ilac icebilmek icin test yaptirdim ve sonuuuuc 0,1hamile degilim yani,yinede bati bekliycem 2 gun var ama buyuk ihtimalle hayallerim subata devretti.. napalim,sabredip calismalara devam edicez... hayirlisi ne diyeyim...
Günaydın kızlar
Dün bebeğimin kesesini gördük. 2 hafta sonra kalp atışları için tekrar gitcez.
Allahım sizlere de tattırsın en kısa zamanda inşallah
Gozunaydinn canimmm masallah senin adina cok sevindim... Allahim guzelliklerle saglikla kucagina almayi nasip etsin canim... Darisi basimiza :)
canım dr da sonucu görünce aynen öyle söyleyip güldü:)ikiz mi geliyo yoksaaa dediii... ben de aman sakın haaa demişim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?