Yeni yılda bebek sahibi olmak isteyenler(2013)

kız bebek mi istersiniz, erkek bebek mi? :)

• Ankete Katılan
    129
  • Anket Kapalı .
BEBEĞİME...
Senin kokunu duyacağım günün özlemiyle bekliyorum, umutlarımı yenileyip yarınlarıma ışık olacağın günü..Haberini alıp sevinçten boğazıma düğümlenen hıçkırıklarla aleme haykıracağım günü..Şimdi bekliyorum sadece sessiz ve yorgun yüreğimle ıssız limana demir atmış umutlarımla bekliyorum yeniden coşup dalgalanmayı yani seni bekliyorum bebeğim..Sessizce gelip kollarıma sığınmanı ve seni dünyada bütün kötülüklerden koruyabilecek kadar güçlü bir annen olacağını bil meleğim...Bütün özlemimle,bütün hasretimle bekliyorum gelmeni..
ANNEN

Rabbim seni bana gönderdiği an mutluluk kelimesi yeniden anlam kazanacak,dünya dönerken gökyüzü bir başka parlayacak ...Senin gelişinle bebeğim yaşamımız anlam kazanacak yarınlara güvenim tam olacak...Belki sabırsız bir annen olacaktı fakat gelişini beklerken sabrı öğrendim bebeğim..Minik ellerini tutup sana ninniler diyeceğim günlerin özlemindeyim sadece sabırsız mı oluyorum?Babanla yüzüne bakıp senin büyümeni,yarınlarını,nasıl bir insan olacağını hayal etmeyi bekliyorum bebeğim öğrendiğim sabrımla beraber gün geçtikçe büyüyor hasretin içimde ...

Annesinden minik yavrusuna
Herkesten duyduğum gibi umudu kestiğim anda beliriverceksin belki hayatımda...Belki hiç olmayacak düşümsün sen bebeğim...Sana hep hasret kalacağım belki..Hep tesellilerle geçiyor son günlerim,hani hani 'Polyanna' varya onun gibiyim kendi kendime polyannacılık oynuyorum..

Seni düşünüyorum kimi zaman ; yumuşacık bir tenin, mis gibi kokunla gelip kuruluvereceksin hayatımın orta yerine ve ben içime çöreklenen bu kara bulutları atıp senin rengine boyayacağım evrenimi..Kimi zamanda düşünme diyorum,tıpkı etrafımdaki insanlar gibi..Ama ama sen düşünülmeyecek gibi değisin ki bebeğim...İçimde yeşertiyorum umut çiçeklerini ve sonra bir kara bulut çöküveriyor üstüne ölüyor umutlarım..Ben her şeye rağmen bekliyorum seni bebeğim..Baban artık senin ne zaman geleceğini soruyor bana cevap veremiyorum...Beni bu cevapsızlıktan kurtar olur mu bebeğim?Sen Rabbimin bir lütfu olacaksın bize gel artık olur mu bebeğim?Seni çok özledim artık rüyalarımdan çıkıp dünyama gir emi bebeğim...
Annen..............

Merhaba

Belli ki yüreğiniz çağlamış, belli ki bu ilk değil...

Çok ama çok çok güzel satırlar, bir o kadar da manidar satırlar bunlar.

Yüreğinize sağlık.

Umuyor, dlliyor ve inanıyorum ki; inşallah en kısa zamanda, vakit saat tamam olduğunda, Yüce Mevla size evladınızı bağışladığında bunları bebeğinize de fısıldadığınız günlerinize siz de kavuşacaksınız.

Allah tez zamanda muradınızı bahşetsin size, canı gönülden ve yürekten dileğim ve duam bu oldu şuan sizin için. Çünkü şu anda elimden gelen bu.

Aaaaaa, olmadı şimdi...

Arada da olsa, "Umutsuzluk" olmaz, olmamalı da...

Bir daha da hiç olmasın, kısa süreli bile olsa, asla umutsuzluk ne düşünce olarak, ne de sözcük olarak lütfen girmesin bu satırlara ve yüreğinizden de uzak tutun lütfen olur mu?

