- 27 Ağustos 2012
- 641
- 16
- 118
- Konu Sahibi perakedisi
-
- #1.041
Rabbim seni bana gönderdiği an mutluluk kelimesi yeniden anlam kazanacak,dünya dönerken gökyüzü bir başka parlayacak ...Senin gelişinle bebeğim yaşamımız anlam kazanacak yarınlara güvenim tam olacak...Belki sabırsız bir annen olacaktı fakat gelişini beklerken sabrı öğrendim bebeğim..Minik ellerini tutup sana ninniler diyeceğim günlerin özlemindeyim sadece sabırsız mı oluyorum?Babanla yüzüne bakıp senin büyümeni,yarınlarını,nasıl bir insan olacağını hayal etmeyi bekliyorum bebeğim öğrendiğim sabrımla beraber gün geçtikçe büyüyor hasretin içimde ...
[ı][sıze=2]merhaba
belli ki yüreğiniz çağlamış, belli ki bu ilk değil...
çok ama çok çok güzel satırlar, bir o kadar da manidar satırlar bunlar.
Yüreğinize sağlık.
Umuyor, dlliyor ve inanıyorum ki; inşallah en kısa zamanda, vakit saat tamam olduğunda, yüce mevla size evladınızı bağışladığında bunları bebeğinize de fısıldadığınız günlerinize siz de kavuşacaksınız.
Allah tez zamanda muradınızı bahşetsin size, canı gönülden ve yürekten dileğim ve duam bu oldu şuan sizin için. çünkü şu anda elimden gelen bu.[/sıze][/ı]
güzel dilekleriniz için teşekkür ederim inanın artık her gün acaba bebeğim geliyormu umudu ile yaşıyorum ve sabahlamama neden oluyor kafamda sorular sorular bitmiyor ne zaman gelecek bebeğim diye
Merhaba hanımlar
Beni de ekler misiniz listeye? 1.ay daha
Gunaydin canimgunaydın kısalrrr :))
Gunaydinnn. Bu ay olmadi filan yazmistin, yoksa yoksaaa . Hadi guzel haberler bekliyoruzzzGünaydın kızlar.. Şuan yoldayım iskenderuna kan tahlili yapmaya gidiyorum. Umarım bebeğim benimledir. Hadi hayırlısı:)
Rabbim seni bana gönderdiği an mutluluk kelimesi yeniden anlam kazanacak,dünya dönerken gökyüzü bir başka parlayacak ...Senin gelişinle bebeğim yaşamımız anlam kazanacak yarınlara güvenim tam olacak...Belki sabırsız bir annen olacaktı fakat gelişini beklerken sabrı öğrendim bebeğim..Minik ellerini tutup sana ninniler diyeceğim günlerin özlemindeyim sadece sabırsız mı oluyorum?Babanla yüzüne bakıp senin büyümeni,yarınlarını,nasıl bir insan olacağını hayal etmeyi bekliyorum bebeğim öğrendiğim sabrımla beraber gün geçtikçe büyüyor hasretin içimde ...
birkaç gün önce kahverengi bi lekelenme yaşadım adet oluyorum diye düşündüm ama hala birşey yok. Ara ara kasık ağrılarım oluyor adet olacakmış gibi, çok az kahverengi leke geliyor ama gelen giden yok. Bakalım bugün çıkacak ortaya:)Gunaydinnn. Bu ay olmadi filan yazmistin, yoksa yoksaaa . Hadi guzel haberler bekliyoruzzz
birkaç gün önce kahverengi bi lekelenme yaşadım adet oluyorum diye düşündüm ama hala birşey yok. Ara ara kasık ağrılarım oluyor adet olacakmış gibi, çok az kahverengi leke geliyor ama gelen giden yok. Bakalım bugün çıkacak ortaya:)
birkaç gün önce kahverengi bi lekelenme yaşadım adet oluyorum diye düşündüm ama hala birşey yok. Ara ara kasık ağrılarım oluyor adet olacakmış gibi, çok az kahverengi leke geliyor ama gelen giden yok. Bakalım bugün çıkacak ortaya:)
ay inşallah. Ama ne adet ne de gebelik belirtim var. Hadi hayırlısı:)yerleşme kanamasıdır belki de
Benim perşembe gününden beri böyle canım. Inşallah en yakın zamanda bebişlerimize kavuşuruz. Hayırlısıyla..merhaba benşmde 6 ocak battı dün dediğin gibi kahverengi geldi ve kaldıı..yalnız bu sabah kırmızıları gördüm bende :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?