Yeni yılda bebek sahibi olmak isteyenler(2013)

kız bebek mi istersiniz, erkek bebek mi? :)

• Ankete Katılan
    129
  • Anket Kapalı .

Başka bır topıktekı bu testı kullanan arkadaslarda 2. çizginin yumurtlamadan sonra yavas yavas sılınıp kayboldugunu soyluyor.
Ayrıca TSH hormon ama tıroıd bezlerıyle alakalı deıl mı ovulasyonla arasında bı baglantı kuramadım ben ve kafam ıyce karıstı :44:

Miracım TSH demişsin ama LH degilmiydi o? Hormon ismi farklı olsada açıklamaya bende katılıyorum canım:)

Burcucum benim bildigim kadarıyla gebelikte artan bhcg LH ile çapraz reaksiyon gösteriyor yani LH gibi ovulasyyon testindeki 2.çizgiyi 1.çizgi gibi aynı yada daha koyu yapabiliyor

canım ama ovulasyon testı yumurtlama gunlerını gosterıyor dıye bılıyorum ben hamolelık testı baska bısey

Canım bende bılıyorum hamılelık testı bska yukardada yazdım zaten hem ovulasyon testı hemde hamılelık testı yaptıgımı
Ama ovulasyon testıyle gebelıgını ogrenen kısılerde varmıs bende bunu baska bır topıkte ogrendım.
Ovulasyon testınde 2. cızgının sureklı cıkması gebelıgı de gosterebılıyormus

Kızlar bu arada tlf yazıyorum yazım baya kötü oldu kusura bakmayın bende bebisimi ilk ovulasyon testi ile ogrenenlerdenim:)

Bat günümde sabah ilk idrarla ovulasyon testi yaptım amacım elimde sadece 2 tane gebelik testi kaldigi icin onları bosa kullanmamakti . 5 dak icinde ovulasyon testindeki 2.çizgi 1.çizgiden daha koyu ortaya çıktı:) aynı yumurtlama günümde gördüğüm gibiydi...

Benım adetıme daha var canım 8 ocakta bende bugun oylesıne yaptım ovulasyon testını 2. çizgi belırgın bır sekılde vardı ama 1. çizgiden koyu deıldı.

dice seni de hamişlere ekliyorum

Nacisss bence biraz daha bekleyip tekrar yap, inşallah kopkoyu 2.çizgiyi görürsün...

canım bu durumu bende yaşadım hatta bugün yaşadım gebelik testi negatif ovulıasyon pozitif çıkıyor hormonlarla alakalı bir durum ama bazen biz kadınlar ayda 2 kez yumurtamız oluşabiliyor ama birde ovuluasyon testinde silikde olsa devamlı 2 çizgi görmenin nedeni şu az da olsa hormon salgıladıgımz için olsa gerek normal günde bile silik çıkıyor..

Peracım sna zahmet listeyi düzenlerken bat tarih sırasına göre düzenlesene böylece kimin batı gelmiş kiminki geliyo daha rahat takip ederiz

benide ekler misinizregl bir 33 bir 35 oluyor normalde bugündü ama 5 ocak da gelecek sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…