Kurduğum binlerce hayal, yüreğimi acıtan binlerce kaygı var içimde.. Şu günler bir geçse diyorum kendi kendime, bir gelsen bebeğim...Sana olan hasretim hiç dinmedi,hergün Rabbimden seni diliyorum,senin varlığını hissetmeyi okadar çok istiyorum ki…Bir gelsen bebeğim…
Her güneş doğduğunda elim karnımda Rabbim dindir hasretimi diyorum.
Bebeğim daha senin gelip gelmeyeceğini bile bilmeden okadar çok şey düşünüyorum ki…Mesela;

Kokunu meraj ediyorum cennetkokunu,babanla uzanırken seni yanımıza alıp doya doya izlemeyi hayal ediyorum.Bakma ağladığıma meleğim annen biraz sulu göz ondan…Ama seni hep güldürmeyi diliyorum meleğim.Biliyor musun seni babana müjdeleyeceğim günü bile planladım ; güzel bir bebek patiği gördüm vitrinde her gördüğümde içim bir hoş oluyo meleğim onu alacağım ve babana seni o patikle müjdeleyeceğim.Ah bir bilsen meleğim seni ne çok bekleyen var ; anneannen dualar ediyor senin müjdeni vereyim diye deden her gördüğü bebeğe bakıp benim torunumda olacak diye hasretini dile getiriyor hele hele meleğim babaannen daha ayrı bir özlemle bekliyor onlar aylardan beridir bu haberi almayı umuyorlar yavrum..Birde daha anneni tanımadan seven arkadaşları var canım meleğim onlar senin geldiğini onlara müjdeleyebilmem için çok dua ediyorlar,onlar annenin çekilmez hallerini bile çekiyorlar meleğim…
Bebeğim biliyor musun baban senin için neler planlıyor neler…Sana en güzel odayı dizecekmiş,bebekler rengarenk çiçekler gibidir diyor sana rengarenk ciciler alacakmış ve tabi en değerlisi seni hep sevecekmiş meleğim…Senin gelişini böyle hasretle beklediğimizi bilsen belki hiç nazlanmazsın ama biz seninle sen gelmeden sabrı öğrendik meleğim…
BABAN daha sen gelmeden karnımı seviyor meleğim bir düşün hele geldiğinde neler yapar, okadar çok sevenin olacak ki çok şanslısın meleğim.
Bazen yüreğim öyle acıyor ki , yanlış anlama meleğim ama gördüğüm bebeklere bakıp iç geçiriyorum biliyorum sen onlardan daha güzel olacaksın ama onları görünce içimde bir çığlık kopuyor büyüyor büyüyor ve gözyaşlarıma doluyor…Geçen gün babana gömlek almak için girdiğimiz mağazada babaannen kırmızı şirin mi şirin bir bebek kıyafeti görmüş kaldırıp bana gösteriyor , aslında amacı beni üzmek değil ama meleğim ben onu görünce senin yokluğunu hatırlayıp yine üzüldüm ama babaannene ağlayan yüreğimle gülümsedim meleğim…
Sen gelince birazda yaramaz bir annen olduğunu göreceksin , babana biraz naz yapacağım nede olsa ona dünyada sahip olabileceği en değerli hediyeyi vereceğim elbette hakkım nazlanmak dimi ama meleğim.Baban ve annen birbirini çok seviyor bebeğim sırf birbirimizi üzmemek için sana olan özlemimizi beraberken bastırıyoruz meleğim.Ama biliyorum ki geldiğin gün tüm üzüntüler ve hasretler mutluluk olarak işlenecek annenin ,babanın ve tabi seni bekleyen herkesin yüreğine…Sence de bu kadar beklemek yetmez mi meleğim?Sen de annen gibi dua et güzel Allahım beni anneme kavuştur de emi…Artık gel emi…

güzel dilekleriniz için teşekkür ederim inanın artık her gün acaba bebeğim geliyormu umudu ile yaşıyorum ve sabahlamama neden oluyor kafamda sorular sorular bitmiyor ne zaman gelecek bebeğim diye

Ahh annecim gelmedin...
Bak yine annenin gözlerine nem indi ama annen ağlamamayı öğrendi artık gözyaşlarını içine akıtıyor..
Ahh meleğim çok dua ettim Rabbimden seni diledim hep, sağlığınla gel istedim ...
Ne zaman geleceksin annem ?

Dün gece yağmur yağıyordu babanla arabadayız ; evimize geliyorduk yeşeren dallara baktım, doğayı süzdü gözlerim sonra aklıma minik kuzular geldi bir meleğim biliyor musun, evimizin yanında güvercinler yuva yapmışlar onlarında yavruları dünyaya geldi seslerini duyuyorum, annelerini görünce nasıl çırpınıyorlar bilsen...Sonra Rabbime yalvardım ey yeri göğü yartan Rabbim, şu cansız ağaca yeniden can veren Rabbim, şu toprağı yeşerten binbir türlü canlıya yavru veren Rabbim benim de yavrumu ver nolurr!! dedim Tabi farkına varmadan ağlamaya başlamışım annecim baban benim göz yaşlarıma dayanamaz ya noldu dedi, hiç dua ediyorum dedim ve sustum meleğim.. Ağlayıp babanı üzmek istemiyorum annecim en iyisi baban uyuyunca sessiz sessiz yastığıma gömülüp ağlıyorum yada baban uyuyunca salonda ağlıyorum çünkü senin hasretine dayanamıyorum kuzucum.
Ahh meleğim çok olmadı mı tek sensiz... Her ay yeniden yüreğime basıyorum sabır taşını artık dayanamıyorum ama bil meleğim... Dün gece uyumadan önce yine Rabbimden seni diledim meleğim, Rabbim eşime bu müjdeyi vermeyi nasip et dedim, bir de babaannenle deden büyük bir umutla belkiyorlar ya seni onlar içinde diledim seni bebeğim... Senin için önce Peygamber efendimize salavat getirdim sonra O'nun yüzü suyu hürmetine de seni diledim meleğim... Şimdi bunları yazarken yine geçmişi hatırladım bebeğim seni bekleyeli hayli zaman olmuş ya buraya yazdığım satırları okudukça yüreğim yeniden yandı bebeğim... Nolur artık gel annem , gel nolur!!!
Yine seni Rabbimden diliyeceğim ve biliyorum seni bana gönderecek meleğim... Allahım nolurrr güzel Allahım nolur gönder yavrumu nolurrr!!!

