- Konu Sahibi perakedisi
-
- #1.021
Bence doktorun gebelik kesesi dedi sen yanlış anladın gibi bi his var içimde :))))))))))) Çünkü ilk muayenede genelde söylenen ve ilk bakılan kese oluyo ya petekcim.
7+6 da bebeğimin kalp atışları olmadığı için kürtaj oldum 13 aralık'da..temmuz 2013 annesi olacakken yaşadığımz üzüntüyü anlatmanın ne kadar zor olduğunu bir bilseniz. testler yapılacak kafam rahat olsun diye bir sıkıntı olmazsa kısa süre içinde yeniden denemelere başlayacağız.o hissi tattıktan sonra bu yıl kucağıma almak istiyorum bebeğimi................... hepimiz birbirimize dua edelim kızlar.....
Mevanur dediğin gibi oldu gelen kahverengilerle kaldı:) Bu durum bana acaba dedirtti. Çünkü hayatımda ilk kez böyle birşey oldu adetim hep günü gününedir. Yarın sabah idrar tahlili yapıcam. Hadi hayırlısı:)parmağın nasıl oldu canım..inşallah gelenler kahverengiyle kalır da güzel haberlerini alırız..
Mevanur dediğin gibi oldu gelen kahverengilerle kaldı:) Bu durum bana acaba dedirtti. Çünkü hayatımda ilk kez böyle birşey oldu adetim hep günü gününedir. Yarın sabah idrar tahlili yapıcam. Hadi hayırlısı:)
Yahu konuya bakmayalı baya olmuş herkes almış göbüşünü gitmiş ya :) Tebrik ederim hamiş arkadaşlarımızı, sağlıcakla alırsınız inş bebişlerinizi kucağınıza. Benim 19 ocak gelmek bilmedi ya, zaman geçmiyo sanki :S
atlantacımmmm canım arkadaşım nerelerdesin... merak ettim seni...:44:
ay canım sonunda gelmişsin merakta bıraktın beniii
Kocaman mucuukkkk tatlımmmm
bebiş nasıl, bulantı yapmaya başladı mı
Peracım sna zahmet listeyi düzenlerken bat tarih sırasına göre düzenlesene böylece kimin batı gelmiş kiminki geliyo daha rahat takip ederiz
ayy canım inşallah güzel haberler verirsin bize..sonucu muhakkak paylaş..
a aaaaaaaaaaaa kocamanlar ve çooook güzeller allah başışlasın canım
ay canım sonunda gelmişsin merakta bıraktın beniii
iyi canım yani sanırım iyidir beta hcg de var ama kesesi varmı kalbi atıyo mu bilemiyorum tabii uslu uslu duruyo şimdilikbulantı falan da yok daha henüz.. sadece kasığım bugün hafif ağrımaya başladı çok hoplayıp zıpladım ondan galiba salı günü sabah 9 gibi randevum var canım bakalım dr ne diyecek:18:
Firsat buldukca bakiniyorum topige ama cok yogunum tatlimmmay canım sonunda gelmişsin merakta bıraktın beniii
iyi canım yani sanırım iyidir beta hcg de var ama kesesi varmı kalbi atıyo mu bilemiyorum tabii uslu uslu duruyo şimdilikbulantı falan da yok daha henüz.. sadece kasığım bugün hafif ağrımaya başladı çok hoplayıp zıpladım ondan galiba salı günü sabah 9 gibi randevum var canım bakalım dr ne diyecek:18:
Allah bagislasin. Insallah minik bi kardesleri olur
Merhaba hanımlar
Beni de ekler misiniz listeye? 1.ay daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?