Yeni yılda bebek sahibi olmak isteyenler(2013)

kız bebek mi istersiniz, erkek bebek mi? :)

• Ankete Katılan
    129
  • Anket Kapalı .
merhaba sitede yeniyim bende bugün öğrendim aslında yarın regli günümdü ama dayanamadım test yaptım iki çizgide koyu çıktı ama iki gündür felaket baş ağrısı ve mide bulantısı var oğlumda hiç böyle olmamıştım inşallah fazla uzun sürmez

her ne hikmetse (2009da evlendim ama) 3 yıl sonra, 2012de çok çocuk sahibi olmak istedik..Birden geldi, vahiy gibi :)) nisan'da 3 yıldır yaptığım korunmayı bıraktım ve akabinde hamile kaldım, kendimi şanslı sayıyordum (hemen hamile kalmış oldğm için) ..Ta ki, gebeliğimin boş gebelik olduğunu öğreninceye dek..Kürtaj oldum temmuzda, 3 ay rahim dinlendi, Kasım ve Aralıkta denemeler yaptık ama olmadı, üstelik yumurtlama günümü hesapladığı halde dr.um.. Bilmiyorum, yolun daha başındayım ama bu süreç sabırsızlık doğuran bi süreçmiş.. Hemen olsun istiyorum, sabırsız mıyım neyim? Aranızda boş gebelikten sonra, muradına erenleriniz var mı? Nasıl bi süreç geçirdinz kızlar? Dertleşelim..

boş gebelik nasıl oluyor bilgilendirebilir misin canım

Tebrikler canim... Belki bu seferki kizdir oyuzdendir sikayetlerin... Genelde duydugum kadariyla kiz bebeklerinde mide bulantisi yasaniyor... Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin canim...

canım demek ki çook yeni daha.. inşallah yükselecek hadi hayırlısı:))

Bir kızım olsa saçlarını örsem umut umut sevgimle. Uçlarına sıcacık kırmızı sevgilerimi bağlasam. Ya da oğlum olsa camlarımıza taş atan, acıktım diye avaz avaz bağıran. Yarım ekmek versem eline sokak kapısından. Hani askılı pantolon giyeckti oğlumuz? Hani acıyan dizlerini öpecektim,hani patlamış topuna bezenecekti göz yaşları. Kaç anneler günü geçecek ve ben hep öksüz. kim toplayacak kır çiçeklerini,hiç annem diyen olmayacak mı?
Duymayacakmıyım bu mukaddes adı? Yaşamak
istiyorum bu rüyayı hiç uyanmadan. Kimse toplamasın çiçekleri oğluma kızıma kalsın. Söylemeyin sevgi sözcüklerini oğlum kızım söylesin. Anneler açmasın kucaklarını, ben kucak açtım bekliyorum özlemle. Biliyorum tanyerinin ağardığı gibi,gecenin gündüze selam durduğu an gibi bekliyorum. Olmasa bile ben onları çok seviyorum.Bütün kalbimle anne olmayı diliyorum. O nun için yanmak,endişeli bakmak, gülmek istiyorum. Her yeni günün benim için doğduğunu biliyorum,kucağımda açacak yedi renkli baharı bekliyorum.

listeyi güncelledim arkadaşlar unuttuğum yok emin sayılırım ama olur ya siz yine unuttuysam bana haber verin... geçmiş sayfaları taradım baktım.. haydi bakalım inşallah bu liste hamişlerle dolacak inşallahhhhh

Son düzenleme:

ağlattın bak beni kucağında yedi renkli bahar açacak... ellerinde kır çiçekleriyle yavrun sana koşacak.. inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…