Yeni yılda bebek sahibi olmak isteyenler(2013)

kız bebek mi istersiniz, erkek bebek mi? :)

• Ankete Katılan
    129
  • Anket Kapalı .
arkadaşlar dua edelim inş. duamız olmazsa ne ehemmiyetimiz var değil mi rabbim isteyen herkese hayırlı evlat nasip eylesin içinde de bize inş.

Mrb canim bel agrisi bebis belirtisi diyorlar hep duydugum o ( maalesef ben yasayamadigim icin bilmiyorum ) ama insallah sen hamilesindir canim... Allahim gonlune gore versin...

Amin canım inşallah bebiş vardır allah dileyip isteyen herkese tez zamanda anneliği yaştsın

Amin canım inşallah bebiş vardır allah dileyip isteyen herkese tez zamanda anneliği yaştsın

ayyy bendede geçen hafta çok oldu ya yürümemi bile etkiledi 2 gün sürdü.ama bugünde hafiften yokladı biraz.ne düşünsem bilemedim

ayyy bendede geçen hafta çok oldu ya yürümemi bile etkiledi 2 gün sürdü.ama bugünde hafiften yokladı biraz.ne düşünsem bilemedim

ayy 3 gündür çekiyom kıpırdayamıyom otursam kalkamıyom yatıyom kalkamıyom kalkıyom oturamıyom şaşırdım nasıl duracağıma inş bebeklerin habercisidir bebek gelsin de ben o ağrıyı çekmeye razıyım

Bu topik çok mu uğurlu ne :):) bende geldimmmm ..

Bat 22 Ocak .. 3. Ayım diyebiliriz .. Hepimizin duaları kabul olsun inşallah..

Aslında bat ım 4 ocak ama bugün kanda b hcg baktırdım yok hiç bişe olsa mutlaka çıkardı galibaa..

peracım canım hayırlı olsun inşl herşey yolunda gider benim de bat bugündü ama gelen giden olmadı rabbim herkesin gönlüne göre versin

Peracim Gozunaydin canimmm Allahim saglikla guzellikle kucagina almayi nasip etsin...

Canim yaa valla cok guzel yuksek hemde adet gunun gecti bence sende kesin var bebis ihmal etme tatlim bi kan testi yaptir... Hadi guzel haberleri beklirum. Bu arada bu sabah benim atesim dususe gecti 36.7 sanirim bende yok

Canim gunaydin... Bende cok arastirdim bu ates yontemini ama tam olarak yapamadim maalesef son 14 gundur takip edebiliyorum bende ama bildigim kadariyla. Adet gununden itibaren olcmeye basliyorsun ayni saatte... Ve yavas yavas yukseliyor ama mesela sanirim seni. 36.3 ve 36.4 lerde yumurtanin catladigi gunler sonra yavas yavas yukselmis cok iyi vucutta progestron yukseliyor insallah bat kadar hic dusmez ve bebisin gelir... Cok guzel yukselmis allah nazarlardan saklasin canim...
Benim atesim bugun dususe gecti 2 gun sonra bat sanirm bende bebek yok cok heveslenmistim son 4 gun 37 idi bu sabah 36.7 indi allahim hepimze hayirli ve saglikli bebisler nasip etsin...

Hosgeldin canim aramiza
Bence bu agrilarini hafife alma ve hemen bi doktora gorun. Muhtemelen kist olabilir. Ama insallah gebeliktir :)

Hoşbuldum canım :) haftaya gidicem bakalım doktora offf ne zormuş kadın olmak ya İnş. bi sorun çıkmaz

Gunaydin kizlar,dun migren atagim tutunca ilac icebilmek icin test yaptirdim ve sonuuuuc 0,1 hamile degilim yani,yinede bati bekliycem 2 gun var ama buyuk ihtimalle hayallerim subata devretti.. napalim,sabredip calismalara devam edicez... hayirlisi ne diyeyim...

Gunaydin canim gecmis olsun...
Bencede bekle canim belki gec dollenme olmustur... Rabbim gonlune gore versin canim...

Günaydın kızlar

Dün bebeğimin kesesini gördük. 2 hafta sonra kalp atışları için tekrar gitcez.

Allahım sizlere de tattırsın en kısa zamanda inşallah

Günaydın kızlar

Dün bebeğimin kesesini gördük. 2 hafta sonra kalp atışları için tekrar gitcez.

Allahım sizlere de tattırsın en kısa zamanda inşallah

Gozunaydinn canimmm masallah senin adina cok sevindim... Allahim guzelliklerle saglikla kucagina almayi nasip etsin canim... Darisi basimiza :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…