Yeni yılda bebek sahibi olmak isteyenler(2013)

kız bebek mi istersiniz, erkek bebek mi? :)

• Ankete Katılan
    129
  • Anket Kapalı .
7+6 da bebeğimin kalp atışları olmadığı için kürtaj oldum 13 aralık'da..temmuz 2013 annesi olacakken yaşadığımz üzüntüyü anlatmanın ne kadar zor olduğunu bir bilseniz. testler yapılacak kafam rahat olsun diye bir sıkıntı olmazsa kısa süre içinde yeniden denemelere başlayacağız.o hissi tattıktan sonra bu yıl kucağıma almak istiyorum bebeğimi................... hepimiz birbirimize dua edelim kızlar.....

zuhalzerin üzüldüm rabbim hayırlısını verir sabr lı ol.
kızlar benm bat bugündü gelen giden olmadı ama 2 gün önce kanda b hcg baktırmıştm negatifti off yine düzensizliğe doğru gidiyoruz sanırım....

cokk uzuldum yaaa kısmet degılmıs demekkı ınsallah en kısa zamanda allah gonlune gore werır uzulmee

parmağın nasıl oldu canım..inşallah gelenler kahverengiyle kalır da güzel haberlerini alırız..
Mevanur dediğin gibi oldu gelen kahverengilerle kaldı:) Bu durum bana acaba dedirtti. Çünkü hayatımda ilk kez böyle birşey oldu adetim hep günü gününedir. Yarın sabah idrar tahlili yapıcam. Hadi hayırlısı:)

ayy canım inşallah güzel haberler verirsin bize..sonucu muhakkak paylaş..

Yahu konuya bakmayalı baya olmuş herkes almış göbüşünü gitmiş ya :) Tebrik ederim hamiş arkadaşlarımızı, sağlıcakla alırsınız inş bebişlerinizi kucağınıza. Benim 19 ocak gelmek bilmedi ya, zaman geçmiyo sanki :S

canımmm bu topik uğurlu uuuuuuuuğurrrrrluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Son düzenleme:

Kocaman mucuukkkk tatlımmmm
bebiş nasıl, bulantı yapmaya başladı mı
ay canım sonunda gelmişsin merakta bıraktın beniii
iyi canım yani sanırım iyidir beta hcg de var ama kesesi varmı kalbi atıyo mu bilemiyorum tabii uslu uslu duruyo şimdilik bulantı falan da yok daha henüz.. sadece kasığım bugün hafif ağrımaya başladı çok hoplayıp zıpladım ondan galiba salı günü sabah 9 gibi randevum var canım bakalım dr ne diyecek:18:

a aaaaaaaaaaaa kocamanlar ve çooook güzeller allah başışlasın canım

sağol canım allah hepimizinkini bağışlasın
allahım seninde tez zamanda sağlıkla evladını kucağına almayı nasip etsin
ben büyüttüm ama çocukları çok seviyorum o yüzden inşallah allahım bir tane daha nasip eder bana
3aydır çalışıyoz ama olmadı kısmet yaşta biraz ilerleyince daha zor oluyo

randevuna gittiğinde doktorun söylediklerini benimle de paylaşır mısın canım çarşamba 9 da da benim randevum var gebeliklerimiz yakın karşılaştırırız sonuçları

Firsat buldukca bakiniyorum topige ama cok yogunum tatlimmm
Aman canim dikkat et kendine, degil hoplamak bi yere uzanma bile. Aman annesini uzmezmis bebissss. Guzel haberlerini bekliyoruz sali gunu

Eki Görüntüle 595577

işte benim canlarım kızım ve oğlum
Allah bagislasin. Insallah minik bi kardesleri olur

Merhaba hanımlar

Beni de ekler misiniz listeye? 1.ay daha

Hosgeldin aramiza. Imzan cok guzelmis bikac karikaturunu gormustum ama adini hnuttum o karakterin??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…