güzel dilekleriniz için teşekkür ederim inanın artık her gün acaba bebeğim geliyormu umudu ile yaşıyorum ve sabahlamama neden oluyor kafamda sorular sorular bitmiyor ne zaman gelecek bebeğim diye

Sizi sizin kadar anlayamam, bu mümkün değildir.

Yine de eğer başarabiliyorsanız, ki isterseniz başarabilirsiniz bunu;

öncelikle bu güzel duygularınız ve inançla umutla bebeğinizi beklemek dışında kafanızdaki dinmeyen soruları bir tarafa bırakmayı başarmanız gerekiyor diye düşünüyorum.

Bu sorular ve sorularla sabahlamaların, sizi çok yıpratacağından endişe duyarım. Çünkü bunlar bebeğinizin gelmesini geciktirebilir.

Hem belki bebeğiniz de aynı sizin gibi sizinle birlikte olmak istiyordur, öncelikle annesinin düzenli uykuları olmasını ve kendisiyle ilgili sadece olumlu ve güzel şeylere odaklanmasını, annesinin küçücük veya elinde olmadan da olsa üzüldüğü şeyleri bir kenara bırakmasını bekliyordur belki de...

Eğer öyleyse, bir an evvel bunları başarmanız gerekiyor öyle değil mi? Eminim bebeğinize daha çabuk kavuşabilmek adına bunu başarabilirsiniz diye düşünüyorum. Belki siz de bana katılırsınız ve bir an evvel bu adımı atarsınız eğer isterseniz...

Günaydın kızlar.. Şuan yoldayım iskenderuna kan tahlili yapmaya gidiyorum. Umarım bebeğim benimledir. Hadi hayırlısı:)

gunaydın kısalrrr :))
Gunaydin canim
Günaydın kızlar.. Şuan yoldayım iskenderuna kan tahlili yapmaya gidiyorum. Umarım bebeğim benimledir. Hadi hayırlısı:)
Gunaydinnn. Bu ay olmadi filan yazmistin, yoksa yoksaaa . Hadi guzel haberler bekliyoruzzz

Yuregime tercuman oldun yazdiklarina. Inan ki derin derin dusunmeye, bebek kiyafetlerine, besiklerine bakmaya bile cekiniyorum. Duygularimi kontrol edemem diye korkuyorum

Gunaydinnn. Bu ay olmadi filan yazmistin, yoksa yoksaaa . Hadi guzel haberler bekliyoruzzz
birkaç gün önce kahverengi bi lekelenme yaşadım adet oluyorum diye düşündüm ama hala birşey yok. Ara ara kasık ağrılarım oluyor adet olacakmış gibi, çok az kahverengi leke geliyor ama gelen giden yok. Bakalım bugün çıkacak ortaya:)

yerleşme kanamasıdır belki de

merhaba benşmde 6 ocak battı dün dediğin gibi kahverengi geldi ve kaldıı..yalnız bu sabah kırmızıları gördüm bende :S

merhaba benşmde 6 ocak battı dün dediğin gibi kahverengi geldi ve kaldıı..yalnız bu sabah kırmızıları gördüm bende :S
Benim perşembe gününden beri böyle canım. Inşallah en yakın zamanda bebişlerimize kavuşuruz. Hayırlısıyla..

Gunaydin kizlarr

Dun bizim tatilimizdi gezmekteydik giremedim... Dun atesimide olcememistim... Bu sabah olctum ve 36.4 bi daha olctum bidaha olcum degismedi 5 saat sonra kanamam basladi
Bende bebis yok

Kizlar bende bu ay ovulosyon testini kullanmak istiyorum... Bana kullandiginiz testin adini verebilirmisiniz burdan bende bakayim... Belki vardir... Ne zaman ve nasil kullanicam anlatabilirmisiniz rica etsem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…