- Konu Sahibi perakedisi
-
Canım bende ovulasyon testi kullanıyorum.Bildiğin gibi ovulayon testi vücudumuzdaki TSH ı ölçüyor.Eğer 2. çizgi silikse negatif demek oluyor.Yani her şekilde silik çizgi çıkıyor çünkü vücudumuzda her daim TSH hormonu var.Eğer 2 çizgi koyuysa pozitif demek.Silik çizgi seni yanıltmasın tatlım.
canım ama ovulasyon testı yumurtlama gunlerını gosterıyor dıye bılıyorum ben hamolelık testı baska bısey
Kızlar bu arada tlf yazıyorum yazım baya kötü oldu kusura bakmayın bende bebisimi ilk ovulasyon testi ile ogrenenlerdenim:)
Günaydın kızlar
Dün bebeğimin kesesini gördük. 2 hafta sonra kalp atışları için tekrar gitcez.
Allahım sizlere de tattırsın en kısa zamanda inşallah
Bat günümde sabah ilk idrarla ovulasyon testi yaptım amacım elimde sadece 2 tane gebelik testi kaldigi icin onları bosa kullanmamakti . 5 dak icinde ovulasyon testindeki 2.çizgi 1.çizgiden daha koyu ortaya çıktı:) aynı yumurtlama günümde gördüğüm gibiydi...
ne güzel işte bir taşla iki kuş misali tabi bakımı zor ama değişik ve güzel bir duygudur eminim
Bat günümde sabah ilk idrarla ovulasyon testi yaptım amacım elimde sadece 2 tane gebelik testi kaldigi icin onları bosa kullanmamakti . 5 dak icinde ovulasyon testindeki 2.çizgi 1.çizgiden daha koyu ortaya çıktı:) aynı yumurtlama günümde gördüğüm gibiydi...
Kızlar benım reglıme 4 gun kaldı bugun sabah dayanamayıp gebelik testı yaptım tabıkı negatıf cıktı.
Az oncede ovulasyon testı yaptım bı tane bugun 30. gun olmasına ragmen 2. çizgi hala cıkıyo bırazcık sılıkte olsa.
Benım kafam ıyıce karıstı anlayacagınız ben adetımın 15 gununden ıtıbaren ovulasyon testı yapıyorum ve 20. ve 21. gun en koyu cızgıyı gordum ondan sonrada 2. cızgı hıc kaybolmadı 2-3 gun arayla yapıyorum sılık ama var 2. çizgi.
Bu ay ılk defa ovulasyon kullanıyorum ama kafam allak bullak oldu :18::18:
Böyle bir durumla karsılasan var mı aranızda yardımcı olursanız sevınırım
ben kasım hamilesiyim ama listenize alırsanız seve seve katılırım:)
canım değerin ne güzel çıkmış mşallah.rabbim kucağınada almayı nasib etsin.senin bebiş topik açmayı bekliyomuş
beni liste yazarmısınız bizde bebeğimizi bekliyoruz ismim hülya yaşım 23yaşadığım şehir bayburt rabbim isteyen herkese en yakın zamanda hyrlı evlat versin rabbim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?