- Konu Sahibi perakedisi
-
- #1.001
hayirli olsun rabbim kucagina almayi nasip etsinnmerhaba sitede yeniyim bende bugün öğrendim aslında yarın regli günümdü ama dayanamadım test yaptım iki çizgide koyu çıktı ama iki gündür felaket baş ağrısı ve mide bulantısı var oğlumda hiç böyle olmamıştım inşallah fazla uzun sürmez
Bir kızım olsa saçlarını örsem umut umut sevgimle. Uçlarına sıcacık kırmızı sevgilerimi bağlasam. Ya da oğlum olsa camlarımıza taş atan, acıktım diye avaz avaz bağıran. Yarım ekmek versem eline sokak kapısından. Hani askılı pantolon giyeckti oğlumuz? Hani acıyan dizlerini öpecektim,hani patlamış topuna bezenecekti göz yaşları. Kaç anneler günü geçecek ve ben hep öksüz. kim toplayacak kır çiçeklerini,hiç annem diyen olmayacak mı?
Duymayacakmıyım bu mukaddes adı? Yaşamak istiyorum bu rüyayı hiç uyanmadan. Kimse toplamasın çiçekleri oğluma kızıma kalsın. Söylemeyin sevgi sözcüklerini oğlum kızım söylesin. Anneler açmasın kucaklarını, ben kucak açtım bekliyorum özlemle. Biliyorum tanyerinin ağardığı gibi,gecenin gündüze selam durduğu an gibi bekliyorum. Olmasa bile ben onları çok seviyorum.Bütün kalbimle anne olmayı diliyorum. O nun için yanmak,endişeli bakmak, gülmek istiyorum. Her yeni günün benim için doğduğunu biliyorum,kucağımda açacak yedi renkli baharı bekliyorum.
canım kusura bakma seni tam ekleyecekken öbür sayfaya geçmişimbeni eklememişsin maalesef
canım yaptırdım pazartesi 111.9 çıktı, çarşamba 573 çıktı ama ayrı yerlerde yaptırdım.. senin kaç çıktı..
Sağol canım. 12. gün. Dün gördüm.
test yaptın mı cnm yarın 11. gün oluyor kesin çıkar silik de olsa
Başka bır topıktekı bu testı kullanan arkadaslarda 2. çizginin yumurtlamadan sonra yavas yavas sılınıp kayboldugunu soyluyor.
Ayrıca TSH hormon ama tıroıd bezlerıyle alakalı deıl mı ovulasyonla arasında bı baglantı kuramadım ben ve kafam ıyce karıstı :44:
Nacis LH demek istedim canım TSH demişim dicecim teşekkür ederim canım düzelttiğin için.Miracım TSH demişsin ama LH degilmiydi o? Hormon ismi farklı olsada açıklamaya bende katılıyorum canım:)
Hoşgeldin canım kendini kısaca tanıtır mısın? Kaç yıllık evlisin çocuk var mı vs. İlk denemeniz mi olacak bebiş için?
Rabbim gonlunun istedigini versin canim... Insallah bu ay gelir guzel bebisin... Iyi calismalar :)
ben de çarşamba günü 2.kontrole gidicem,ilk kontrolümde hamile olduğu öğrendim ve doktor bana gebelik kistini gösterdi sadece,çarşamba günü de bebeğim görünür inşallah hele kalp atışlarını duymak için sabırsızlanıyorum
İnşallah canımm hem kendisini görür hem de sesini duyarsın.Gebelik kisti derken ? anlayamadım
doktor muayene etmişti sağ yumurtalığından hamile kalmışsın bebek henüz görünmüyor sağda kistin var o da muhtemel gebelik kistin dedi kese demek istemiştir belki de bilmiyorum ki ama şu an ters bir şey yok tekrar geldiğinde daha rahat bakarız dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?