Yeni yılda bebek sahibi olmak isteyenler(2013)

kız bebek mi istersiniz, erkek bebek mi? :)

• Ankete Katılan
    129
  • Anket Kapalı .
hayirli olsun rabbim kucagina almayi nasip etsinn

cok duygulandim yaa gozlerim doldu ve agliyorumm allahim bu guzel duyguyu sana ve isteyen herkese nasip etsinn kimseyi mahrum birakmasin

ben ayşegül, 25 yaşındayım 4 aylık evliyiz bebek sahibi olmayı ertelemek için herhangi bi nedenimiz olmadığı ve anne-baba olmayı çok istediğimiz için beklemeye gerek görmüyoruz. benide listeye eklerseniz sevinirim. bat ım 20 ocak ...

perakedisi başta olmak üzere 2013 e hamiş olarak giren tüm bacilarımı tebrik ediyorum... biz bu ay pek çalışmadık yumurtlama donemini parti parti gezerek harcamışız ama bakalım kısmet 2013 annişi olabilecem mi acep

bu ay da olmadı kırmızılar birgünlük rötarla teşrif ettiler( umutlar 26 ocaka kaldı kendimi mi kandırıyorum bilmiyorum ama sanki bu yıl hamile kalacakmışım 6 yıllık hasretim bitecekmiş gibi geliyor sonuç her ne kadar hüsranla bitsede içimdeki şu polyannayı öldüremiyorum

Miracım TSH demişsin ama LH degilmiydi o? Hormon ismi farklı olsada açıklamaya bende katılıyorum canım:)
Nacis LH demek istedim canım TSH demişim dicecim teşekkür ederim canım düzelttiğin için.

Kızlar napıyorsunuz.Bugün doğru düzgün giremedim foruma çok yoğundum.Sizlerde ne var ne yok?

Kızlar nerdesiniz?? Bu ay ovulasyon testi kullandım ama sonuç yine hüsran oldu bildiğiniz gibi Önereceğiniz fikirler varsa bekliorum.Bu ay bebişim bana tutunsun istiyorum artık.Allah hepimizin kucaklarını doldursun inşallah.

Hoşgeldin canım kendini kısaca tanıtır mısın? Kaç yıllık evlisin çocuk var mı vs. İlk denemeniz mi olacak bebiş için?

Merhaba hoşbulduk arkadaşım teşekkür ederim. Ben 3,5 yıldır evliyim henüz bebeğimiz yok. İnşallah bu ay ilk denememizi yapıcaz. Sürekli hapla korundum ben 3 ay lık bir süreç bıraktım işte folik asit içiyorum 3 aydır. Ama korunuyoruz da tabi.Ocaktaki adetim bitince çalışmalara başlıcaz inşallah.. Rabbim hepimize aratmadan versin inşallah.

Son düzenleme:

İnşallah canımm hem kendisini görür hem de sesini duyarsın. Gebelik kisti derken ? anlayamadım

herkese günaydın
şu mübarek cuma günü hepinizden güzel haberler bekliyoruz allahım
herkese anneliği tattırsın hiç bir kadının kollarını bebişsiz bırakmasın inşallah

İnşallah canımm hem kendisini görür hem de sesini duyarsın. Gebelik kisti derken ? anlayamadım

doktor muayene etmişti sağ yumurtalığından hamile kalmışsın bebek henüz görünmüyor sağda kistin var o da muhtemel gebelik kistin dedi kese demek istemiştir belki de bilmiyorum ki ama şu an ters bir şey yok tekrar geldiğinde daha rahat bakarız dedi

Bence doktorun gebelik kesesi dedi sen yanlış anladın gibi bi his var içimde :))))))))))) Çünkü ilk muayenede genelde söylenen ve ilk bakılan kese oluyo ya petekcim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…