- 24 Haziran 2011
- 1.483
- 1.040
- 333
- Konu Sahibi perakedisi
-
Herkese merhaba kızlar... Bütün hamiş olan arkadaşları kutluyorum. Rabbim sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin inşallah...
1 haftadır kopan parmak ucumla uğraştığımız için dengem şaştı. Ama bu sabah itibariyle kahverengiler geldi.. Akşama kadarda kırmızılar gelir herhalde.. Zaten bu ay hiçbir belirti yaşamadım.umudum yoktu. Nasip değilmiş.
Canim yaa valla cok guzel yuksek hemde adet gunun gecti bence sende kesin var bebis ihmal etme tatlim bi kan testi yaptir... Hadi guzel haberleri beklirum. Bu arada bu sabah benim atesim dususe gecti 36.7sanirim bende yok
canım dr da sonucu görünce aynen öyle söyleyip güldü:)ikiz mi geliyo yoksaaa dediii... ben de aman sakın haaa demişim...
kız 36.7 düşük değilki.benimki 35.6 falan oluyo adet olacağım zaman.bence 36 nın altına düşmemesi lazımhadi hayırlısı.ay bide ağzından bal damlıyo ya :))
Canim senin guzel haberlerini dort gozle bekliyorum :) benim daha 2 gunum var yadususe gecti ya iyice dusecek diye korkuyorum birde belirtilerim vardi hicbisey kalmadi kasigimda agri yok midemde bulanmiyo bayaa umitsiz vakkayim yani. neyse artik hayirlisi
ben ilçede olsam hiç durmazdım direk kan testineevdede idrar testi yok bekleyim bari.neyse ben çıkıyorum canım sonra görüşürüz.sende umudunu kaybatme 2 günün var daha.hadi byyy:)))
parmağın nasıl oldu canım..inşallah gelenler kahverengiyle kalır da güzel haberlerini alırız..
İnşallah canım. Allaha şükür doku nakline gerek kalmadı. Parmak kendini tamamlamaya doğru gidiyor. Dün pansuman açıldı artık yara açık kalacakmış. Ama hava soğuk olduğu için hava ile temasta çok ağrı yapıyor.Yarında kontrol var inşallah bi sorun yoktur..
Herkese merhaba kızlar... Bütün hamiş olan arkadaşları kutluyorum. Rabbim sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin inşallah...
1 haftadır kopan parmak ucumla uğraştığımız için dengem şaştı. Ama bu sabah itibariyle kahverengiler geldi.. Akşama kadarda kırmızılar gelir herhalde.. Zaten bu ay hiçbir belirti yaşamadım.umudum yoktu. Nasip değilmiş.
Gecmis olsun canim parmagin icin uzuldumnasil oldu canim oyle ya cok gecmis olsun valla kiymik batsa canimiz orda atiyo sogukta daha da com sizliyordur acik sifalar diliyorum canim...
Canim adetin duzenlisye tutuyor sanirim o yani bende olmadi... Benim bir 28. Gun gelir bir 31. Gun geliyor yani bende ise yaramadi canim. Oyuden bozde bu ay adetimin 10. Gunu itibern gun asiri sevgi yumagi oldukayiptir soylemesi... Insallah tuttar bakalim bekliyoruz tatlim...
Senin duzenliyse eger adetin dene tatlim insallah ise yarar... Bu arada ates olmeyi denedinmi o kesin tutyor diyorlar... Haberin ola
Kızlar benım reglıme 4 gun kaldı bugun sabah dayanamayıp gebelik testı yaptım tabıkı negatıf cıktı.
Az oncede ovulasyon testı yaptım bı tane bugun 30. gun olmasına ragmen 2. çizgi hala cıkıyo bırazcık sılıkte olsa.
Benım kafam ıyıce karıstı anlayacagınız ben adetımın 15 gununden ıtıbaren ovulasyon testı yapıyorum ve 20. ve 21. gun en koyu cızgıyı gordum ondan sonrada 2. cızgı hıc kaybolmadı 2-3 gun arayla yapıyorum sılık ama var 2. çizgi.
Bu ay ılk defa ovulasyon kullanıyorum ama kafam allak bullak oldu :18::18:
Böyle bir durumla karsılasan var mı aranızda yardımcı olursanız sevınırım
belkıde dusuk yumurtlama donemıne gırıyorsundur olabılırmı acaba ben o testı onumuzdekı ay denıycem
Kızlar benım reglıme 4 gun kaldı bugun sabah dayanamayıp gebelik testı yaptım tabıkı negatıf cıktı.
Az oncede ovulasyon testı yaptım bı tane bugun 30. gun olmasına ragmen 2. çizgi hala cıkıyo bırazcık sılıkte olsa.
Benım kafam ıyıce karıstı anlayacagınız ben adetımın 15 gununden ıtıbaren ovulasyon testı yapıyorum ve 20. ve 21. gun en koyu cızgıyı gordum ondan sonrada 2. cızgı hıc kaybolmadı 2-3 gun arayla yapıyorum sılık ama var 2. çizgi.
Bu ay ılk defa ovulasyon kullanıyorum ama kafam allak bullak oldu :18::18:
Böyle bir durumla karsılasan var mı aranızda yardımcı olursanız sevınırım
Bende ılk defa kullandıgım ıcın kafam karıstı anlamadım bu testten bısey
Bazı arkadaslarda hamılesındır belkı dedı ama test yaptım negatıf cıktı
Ovulasyon testıyle gebelıgını ogrenen cok kısı varmıs ama ben oyle oldugunu sanmıyorum oyle olsa gebelık testım pozıtıf cıkardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?